• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi ifade edemiyorum ve özgüven problemim var

TearsFears

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
225
25
13
28
Merhaba ablalar
Ablalar diyorum gerçi ama akranim da vardır elbet.Ben deniz 19 yaşındayım .
Baktım bu sitede herkes birbirine çok hoş bur şekilde yardım etmeye çalışıyor belki kendimi iyi hissederim diye üye oldum.
Çok öncelerden beri hep böyleyim ifade sorunum var ve bazen sanalda bile dahil kendimi beğenmiş gibi gorunuyorumve bu insanlarda kötü etki yapiyor istemeden oluyor göz deviriyormusum mesela yada tavirlarim durusumtam tersi ezik ruhlununteki olduğum halde kasinti havalı gorunuyorum ve bu insanlarda ayyseni nerden guzel ki ne bu havalar gibi tepkilere yol açıyor ki haklılar öyle guzel de degilim ne bakımdan anlarım ne bişey.
Insanlar beni yanlış tanıyor ve ifade bozukluğu var mesela insanlarla goz temasım yok çünkü hem ifadeden dolayı hem de dış gorunusum bazen çok kotuymus hissi veriyor ha ortalamabir tipim hiçbir özelliğim yok ama kendimi bişey sanıyor gibi gorunmemdışardaki insanlara antipatik elektrikveriyor.
Ne yapabilirim biraz dertlesmem gerek.:;/

Gayet güzel ifade etmişsin,öyle düşünme. Duruşundan emin ol, nasıl iyi hissediyorsan.kendin ol.
Ya bak şöyle oluyor istemeden havalı ve kendini beğenmiş gorunuyorum ve nasıl desem tip olarak siradan normal bir tipim ve nasıl desem hani derler ya kendini çok güzel sanan kızlar beni de öyle düşünüyorlar
Veya çok atilganim bazen gaf yaparım ki bence her insanın olur arada ama sürekli kendini beğenmiş gibi duruyorsun denilince kötü oldum
Birde göz temasım yok konuşurken biriyle yukarı yada etrafa bakarım hep.

Kendini kimseye begendirmek için uğraşma. özünde iyi insan olman yeterli

Kendini kimseye begendirmek için uğraşma. özünde iyi insan olman yeterli
Kendimden çok başkalarını önemsiyorum hep.
Diyelim bana ışte bir A rengi bence yakıştı
Çoğu kişi begenmezse veya yorum yapmazsa ben begendim bile hemen B saç rengine dönerim.
Birde göz teması sorunu var.

Ya bak şöyle oluyor istemeden havalı ve kendini beğenmiş gorunuyorum ve nasıl desem tip olarak siradan normal bir tipim ve nasıl desem hani derler ya kendini çok güzel sanan kızlar beni de öyle düşünüyorlar
Veya çok atilganim bazen gaf yaparım ki bence her insanın olur arada ama sürekli kendini beğenmiş gibi duruyorsun denilince kötü oldum
Birde göz temasım yok konuşurken biriyle yukarı yada etrafa bakarım hep.

Eğer göz teması kurmuyorsan havalı ve kendini beğenmiş görünmessin.
Aksine komplexli bir durumdur o anlattığın.şımarık olarak algılanıyor olabilir misin?

Eğer göz teması kurmuyorsan havalı ve kendini beğenmiş görünmessin.
Aksine komplexli bir durumdur o anlattığın.şımarık olarak algılanıyor olabilir misin?
Aynen birazda onu diyorlar.
O da kötü kendini bişey sanmış gibi.Off ya

o yaşlarda genelde oluyor bu tarz düşünceler.özgüvenli olmanın güzellikle alakası yok.başkaları ne düşünürse düşünsün, sen kendinden,duruşundan emin olmalısın.sosyal ortamlara daha fazla girmeye çalış,yeni yeni insanlarla tanış,arkadaş çevreni genişlet.en önemlisi kendinden her zaman emin ol nasıl rahat hissediyorsan öyle davran

o yaşlarda genelde oluyor bu tarz düşünceler.özgüvenli olmanın güzellikle alakası yok.başkaları ne düşünürse düşünsün, sen kendinden,duruşundan emin olmalısın.sosyal ortamlara daha fazla girmeye çalış,yeni yeni insanlarla tanış,arkadaş çevreni genişlet.en önemlisi kendinden her zaman emin ol nasıl rahat hissediyorsan öyle davran
Bende öyle düşünüyorum ama bırak çevreyi sanaldakileri bile otorite alıyorum biri birşey derse.

Bende çoğu insandan şu yorumu duydum kendi hakkımda(özellikle iş ortamlarında);
Asosyalmişim, insanlara selam vermiyormuşum, gdip bir adamın yanına nasılsın diye sohbet etmeliymişim vs. vs.
Benim anlamadığım şey şu, ben çok soğuk kimseyle hiç bi şekilde konuşmayan bir insan değilim. ama zor ısınırım. ısınınca da sürekli bi muhabbet içinde olurum.
Ama bana hiç bir şekilde gelmeyen selam vermeyen insanlara da yaklaşamıyorum malesef.
Bundan hiç bi şekilde rahatsız değilim ama insanlar rahatsız oluyor. Ne olursa olsun değişemiyorum benim yapım böyle..Dışardan soğuk duruyorum ama insanlarla konuşup samimi bi ortam kurduğumda söyledikleri şey dışardan soğuk duruyorsun ama aslında çok sıcakkanlısın diyorlar.
Bence de kimsenin ne dediğine bakma, kendi istediğin gibi davran.
Yapmacık bi insan olmaktansa kendin ol daha iyi ;)

Back
X