- 12 Şubat 2022
- 527
- 521
- 23
- 24
- Konu Sahibi yedundjdns
-
Haklısınız eş kişisinin şiddeti ve baskısı yüzünden psikolojim yerle bir oldu.Bunu mahkemede dediğiniz gibi kullanabilirimbu kadının psikolojisi bozuk zaten doktora gidiyor ondan evlilikte sıkıntıalr yaşattı diyecek de olursa diye mi korkuyorsunuz
durumu avantajınıza aslında siz çevirsenize ben sizin yerinizde olsam bu evlilik yüzünden bu adam yüzünden sağlığımı kaybettim bana yaşattığı bu taravmalar sebebiyle destek alıyorum diye ben kullanırdım bunu
avukatınız yok mu normalde o sizi böyle yönlendirir...Haklısınız eş kişisinin şiddeti ve baskısı yüzünden psikolojim yerle bir oldu.Bunu mahkemede dediğiniz gibi kullanabilirim
Avukatım var ama ona danışmadım bu konuyuavukatınız yok mu normalde o sizi böyle yönlendirir...
tüm detaylara yaşadığınız herşeye avukatınız vakıf olmalı tüm düşünce his ve isteklerinize de sizin yerinizde olsam buraya yazacağıma avukatı arardımAvukatım var ama ona danışmadım bu konuyu
Çok haklısınız normalde herşeyi avukatıma danışırım ama bugün bir anda aklıma destek olmam gerektiği geldi.Bu evlilik bende büyük bir travma bırkatı.Her türlü pisliği yaptı bana ne yazık ki.Biran önce atlatmak istiyorum.Kendim atlatmaya çabaladım ama biraz zayıf kaldım.Bilgileriniz için çok teşekkür ediyorumtüm detaylara yaşadığınız herşeye avukatınız vakıf olmalı tüm düşünce his ve isteklerinize de sizin yerinizde olsam buraya yazacağıma avukatı arardım
bizim bilmediğimiz yasadığınız ayrıntılarla sizi yanlış yönlendirebiliriz istemeden zararımız olabilir tamamen iyiliğiniz için yazıyorum bunu yanlış anlamayın sakın beni
zaman aleyhinize işler elinizi güçlendirin evlilikte boşanmakta en çok kadını yıpratıyor şimdiden sıkı hazırlanında alt edin şunu ,her fırsatı değerlendirin sonuna kadar herşeyi kullanın . gıkını çıkarıp ağzını açamasın pislik . belliki beynini kullanmayı bilmiyor şiddet uyguladığına göre, çirkinleşecektir erkekler genelde çirkinleşir siz o yüzden yaşadığınız ve yaşattığı herşeyi önüne çıkarın hemen avukatla görüşün derim
Önceki konularıma bakarsanız neler çektiğimi detaylı görebilirsinizşiddet uyguladı kısmından sonra bende kayış koptu pardon
Hayir.Kızlar çekişmeli boşanma sürecindeyim ve psikiyatri destek almaya karar verdim.Bu alacağım desteği karşı taraf davada kullanabilir mi acaba?çok zor şeyler yaşadım.Bu desteği almam gerekiyor.Bilgisi olanlar yazabilir mi?
Teşekkür ederimHayir.
Boşanma davasi acildiktan sonra olan olaylar, hastaliklar vs mahkemeyi baglamaz. Size kufretse, sizi dovse dahi bosanma davasi acilana kadar, dilekceler asamasinda belirttiginiz sebeplerle baglisiniz. Avukatiniz da boyle soyleyecektir. Ama esas olan avukatinizla konusmaniz. Davaya o vakif, onu takip edin, onunla konusun, forumlarda sorarark yonlendirmeyin kendinizi. Dogru bilgi alin diye yazmak istedim sadece ben de.Teşekkür ederim
Evet gerçektende karşı tarafın yüzünden hayattım mahvoldu.22 yaşında yaşadığım şeyler hiç kolay değildi.Allah düşmanıma bile vermesin.Avukatıma danışacağım kesinlikleBence lehinize kullanabilirsiniz bu evlilik sonrası psikolojim bozuldu gibisinden zaten boşanma kararı ardından bu kararı almışsınız bir hanımın yanlış ameliyat sonrası çocuğunun olma olasılığı bitmişti psikolojik destek almak zorunda kaldığını dosyaya eklemiştik.en net yanıtı avukatınız verir siz ona bir danışın.
Avukatıma danışacağım.İnanın o kadar kötüyüm ki bu desteği almam gerekiyor.Hiç kolay şeyler yaşamadım.Umarım bir sorun çıkmaz.Bilgileriniz için çok teşekkür ediyorumBoşanma davasi acildiktan sonra olan olaylar, hastaliklar vs mahkemeyi baglamaz. Size kufretse, sizi dovse dahi bosanma davasi acilana kadar, dilekceler asamasinda belirttiginiz sebeplerle baglisiniz. Avukatiniz da boyle soyleyecektir. Ama esas olan avukatinizla konusmaniz. Davaya o vakif, onu takip edin, onunla konusun, forumlarda sorarark yonlendirmeyin kendinizi. Dogru bilgi alin diye yazmak istedim sadece ben de.
yaşınız çok çok gençEvet gerçektende karşı tarafın yüzünden hayattım mahvoldu.22 yaşında yaşadığım şeyler hiç kolay değildi.Allah düşmanıma bile vermesin.Avukatıma danışacağım kesinlikle
Bence kullanır erkek milleti çok çirkefleşiyor kendimden biliyorum o kadarını da yapmaz diyorsun ama iş ayrılık boşanmaya gelince zaten anlaşamadığın adamın içinden nefretlik bi canavar çıkıyorÇok haklısınız normalde herşeyi avukatıma danışırım ama bugün bir anda aklıma destek olmam gerektiği geldi.Bu evlilik bende büyük bir travma bırkatı.Her türlü pisliği yaptı bana ne yazık ki.Biran önce atlatmak istiyorum.Kendim atlatmaya çabaladım ama biraz zayıf kaldım.Bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum
Bende cümlenin sonunda bana verdiği bu zarardan dolayı, psikolojimi bozduğu için gittiğim psikiyatrinin ücretinide tazminata ekletir miyim falan gibi bişey demenizi bekliyodum.Kızlar çekişmeli boşanma sürecindeyim ve psikiyatri destek almaya karar verdim.Bu alacağım desteği karşı taraf davada kullanabilir mi acaba?çok zor şeyler yaşadım.Bu desteği almam gerekiyor.Bilgisi olanlar yazabilir mi?
Evet ama bazen bazı şeylerin önüne geçilmiyor.Bende yaşamak istemezdim ama maalesef başa gelen çekiliyor.Çok teşekkür ederimyaşınız çok çok gençkeşke bu genç yaşınızda bu sıkıntıları yaşamasaydınız
acı bir tecrübe olmuş ama kurtulacağınıza çok sevindim
Evet gerçekten bu süreçte acayip çirkefleşiyorlar.İnşallah güzel bir şekilde atlatabilirimBence kullanır erkek milleti çok çirkefleşiyor kendimden biliyorum o kadarını da yapmaz diyorsun ama iş ayrılık boşanmaya gelince zaten anlaşamadığın adamın içinden nefretlik bi canavar çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?