Kendimi ifade edemiyorum ben sanırım.

bak anne gene söylüyorum ben kımseyı çağıramam demiştim ,

gelenlere ne yapacagına karar ver ben yokum de , kocanın yanında hemde :KK45:

Eşinize durumu anlatın lavobo sorununu bahsedin. Ana oğul kendileri çözerlerse olur diyin
banyoyu geçtim tuvaletin duvardaki fayanları zemindeki bir çok fayansı tamamen kırıldı. eşim üstüne beyaz bişey çekti derz gibi ama alçı galiba. porçöz döküp uğraşmaktan bi hal oldum artık. hayır gerçekten ben evime gelen giden olmuyor diye sorun etmiyorum bi şekilde idare ediyorum elimiz dar diye. ama bunu bile bile ve çözemeyeceğini de bile bile beni zora sokuyor

bende müsait olsam gelsinler derim zaten ama ben yok dedikçe gelecekler moduna giriyor resmen.
Grubunuz filan vardır orda annem böyle demiş ama ben müsait olamayacağım de oturmaya yakın sende emrivaki yap, ne diyim Allah kolaylık versin

Sizde de biraz iyi niyet gördüm sanki. Sert bir tavırla uyardınız mı ? Ben istemedikten sonra benim evime kimseyi getiremez kıyameti kopartırım yani. Ama siz biraz daha mülayim konuşuyosunuz sanırım ki rahat davranıyo kadın. Yaptığı çok ayıp, gittiği gibi kendi evinde ağırlasın.

Sizde de biraz iyi niyet gördüm sanki. Sert bir tavırla uyardınız mı ? Ben istemedikten sonra benim evime kimseyi getiremez kıyameti kopartırım yani. Ama siz biraz daha mülayim konuşuyosunuz sanırım ki rahat davranıyo kadın. Yaptığı çok ayıp, gittiği gibi kendi evinde ağırlasın.
net konuşuyorum ama kırmadan konuşuyorum evet. istemiyorum diyorsam bence bu istemiyorumdur sonuçta. ama akşam bakalım ne diyecek eşim konuşunca

Anlamıyor değil de bilerek sizi sinir etmek Amaçlı yapıyor Olabilir mi ?
bu da olabilir. öünkü ben neyi istemesem onu yapar. geçtiğimiz günlerdede evde bişe yok kendi de bildiğ halde arkadşaını alıp habersiz bana gelmiş. açmadım kapıyı evde yok gibi yaptım. teli de hemen sessiz e aldım tabi. çaldı çaldı gitti. bi de 2 gün surat astı bana neden evde yoktun diye.

Grubunuz filan vardır orda annem böyle demiş ama ben müsait olamayacağım de oturmaya yakın sende emrivaki yap, ne diyim Allah kolaylık versin
grup var evet öğretmende var orda o izin vermediği için ordan bişe konuşulmuyor sadece öğretmen veya sınıf annesi istenenleri yazıyor. ama mecburen beni arayan soran olursa böyle dicem

Gine katilan o. Gun parasini da muhtemeken o alacak. O zaman evinde agirlayaxak misafirleri. Ya da okula gidip velilere evinin musait olmadigini soyleyeceksin. Olmadi gunu disarda yaparsin. Masrafi da kayinvalideye kitle. Bir daha giremez gune 😀

Annelerin grubu varsa oraya aynen şöyle yazardım.
"Merhaba hanımlar gün yapıyormuşsunuz sıra kayınvalidemdeymiş, evimde ağırlamak isterdim ama benim tuvalet banyo tadilatta olduğu için sizi kayınvalidemin evinde ağırlamak istiyorum."
Sonra gidip kayınvalideme aynı emrivakiyle haa ben o işi hallettim benim ev tadilatta olduğu için sen de toplanacağız derdim. İkram malzeme işini de anne şeker vardır diye almadım, unu aldım yetmedi az daha ver diye bir kısmını ondan kullanırdım.

Gine katilan o. Gun parasini da muhtemeken o alacak. O zaman evinde agirlayaxak misafirleri. Ya da okula gidip velilere evinin musait olmadigini soyleyeceksin. Olmadi gunu disarda yaparsin. Masrafi da kayinvalideye kitle. Bir daha giremez gune 😀
ne güzel olur böyle bişe yapabilsem.. parayı alıcak olan o. gezecek olan o. kahrı bende.

sız ısteyken zaten mısafır agırlayamazsınız kı ?
pasta borek yapın kendı evınde kendısı agırlasın mısafırlerı
pastaları mıdeye ındırırken kendısınınde mısafırlerı agırlayacagını bılıyordu yok oyle cocugun annesı sensın lafları yemezler. katılmak zorunda degıldı kendı kendını zorla davet ettırmıs . gıttıgı gıbı agırlamasını bılecek. yaslı dıye pastasını yaparsınız kendı evınde alsın hıc bır ınsan yaslıya cay servısı yaptırmaz zaten gelen genc kadınlar kendı cayını doldurur bıttı gıttı

edıt: paralı gune katılmıs bırde :D tek akıllı kendısı sankı

hıc karısmayın acık acık da soyleyın kendını sen davet ettırmıs bırde paralı gune gırmıssın kım gıderse o agırlar kusura bakma okadar masraf edemem ben kımseyı de evıme alamam dıyeceksınız acık acık

Annelerin grubu varsa oraya aynen şöyle yazardım.
"Merhaba hanımlar gün yapıyormuşsunuz sıra kayınvalidemdeymiş, evimde ağırlamak isterdim ama benim tuvalet banyo tadilatta olduğu için sizi kayınvalidemin evinde ağırlamak istiyorum."
Sonra gidip kayınvalideme aynı emrivakiyle haa ben o işi hallettim benim ev tadilatta olduğu için sen de toplanacağız derdim. İkram malzeme işini de anne şeker vardır diye almadım, unu aldım yetmedi az daha ver diye bir kısmını ondan kullanırdım.
bu çözümü beğendim. çözüme ulaşamazsak uygulayacağım.

Evin o haldeyken neden kendi evinde yapmiyor kayinvalide anlamadim gitti
O kadar mi cikarci, aman kendi evine birsey olmasin kafasinda

ne güzel olur böyle bişe yapabilsem.. parayı alıcak olan o. gezecek olan o. kahrı bende.
Valla kimse emirvaki yapamaz. Bir krre musade edersen buna hep devam eder. Ben kv ile net bir sekilde konusurdum. Kuserse de küssün. Cocugu da servisle gonderin okula olmadi. Boylece kayinvalideye bagimliliktan kurtulursunuz.

Back
X