Kendimi ifade edemiyorum ben sanırım.

sız ısteyken zaten mısafır agırlayamazsınız kı ?
pasta borek yapın kendı evınde kendısı agırlasın mısafırlerı
pastaları mıdeye ındırırken kendısınınde mısafırlerı agırlayacagını bılıyordu yok oyle cocugun annesı sensın lafları yemezler. katılmak zorunda degıldı kendı kendını zorla davet ettırmıs . gıttıgı gıbı agırlamasını bılecek. yaslı dıye pastasını yaparsınız kendı evınde alsın hıc bır ınsan yaslıya cay servısı yaptırmaz zaten gelen genc kadınlar kendı cayını doldurur bıttı gıttı
haftasonu ne güne duruyor onu bile hesaplamış hanfendi canım beniim:)

tam bi hizmet hastası zaten. getirsinler götürsünler pofpoflasınlar, ilgi görsün bayılır. hayır bide 60 yapında kadınsın sınıf annelerinin geneli küçük gördüğüm kadarıyla, seni önce çağırmamışlar, laf arasında duyunca kendi gitmek istemiş onlarda gel demişler, bi düşünür insan benim yaşım ka. bu gençlerle ne işim var diye dimi ama?

Evin o haldeyken neden kendi evinde yapmiyor kayinvalide anlamadim gitti
O kadar mi cikarci, aman kendi evine birsey olmasin kafasinda
hayır evini sakınması değil derdi onun.
onun istediği, ben hizmetini yapayım, o da gelinim ağırladı desin. ha bide açığımı göstermeye bayılır. tuvaleti yaptıramadık ya onu gösterecek.

Valla kimse emirvaki yapamaz. Bir krre musade edersen buna hep devam eder. Ben kv ile net bir sekilde konusurdum. Kuserse de küssün. Cocugu da servisle gonderin okula olmadi. Boylece kayinvalideye bagimliliktan kurtulursunuz.
anaokulunun servisi yokmuş, son zamanlarda yaşanan kötü olaylardan dolayı okul bu kararı almış maalesef. yoksa hiç istemezdim o götürsün getirsin.

haftasonu ne güne duruyor onu bile hesaplamış hanfendi canım beniim:)

tam bi hizmet hastası zaten. getirsinler götürsünler pofpoflasınlar, ilgi görsün bayılır. hayır bide 60 yapında kadınsın sınıf annelerinin geneli küçük gördüğüm kadarıyla, seni önce çağırmamışlar, laf arasında duyunca kendi gitmek istemiş onlarda gel demişler, bi düşünür insan benim yaşım ka. bu gençlerle ne işim var diye dimi ama?
yorumu yazdıktan sonra gordum paralı gune gırmıs bırde yorumumu guncelledım ama yazayım burdan
hıc gırmeyın bu ıslere . parayı da o alacak cunku huzurunuzu kacıracak kendı aklınca kurnazlık yapıyor. dese kı samımı durust sekılde kızım kadınlarla tanıstık kaynastık gıdıp gelme durumları var senınde zamanın kısıtlı ama bende yaslıyım hep gıtmem olmaz nasıl cozum bulsak dese sız zaten ustume dusen neyse yapmaya calısırım gerekırse dısarda cafede alırız yada hazır pasta alırım bır sekılde hallederız der orta yolu bulursunuz

kadın resmen sızı kullanmaya calısıyor buna cok sinir oldum. kendını davet ettırmeyı bılen kendısıne davetını kendı yapsın valla karısmayın hıc

Tabiki de kimse emrivaki yapamaz, fakat yanlış anladığınız bir şey var herkes parayı o alacak demiş e gittiği günlere kendisi götürecekse neden konu sahibi alsın ki. Ağırlama konusuna gelince beni lütfen yanlış anlamayın ama annem ablamın çocuğuna bakıyor ve bütün misafirlerini orada ağırlıyor. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir durumu. Çocuğunuzu her gün götürüp getirdiği için kendinde hak görüyor. Hak verdiğim için değil ama o kafayı anlayabiliyorum ne yazık ki.

