- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi kackaloribu
-
hayır evini sakınması değil derdi onun.
onun istediği, ben hizmetini yapayım, o da gelinim ağırladı desin. ha bide açığımı göstermeye bayılır. tuvaleti yaptıramadık ya onu gösterecek.
O zaman iş eşinizde bitiyor, değişik bi kadın Allah yardımcınız olsunmecbruyietim var diye kıramıyorum net konuşuyorum ama inada bindiriyor.
bu genel huyu. bazen onda kalıyorum eşim gece de çalıştığında. korktuğumdan değil ama . evlerimiizn arasında dolmuş yok . yürüyerek 40 dakika faalna. taksi de 15 lira tutuyor git gel yapıp 30 lira veremeyeceğim için onda kalıyorum. geçen hafta kaldığımda arkadaşına gitmek istedi. komşusu bi teyze, tek yaşıyor ve kadını severim. işten geldiğim için gitmek istemedim yorgunum dedim. haber verdim bekliyor vs. zorla götürdü. bi gittim meğer tüm arkadaşlar toplanmışlar ben gitmem diye benden saklamış. iyi dedim gelinim ya hizmete gelmişim belli. getir götürlerini yaptım mutfağı topladm bulaşık makinesine koycakları koydum sıgmayanları koyulmayacakları yıkadım falan. geçtim tam oturdum. e kahve yap bize. neyse geri kalktım kahveleri yaptım bende içetim dedim tam oturdum. e gidicez kahve içince süpürgesi kapının arkasında. evi bi süpür, kıpkırmızı oldum. elin evinden banane. ev sahibi teyze yok dedikçe süpürgeyi aldı elime tutturdu. bi hırs salon koridor mutfak süpürdüm, diğer odaları da gezseydin diyor. bi hırs süpürgeyi topladım hadi gidelim dedim. fincanlar nolacak bunları da topla yıka. ya sabır dedim. topladım yıkadım eve gittik. saat 11 olmul ben acıktım ne yapsan diyor. bu saatte kalbine zarar dedim sinirle yattım uyudum.Minnak kaynanaya bak hele çok uyanık yav :) hadi dedim çocuğu götürüp getiriyor o yaşta ağırlamaya yardım edilir elbet ama paralı gün parayı kendi alacak. Hamur işlerini hüpletip gezecek ama ağırlamaya gelince de senin evinde olsun. Oldu anacım:)
akşam bakacak bakalım bi çaresine, pek inanmasamdaÖfff yani ne denir simdi bu hanimefendiye
Esiniz devreye girse
amin sağolunO zaman iş eşinizde bitiyor, değişik bi kadın Allah yardımcınız olsun
zaten bunu kabul etse ben bunu yaparım ama inat inat.eger baktınız cok huzur kacıracak, cocuguda okula goturen kendısıymıs ya . sende alabılırım benım evım musaıt degıl pasta yapar gelırım sana ,gaz almak ıcın bıle kredı cekıyorum ben kusura bakma bana sormadan bırseyler yapmak ıstemıssın ama senı de zorda bırakmayayım bende zorda kalmayayım sende alırız dersın.
e sızde yaparsanız kadın hep daha fazlasını bekler tabıbu genel huyu. bazen onda kalıyorum eşim gece de çalıştığında. korktuğumdan değil ama . evlerimiizn arasında dolmuş yok . yürüyerek 40 dakika faalna. taksi de 15 lira tutuyor git gel yapıp 30 lira veremeyeceğim için onda kalıyorum. geçen hafta kaldığımda arkadaşına gitmek istedi. komşusu bi teyze, tek yaşıyor ve kadını severim. işten geldiğim için gitmek istemedim yorgunum dedim. haber verdim bekliyor vs. zorla götürdü. bi gittim meğer tüm arkadaşlar toplanmışlar ben gitmem diye benden saklamış. iyi dedim gelinim ya hizmete gelmişim belli. getir götürlerini yaptım mutfağı topladm bulaşık makinesine koycakları koydum sıgmayanları koyulmayacakları yıkadım falan. geçtim tam oturdum. e kahve yap bize. neyse geri kalktım kahveleri yaptım bende içetim dedim tam oturdum. e gidicez kahve içince süpürgesi kapının arkasında. evi bi süpür, kıpkırmızı oldum. elin evinden banane. ev sahibi teyze yok dedikçe süpürgeyi aldı elime tutturdu. bi hırs salon koridor mutfak süpürdüm, diğer odaları da gezseydin diyor. bi hırs süpürgeyi topladım hadi gidelim dedim. fincanlar nolacak bunları da topla yıka. ya sabır dedim. topladım yıkadım eve gittik. saat 11 olmul ben acıktım ne yapsan diyor. bu saatte kalbine zarar dedim sinirle yattım uyudum.
