kendimi ifade edemiyorum

Bende cümlenin sonunda bana verdiği bu zarardan dolayı, psikolojimi bozduğu için gittiğim psikiyatrinin ücretinide tazminata ekletir miyim falan gibi bişey demenizi bekliyodum.
Avukatlar bu konuda en doğrusunu bilir, avukatınızı dikkate almanızı öneririm.
Evet avukatıma danışacağım yarın.Merak etmeyin bütün haklarıma alacağım mahkemede onun yanına kâr bırakmayacağım bana yaşattıklarını

Bir dosyamda erkeğin vekiliydim, kadın evlilik süreci içinde psikiyatrik tedavi görmüştü ve intihar girişimi olmuştu. Şahsen bunu davada ileri sürdüm.
Ama dava açıldıktan sonra psikiyatrik tedavi görmüş olsaydı mantıken bu bizim aleyhimize, karşı tarafın ise lehine olurdu.

Bir dosyamda erkeğin vekiliydim, kadın evlilik süreci içinde psikiyatrik tedavi görmüştü ve intihar girişimi olmuştu. Şahsen bunu davada ileri sürdüm.
Ama dava açıldıktan sonra psikiyatrik tedavi görmüş olsaydı mantıken bu bizim aleyhimize, karşı tarafın ise lehine olurdu.
Bu mesajınız beni çok aydınlattı teşekkür ederim.Biz dava açalı 3 ay falan oluyor

Bu arada psikolojik destek aramak ve almak artık gayet normal karşılanıyor ülkemizde, bu konuda toplum zihniyetinde çok gelişme var. hele ki dayak yedim, şiddete uğradım , böyle bir evlilikten kurtulurken desteğe ihtiyacım var diyen insan kim deli,problemli vb diyebilir? Kısacası karşı taraf sittirsin gitsin ayı.

Kızlar çekişmeli boşanma sürecindeyim ve psikiyatri destek almaya karar verdim.Bu alacağım desteği karşı taraf davada kullanabilir mi acaba?çok zor şeyler yaşadım.Bu desteği almam gerekiyor.Bilgisi olanlar yazabilir mi?
Dilekçe ve delil listesi aşaması geçtiyse artık yeni bir iddia ya da delil sunamayacak olduğundan kullanamaz.

Bu arada ekleme yapayım: Delil listesi aşaması geçtiyse kullansa da bir hükmü olmaz ama sırf şanslarını denemek için her fırsatı değerlendiriyorlar da.Mesela bizim ex dün tutmus eski eşiyle 6 yıl önce yani daha düğün olmadan önce yaptığım bir yazışmayi koymuş dosyaya 😃 yapıyorlar.
Bu arada özele giderseniz kayıt açmaz, hem nerden bilecek destek aldığını,kim söyleyecek

Bu arada psikolojik destek aramak ve almak artık gayet normal karşılanıyor ülkemizde, bu konuda toplum zihniyetinde çok gelişme var. hele ki dayak yedim, şiddete uğradım , böyle bir evlilikten kurtulurken desteğe ihtiyacım var diyen insan kim deli,problemli vb diyebilir? Kısacası karşı taraf sittirsin gitsin ayı.
Gerçekten destek almaya çok ihtiyaçım var.Dediğiniz gibi fiziksel ve psikolojik şiddete uğrayan bir insan muhakkak almalı destek.Eşimin bende açtığı yaraları bu şekilde kapatmam lazım tek başıma yetersiz kalıyorum ve hayatta tutunamıyorum maalesef

Bu arada ekleme yapayım: Delil listesi aşaması geçtiyse kullansa da bir hükmü olmaz ama sırf şanslarını denemek için her fırsatı değerlendiriyorlar da.Mesela bizim ex dün tutmus eski eşiyle 6 yıl önce yani daha düğün olmadan önce yaptığım bir yazışmayi koymuş dosyaya 😃 yapıyorlar.
Bu arada özele giderseniz kayıt açmaz, hem nerden bilecek destek aldığını,kim söyleyecek
Bizim duruşma olmadı şuan,sadece dilekçe,karşılıklı cevap verme aşamasındayız.Dediğiniz gibi nerden bilecek ki😀

Arkadaşlar bu arada dikkatimi çekti benim konu başlığım acil bakar mısınızdı şuan kendimi ifade edemiyorum diye değişti bu nasıl oldu?

Back
X