Sonra bıdı bıdı yaparlar ‘istedeniz de istemeseniz de onlar kocalarımızın annesi onları sevmek zorundayız :mapus:‘ derler. Bu kadını istediğin kadar evir çevir ben sevemem,net. Sinir oldum.

madem yazdım şunu da yazayım,

kızlar geçen yıl kredi çekip gaz alabildim evime. bu sene onu da yapamayacğım. haftasonu evdeyken soba açıcam mecburen sadece. bu insanların gelmesi aralık ayının sonu. e ben gaz alamadğım eve kimseyi sokmak istemiyorum.

gaz yok, mutfak boş, tuvalet banyo inşaat halinde.

ne demeye çağırayım ben bu insanları.

offffffff offf.

Ben anlamadım çocuğunuzu okula babaannesi götürdüğüne göre siz çalışıyorsunuz sanırım. E bu durumda işte olmayacak mısınız nasıl misafir ağırlayacaksınız. Haftasonu mu geliyorlar?

yorumu yazdıktan sonra gordum paralı gune gırmıs bırde yorumumu guncelledım ama yazayım burdan
hıc gırmeyın bu ıslere . parayı da o alacak cunku huzurunuzu kacıracak kendı aklınca kurnazlık yapıyor. dese kı samımı durust sekılde kızım kadınlarla tanıstık kaynastık gıdıp gelme durumları var senınde zamanın kısıtlı ama bende yaslıyım hep gıtmem olmaz nasıl cozum bulsak dese sız zaten ustume dusen neyse yapmaya calısırım gerekırse dısarda cafede alırız yada hazır pasta alırım bır sekılde hallederız der orta yolu bulursunuz

kadın resmen sızı kullanmaya calısıyor buna cok sinir oldum. kendını davet ettırmeyı bılen kendısıne davetını kendı yapsın valla karısmayın hıc
aynen öyle. bi çözüm gerekse ben derim ki anne senin evini temizlerim, pasta börek sende yapayım, sen müsaitsin benim ev durumları belli der herşeyi yaparım. ama beni anlamaması inatlaşması zoruma giden.

madem yazdım şunu da yazayım,

kızlar geçen yıl kredi çekip gaz alabildim evime. bu sene onu da yapamayacğım. haftasonu evdeyken soba açıcam mecburen sadece. bu insanların gelmesi aralık ayının sonu. e ben gaz alamadğım eve kimseyi sokmak istemiyorum.

gaz yok, mutfak boş, tuvalet banyo inşaat halinde.

ne demeye çağırayım ben bu insanları.

offffffff offf.
hayır herseyı gecın cagırmak zorunda degılsınız kı sahsen ben velılerle kaynasmak ıstemem bu ogrencılere de yansıyor gruplasmalar falan oluyor karsıyım okulda toplantıda gordugu yeter ne daha gunlere gırıyor anlamadım kı.

aynen öyle. bi çözüm gerekse ben derim ki anne senin evini temizlerim, pasta börek sende yapayım, sen müsaitsin benim ev durumları belli der herşeyi yaparım. ama beni anlamaması inatlaşması zoruma giden.
eger baktınız cok huzur kacıracak, cocuguda okula goturen kendısıymıs ya . sende alabılırım benım evım musaıt degıl pasta yapar gelırım sana ,gaz almak ıcın bıle kredı cekıyorum ben kusura bakma bana sormadan bırseyler yapmak ıstemıssın ama senı de zorda bırakmayayım bende zorda kalmayayım sende alırız dersın.

