Kendimi ifade edemiyorum ben sanırım.

İletiişim becerileri kuvvetli, pek çok sıkıntılı durumla ve sorunlu insanlarla başedebilen biri olarak ben bile çözümsüz kaldım bu terminatör kv'ye karşı.
Size verebileceğim tek bir tavsiye var.
Cinnet geçirin.
Belki deli, deliyi görünce sopasını saklar.
Allah yardımcınız olsun.
Kv hanım gerçekten çok değişik biri,
evlerden ırak.

eşim konuşmuş annesiyle benden önce eve gitti. beni ilgilendirmez karın evinde ağırlasın. çocugun annesi o demiş başka laf ettirmemiş. bende evim tadilatta diycem sıra gelince
Şaka gibi ya. Siz mi söylediniz güne gir diye. Oturmalara babaannesi olarak gidiyorsan sıra gelince de babaannesi olarak sen ağırla diyin.
WhatsApp grubu var mı? Varsa eğer "evim tadilatta olduğu için babaannesinde toplanicaz" yazın. Emrivakileri çok seviyor belli ki.

evinizin tadilatta olduğunu dışarda toplanabileceğinizi söylemeniz bence en makul olanı...kayınvalidenizi de çağırırsınız...kadının evinde toplamanız birde pasta böreği ona kitlemeniz kadını çıldırtır valla..netice de çocuğunuzla ilgileniyor...suyundan gidin derim....

Ama çok yazık ediyorsun kendine, bu resmen psikolojik işkence. Kendini korumayı öğrenmen lazım, kimse bunu senin için yapmaz. Sen susup bunları yaptıkça daha da üstüne gelecek. Hiç bir zaman bu kadar alttan aldığın için kıymetli olmayacaksın. Hele kv gibi birinden hiç bekleme. Kadın resmen kullanıyor seni, sesini çıkarmazsan çok yıpranırsın. Tavır koymak için tartışmak gerekmiyor inan. Bir daha bir yere gitmeni isterse kesinlikle kabul etme.

Diğer konuya gelince misafirleri kabul etme. Tanımadığın insanların evinde ne işi var, iki laf etmemişsin daha. "Ben çalışıyorum, misafir alamam. Çok istiyorsan sen misafir et, akşamdan tatlıya, böreğe yardım ederim" de kapat konuyu.
Ailen yok mu

Eşimi aradım söyledim. Gayet rahat, hallederiz bakarız sonra dedi kapadı.

Aminn..

ya evim kötü durumda, para işini halletse bile o tuvalete ben kimseyi sokamam cidden rezillik.. kendi evine çağırsa yardıma giderim herşeyi yaparım ama yok kadın benim evi gösterecek derdi o. sanki saray evim. anlamıyorum ki ben bu kadını.

emrivaki yapıyor resmen.

malesef yapar. çok eminim ki ben ne dersem deyim, o kadınları bana gelecek şekilde organize edecek. amacı ne anlamıyorum. hizmet edeyim istiyor ama ben hizmetten zaten kaçmıyorum. müsait olmadığımı söylüyorum işte. sadece bu.

inanılmaz düşüncesiz ve anlamaz birisi.

bende sevmem. yapıyorsa kendine yapsın benim eve neden çağırıyosun dimi ama? ben zaten onda yapsa yardım eder herşeyini yaparım.

hatasını anlasa bide.

Eşimi aradım söyledim. Gayet rahat, hallederiz bakarız sonra dedi kapadı.
senin yerinde olsam grup varsa madem yazardim hanimlar böyle böyle demis benim kv benim ev insaat icinde bayada bir sürecek. malesef benim evimde misafir agirlayamayacagim, sizleri kabul edemeyecegim. nerde toplanacaginizi bidahaki bulusmanizda kv ile kararlastirirsiniz. ben müsait olursam yaza dogru sizlere haber veririm..... gibi biseyler yazardim. kendi rezilligiyle kalsin kv

Sınıfın whatsapp grubu falan yok mu? Yani onlar da kv nizi başta davet etmek istememiş belli ki ama kendisi oraya da zorla çöreklenmiş. Grup varsa siz oraya yazın şimdiden kv girmiş ama bizim ev tadilatta olacak vs diye.

Saka mi bu ya. Ben gitcem yicem icicem belki parali gun yapcam ama sira bendeyken sen agirlayacaksin. Ustelik maddi olarak dipteyken.Tam cinnet gecirmelik.yapma tabi ki. Cocugu goturup getirmenin bedelini cikaracak guya gudubet

Arkadaşlar selam.

Sürekli sorunlarımı size yazar oldum ama içimi dökmek güzel geliyor.

Çocuğum devlet anaokuluna gidiyor.
Okula kayinvalidem götürüp getiriyor veya eşim evdeyse o getir götür yapıyor.

Neyse işte, kv sürekli git gel yaptığı için sınıftaki annelerle samimi baya. Herkesi tanımış anlatıp duruyor sürekli biseler.

