kendimi ifade edemiyorum

yedundjdns

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
527
521
23
24
Kızlar çekişmeli boşanma sürecindeyim ve psikiyatri destek almaya karar verdim.Bu alacağım desteği karşı taraf davada kullanabilir mi acaba?çok zor şeyler yaşadım.Bu desteği almam gerekiyor.Bilgisi olanlar yazabilir mi?

bu kadının psikolojisi bozuk zaten doktora gidiyor ondan evlilikte sıkıntıalr yaşattı diyecek de olursa diye mi korkuyorsunuz

durumu avantajınıza aslında siz çevirsenize ben sizin yerinizde olsam bu evlilik yüzünden bu adam yüzünden sağlığımı kaybettim bana yaşattığı bu taravmalar sebebiyle destek alıyorum diye ben kullanırdım bunu

Haklısınız eş kişisinin şiddeti ve baskısı yüzünden psikolojim yerle bir oldu.Bunu mahkemede dediğiniz gibi kullanabilirim

Avukatım var ama ona danışmadım bu konuyu
tüm detaylara yaşadığınız herşeye avukatınız vakıf olmalı tüm düşünce his ve isteklerinize de sizin yerinizde olsam buraya yazacağıma avukatı arardım
bizim bilmediğimiz yasadığınız ayrıntılarla sizi yanlış yönlendirebiliriz istemeden zararımız olabilir tamamen iyiliğiniz için yazıyorum bunu yanlış anlamayın sakın beni

zaman aleyhinize işler elinizi güçlendirin evlilikte boşanmakta en çok kadını yıpratıyor şimdiden sıkı hazırlanında alt edin şunu ,her fırsatı değerlendirin sonuna kadar herşeyi kullanın . gıkını çıkarıp ağzını açamasın pislik . belliki beynini kullanmayı bilmiyor şiddet uyguladığına göre, çirkinleşecektir erkekler genelde çirkinleşir siz o yüzden yaşadığınız ve yaşattığı herşeyi önüne çıkarın hemen avukatla görüşün derim

Çok haklısınız normalde herşeyi avukatıma danışırım ama bugün bir anda aklıma destek olmam gerektiği geldi.Bu evlilik bende büyük bir travma bırkatı.Her türlü pisliği yaptı bana ne yazık ki.Biran önce atlatmak istiyorum.Kendim atlatmaya çabaladım ama biraz zayıf kaldım.Bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum

Bence lehinize kullanabilirsiniz bu evlilik sonrası psikolojim bozuldu gibisinden zaten boşanma kararı ardından bu kararı almışsınız bir hanımın yanlış ameliyat sonrası çocuğunun olma olasılığı bitmişti psikolojik destek almak zorunda kaldığını dosyaya eklemiştik.en net yanıtı avukatınız verir siz ona bir danışın.

Teşekkür ederim
Boşanma davasi acildiktan sonra olan olaylar, hastaliklar vs mahkemeyi baglamaz. Size kufretse, sizi dovse dahi bosanma davasi acilana kadar, dilekceler asamasinda belirttiginiz sebeplerle baglisiniz. Avukatiniz da boyle soyleyecektir. Ama esas olan avukatinizla konusmaniz. Davaya o vakif, onu takip edin, onunla konusun, forumlarda sorarark yonlendirmeyin kendinizi. Dogru bilgi alin diye yazmak istedim sadece ben de.

Evet gerçektende karşı tarafın yüzünden hayattım mahvoldu.22 yaşında yaşadığım şeyler hiç kolay değildi.Allah düşmanıma bile vermesin.Avukatıma danışacağım kesinlikle

Avukatıma danışacağım.İnanın o kadar kötüyüm ki bu desteği almam gerekiyor.Hiç kolay şeyler yaşamadım.Umarım bir sorun çıkmaz.Bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum

Evet gerçektende karşı tarafın yüzünden hayattım mahvoldu.22 yaşında yaşadığım şeyler hiç kolay değildi.Allah düşmanıma bile vermesin.Avukatıma danışacağım kesinlikle
yaşınız çok çok genç keşke bu genç yaşınızda bu sıkıntıları yaşamasaydınız
acı bir tecrübe olmuş ama kurtulacağınıza çok sevindim

Bence kullanır erkek milleti çok çirkefleşiyor kendimden biliyorum o kadarını da yapmaz diyorsun ama iş ayrılık boşanmaya gelince zaten anlaşamadığın adamın içinden nefretlik bi canavar çıkıyor

Bende cümlenin sonunda bana verdiği bu zarardan dolayı, psikolojimi bozduğu için gittiğim psikiyatrinin ücretinide tazminata ekletir miyim falan gibi bişey demenizi bekliyodum.
Avukatlar bu konuda en doğrusunu bilir, avukatınızı dikkate almanızı öneririm.

yaşınız çok çok genç keşke bu genç yaşınızda bu sıkıntıları yaşamasaydınız
acı bir tecrübe olmuş ama kurtulacağınıza çok sevindim
Evet ama bazen bazı şeylerin önüne geçilmiyor.Bende yaşamak istemezdim ama maalesef başa gelen çekiliyor.Çok teşekkür ederim

Bence kullanır erkek milleti çok çirkefleşiyor kendimden biliyorum o kadarını da yapmaz diyorsun ama iş ayrılık boşanmaya gelince zaten anlaşamadığın adamın içinden nefretlik bi canavar çıkıyor
Evet gerçekten bu süreçte acayip çirkefleşiyorlar.İnşallah güzel bir şekilde atlatabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…