Tabiki de kimse emrivaki yapamaz, fakat yanlış anladığınız bir şey var herkes parayı o alacak demiş e gittiği günlere kendisi götürecekse neden konu sahibi alsın ki. Ağırlama konusuna gelince beni lütfen yanlış anlamayın ama annem ablamın çocuğuna bakıyor ve bütün misafirlerini orada ağırlıyor. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir durumu. Çocuğunuzu her gün götürüp getirdiği için kendinde hak görüyor. Hak verdiğim için değil ama o kafayı anlayabiliyorum ne yazık ki.
parasında gözüm asla yok. sadece sunu anlatmak istiyorum; güne giriyorsan, herkse sen gidiyosan, evinde sen ağırla. ben çalıştığım için kimseye gidemiyorum sonuçta. ona da git demedim kendi gitti. benim çocuğumsa onun oğlunun da çocuğu, kendi ısrar etti zamanında ben bakarım sen çalış sorun etme diye.
çok üzülüyorum inanın.

Sonra bıdı bıdı yaparlar ‘istedeniz de istemeseniz de onlar kocalarımızın annesi onları sevmek zorundayız :mapus:‘ derler. Bu kadını istediğin kadar evir çevir ben sevemem,net. Sinir oldum.
nesini seveyim bunun sevmiyorum ki. saygımı gösteriyorum ama sevgimi gösteremiyorum çünkü yok.

Ben anlamadım çocuğunuzu okula babaannesi götürdüğüne göre siz çalışıyorsunuz sanırım. E bu durumda işte olmayacak mısınız nasıl misafir ağırlayacaksınız. Haftasonu mu geliyorlar?
onu da düşünmüş hafta sonu gelin demiş. bi de bunu düşünmesi marifetmiş gibi anlatıyo bana.

O gezip dedikodu yapsın, siz oturun misafir ağırlayın. Evim musait olsa bile kabul etmem. Zaten ne anlıyorlar oyle oturup dedikodu yapmaktan bilmiyorum.

Evine kabul ediyorsan et etmiyorsan sende bida gitme, kimseyle uğraşacak vaktim yok de geç. Kalbi kırılırsa kırılsın yaptığı terbiyesizlik

hayır herseyı gecın cagırmak zorunda degılsınız kı sahsen ben velılerle kaynasmak ıstemem bu ogrencılere de yansıyor gruplasmalar falan oluyor karsıyım okulda toplantıda gordugu yeter ne daha gunlere gırıyor anlamadım kı.
Bende sizin gibi düşünüyorum. kimseyi evime sokmak zorunda değilim. daha 2 aydır gördüğü insanlarla fazla samimi oluyor ve benim de öyle olmamı bekliyo.

bu da olabilir. öünkü ben neyi istemesem onu yapar. geçtiğimiz günlerdede evde bişe yok kendi de bildiğ halde arkadşaını alıp habersiz bana gelmiş. açmadım kapıyı evde yok gibi yaptım. teli de hemen sessiz e aldım tabi. çaldı çaldı gitti. bi de 2 gün surat astı bana neden evde yoktun diye.
Eşinizle Konuşun by durumu. Mesele bu eve çağırmıyorum annene anlattığım halde yine de olsun çağır diyor de Ben eve misafir alamam bana emrivaki yapmasın de

O gezip dedikodu yapsın, siz oturun misafir ağırlayın. Evim musait olsa bile kabul etmem. Zaten ne anlıyorlar oyle oturup dedikodu yapmaktan bilmiyorum.

Evine kabul ediyorsan et etmiyorsan sende bida gitme, kimseyle uğraşacak vaktim yok de geç. Kalbi kırılırsa kırılsın yaptığı terbiyesizlik
mecbruyietim var diye kıramıyorum net konuşuyorum ama inada bindiriyor.

onu da düşünmüş hafta sonu gelin demiş. bi de bunu düşünmesi marifetmiş gibi anlatıyo bana.

Minnak kaynanaya bak hele çok uyanık yav :) hadi dedim çocuğu götürüp getiriyor o yaşta ağırlamaya yardım edilir elbet ama paralı gün parayı kendi alacak. Hamur işlerini hüpletip gezecek ama ağırlamaya gelince de senin evinde olsun. Oldu anacım:)

Back
X