Dünde bugün için sınıftaki anneler x de toplamıyormuş bana dememisler konuşurlarken duydum beni niye cagirmiyosunuz dedim onlarda teyze sende gel bekleriz dediler dedi.

bende 'anne bak gideceksen bu işler karşılıklı. benim eve çağıracak durumum yok 30 kişiyi ağırlayamam biliyosun. ama yok kendi evinde ağırlayacaksan ben karışmam' dedim.

o da 'sen cagirirsin bana ne, anne sensin' gibi konuştu.

oysa ben gitmiyorum ki gündüz oturmalarına sonuçta. hep o gidecek.

ki gitmiş bugün demin aradı. bi de gün yapmışlar 15 günde 1 sırası gelene gideceklermiş. 4. sıra buymuş ama ben ağırlayacakmışım. yapamam dedim söylendi durdu.

benim ağırlamam lazımmış. yahu kadın benim elim dar 30 kişiye pasta börek yapamam. yapsam bile tuvaletim banyomun boruları patlamıştı bikac ay önce. alt komşu şikayet edince mecbur kırdırıp boruları yaptırdık. para yok diye de tuvaleti banyoyu yeniden yaptırmadım. öyle inşaat haliyle duruyor. o eve de sokamam kimseyi.

ben bunu kv me anlatamıyorum.

daha ne desem bilmem

bi de tutmuş ordaki annelere gelinime toplanırız bendeyken sıra. o size adresini yazar falan demiş.

ya cidden ben kendimi anlatamıyorum sanırım.

kriz kriz krizzz...

GÜNNCELLEME

madem yazdım şunu da yazayım,

kızlar geçen yıl kredi çekip gaz alabildim evime. bu sene onu da yapamayacğım. haftasonu evdeyken soba açıcam mecburen sadece. bu insanların gelmesi aralık ayının sonu. e ben gaz alamadğım eve kimseyi sokmak istemiyorum.

gaz yok, mutfak boş, tuvalet banyo inşaat halinde.

ne demeye çağırayım ben bu insanları.

offffffff offf.
Haklısınız ama şu an buna bir çözüm bulmak gerekiyor. Şöyle yapın eşinize de kayınvalidenize de ben hazırlıkları sizde yaparım sizin evde misafir toplayalım deyin misafire de evde tadilat var dersiniz şimdi ayıp olur yapmamakk. Öğretmen olarak velilerin velilere resmen akran zorbalığı yaptığını gördüm. Pes artık diyorum da neyse o başk konu. Kayınvalideniz siz ne derseniz deyin gidecek gezmeye bu belli. 30 kişiye hazırlık zor ve masraflı ama uygun tarifler deneyin. Mesela kısır, sade poğaça, kek, nohut salatası... yani masrafı az olan şeyler...

Kimseyi zorla evinize toplayamaz, kabul etmiyecelsiniz, müsait değilim diyeceksiniz, hazırlık yapmam diyeceksiniz...

ikinizde calisiyorsunuz. neden durumunuz bu kadar kötü?
çünkü battıkça battık. o kadar zor günler geçirdik ve geçiriyorum ki tahmin bile edemezsiniz. eşim bi de ek işe gidiyor onu da söyleyim.

5 yıllık batış hikayemiz var günden güne daha beter olduk. satabileceklerimizi sattık ama toparlanamadık. çünkü hiç desteğimiz yoktu. borçları kapatınca maaşlar bitiyordu sonra kredi kartına girdik. 2 kredi kartı borçları burdan da nakit çekip ödeyelim, mutfak alışverişi yol parası derken doldu. ondan al ona yatır yaptık. sonra bi süre sonra o da sarpa sardı bi daha kredi çek onu da ödeyeme derken bittik.. belki seneye toplarız diye düşünüyorum ama bu senede bize yine zor geçecek.

Haklısınız ama şu an buna bir çözüm bulmak gerekiyor. Şöyle yapın eşinize de kayınvalidenize de ben hazırlıkları sizde yaparım sizin evde misafir toplayalım deyin misafire de evde tadilat var dersiniz şimdi ayıp olur yapmamakk. Öğretmen olarak velilerin velilere resmen akran zorbalığı yaptığını gördüm. Pes artık diyorum da neyse o başk konu. Kayınvalideniz siz ne derseniz deyin gidecek gezmeye bu belli. 30 kişiye hazırlık zor ve masraflı ama uygun tarifler deneyin. Mesela kısır, sade poğaça, kek, nohut salatası... yani masrafı az olan şeyler...
ben ona bunu teklif ettim. kendisinde ağırlamayı istediğimi evin müsaitsizliğini, bu kadar kişiye ikramın beni zorlayacağını vs. günlere katılacak olan o, herkeste yiyecek içecek, bi zahmet parasını verip alsın malzemelerini de. bi de diyoki dünkü ev sahibi 5 çeşit hazırlamış, basitmiş. ne bekliyo ben anlamadım. daha napabilir? bende o da yok. anlamıyor.

Back
X