çok çekingenim bu konularda. neden bilmem hiç diyemem bu tarz şeyleri. keşke diyebilsem.. eziliyorum resmen.e sızde yaparsanız kadın hep daha fazlasını bekler tabı
en basta e benı sohbete mı cagırdın hızmetcı gıbı calıstırmaya mı mısafır gıttıgımız evın sahıbıne bıle ayıp benı ezıp gecmenın dısında. senın saygı duymadıgını kımse sevıp saymaz torununun annesıne cocugunun esıne bunu yapma. desenız küserse küser sonra zamanla barısır
bunu soylemek zorundasınız artık vaktı gelmıs
bi gece kalsam bende bulurum bi şekilde o parayı veririm de mesela geçen hafta 4 gece kaldım. bu hafta da 2 gece kalcam yüksek ihtimalle.Okurken ohaaa oldum. Kayinvalidinizde kaldığınız gece için yazdım. Bence bir daha kalmayin. 30 lira veririm yani ben olsam azcık dinleneyim diye. Cok sinir oldum kadina ya
Allah sabır versin o halde sizebi gece kalsam bende bulurum bi şekilde o parayı veririm de mesela geçen hafta 4 gece kaldım. bu hafta da 2 gece kalcam yüksek ihtimalle.
amin sağolunAllah sabır versin o halde size
aynen öyle. kimsenin beni küçümsemesine ihtiyacım yokki benim.Haklısınız bende olsam bu durumda istemezdim sonuçta ilk kez gelicek yabancı insanlar yakın olsa hadi neyse kimse kimsenin halinden anlamıyor artık insanlar seninle çay içip, sohbet etmeye değilde sanki evini denetlemeye gelmiş gibi her yere göz gezdirip arkandan konuşuyorlar sonradan onun için istemezdim.
bu genel huyu. bazen onda kalıyorum eşim gece de çalıştığında. korktuğumdan değil ama . evlerimiizn arasında dolmuş yok . yürüyerek 40 dakika faalna. taksi de 15 lira tutuyor git gel yapıp 30 lira veremeyeceğim için onda kalıyorum. geçen hafta kaldığımda arkadaşına gitmek istedi. komşusu bi teyze, tek yaşıyor ve kadını severim. işten geldiğim için gitmek istemedim yorgunum dedim. haber verdim bekliyor vs. zorla götürdü. bi gittim meğer tüm arkadaşlar toplanmışlar ben gitmem diye benden saklamış. iyi dedim gelinim ya hizmete gelmişim belli. getir götürlerini yaptım mutfağı topladm bulaşık makinesine koycakları koydum sıgmayanları koyulmayacakları yıkadım falan. geçtim tam oturdum. e kahve yap bize. neyse geri kalktım kahveleri yaptım bende içetim dedim tam oturdum. e gidicez kahve içince süpürgesi kapının arkasında. evi bi süpür, kıpkırmızı oldum. elin evinden banane. ev sahibi teyze yok dedikçe süpürgeyi aldı elime tutturdu. bi hırs salon koridor mutfak süpürdüm, diğer odaları da gezseydin diyor. bi hırs süpürgeyi topladım hadi gidelim dedim. fincanlar nolacak bunları da topla yıka. ya sabır dedim. topladım yıkadım eve gittik. saat 11 olmul ben acıktım ne yapsan diyor. bu saatte kalbine zarar dedim sinirle yattım uyudum.
onu dedim kabul etmiyor.Kayınvalidenizin evinde toplansalar siz her şeyi beraber yapsanız olmaz mı acaba?
kabul etmedi kendi bilir. simdi sira ona gelince ben evim tadilatt derim. ona da yardim etmemAma çok yazık ediyorsun kendine, bu resmen psikolojik işkence. Kendini korumayı öğrenmen lazım, kimse bunu senin için yapmaz. Sen susup bunları yaptıkça daha da üstüne gelecek. Hiç bir zaman bu kadar alttan aldığın için kıymetli olmayacaksın. Hele kv gibi birinden hiç bekleme. Kadın resmen kullanıyor seni, sesini çıkarmazsan çok yıpranırsın. Tavır koymak için tartışmak gerekmiyor inan. Bir daha bir yere gitmeni isterse kesinlikle kabul etme.
Diğer konuya gelince misafirleri kabul etme. Tanımadığın insanların evinde ne işi var, iki laf etmemişsin daha. "Ben çalışıyorum, misafir alamam. Çok istiyorsan sen misafir et, akşamdan tatlıya, böreğe yardım ederim" de kapat konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?