portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
5 ay önce herhangi bir şey oldu mu? Sürekli düşündüğün, kafana taktığın bir şey var mı?
bu sene istemedigim bir şehir ve bölümde okuyorum. bunun büyük etkisi var sanırım.
bence bir danışmandan yardım alın.birlikte çözebilirsiniz bu durumu
psikologları mı kast edıyorsun? asla ılgılenmıyorlar.
Ailenizde ya da çevrenizde sizi etkileyen herhangi bir sorun oldu mu?
istemedigim bi bolumde okuyorum sanırım etkısı buyuk. hayattan soguttu beni. ama tek basına bu sebep beni bu kadar yıkamaz herhalde?
ben artık eski ben değilim kızlar. ozellikle son 5 aydır sürekli halsizlik, yorgunluk, bitkinlik var üzerimde. parmağımı kaldırmaya üşeniyorum. hep üzgün hep somurtkan hep karamsar duruyorum. önceden şen şakrak olan, durduğu yerde duramayan ben şimdi hiç bir yere gitmiyorum arkadaşlarımla muhabbet etmiyorum hiç gülemiyorum konuşamıyorum. bir şey söylendiğinde ve sorulduğunda yanıt veremiyorum içimden sölüyorum ama sesli söyleyemiyorum. hafıza desen yerlerde sürünüyor, kadın beynini bilirsiniz en ufak şeyleri bile nasıl aklında tutar (özel günler v.s) şimdi ben de o da yok ..
yaklaşık 5 kilo aldım 2 ayda, ki ben kolay kilo alan bir insan değilim, yedikçe yiyorum. beni en cok yıpratan arkadaşlarım çok soğuk durduğumu söylüyor çünkü o kadar tepkisizim ki herşeye. örneğin sabah kahvaltıda arkadaşım çatal istedi seve seve kalktım verdim çok tşk ederim canım ya ddi ama ben rica ederim bile diyemedim gülümseyemedim bile. haliyle o da zorla yaptığımı düşündü
inanılmaz bir takıntı oluştu bende herşeyi çook düşünüyorum en ince ayrıntısına kadar. örneğin bir ara rahatsızlandım en az 3 gün hastaneye kaçta gitsem hangi yoldan gitsem acaba kaybolur muyum dur bi navigasyondan yerini ezberleyeyim falan filan diye düşünürken en sonunda hastaneye gitmekten de vazgeçtim..
daha anlatacağım çok şey var ama yeterince uzun oldu zaten.. sizi de yormak istemiyorum, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :*
İsteksizliğinin nedeni çok büyük ihtimalle budur o zaman. Peki, hiç mi istemiyorsun okuduğun bölümü? Tekrar çalışıp istediğin bölüme girmeyi düşünmez misin?
Düşünürüm elbet. Hatta ufak ufak çalışmalara başladım. Ama dediğim gibi hiç bir şeye mecalim yok ders çalışmak da dahil..
psikologları mı kast edıyorsun? asla ılgılenmıyorlar.
aa neden ilgilenmesinler sen nereye gittinki ?
anlattıkların depresyona benziyor..
hastane olayı cok enteresan geldı..obsesyon da var gıbı..
bı psikolog sana yardımcı olabılır canım..
burdan sallıya sallıya böbregındekı taşa kadar atarım ben..
bu kadar yıkması tamamen okudugunuz bölüm mü bilmiyorum ama gerçekten çok büyük etkisi olduğunu anlayabiliyorum. bi psikologa gidip derdinizii anlatırsanız rahatlayabilirsiniz
biraz da kendiniz çaba göstermelisiniz
ben artık eski ben değilim kızlar. ozellikle son 5 aydır sürekli halsizlik, yorgunluk, bitkinlik var üzerimde. parmağımı kaldırmaya üşeniyorum. hep üzgün hep somurtkan hep karamsar duruyorum. önceden şen şakrak olan, durduğu yerde duramayan ben şimdi hiç bir yere gitmiyorum arkadaşlarımla muhabbet etmiyorum hiç gülemiyorum konuşamıyorum. bir şey söylendiğinde ve sorulduğunda yanıt veremiyorum içimden sölüyorum ama sesli söyleyemiyorum. hafıza desen yerlerde sürünüyor, kadın beynini bilirsiniz en ufak şeyleri bile nasıl aklında tutar (özel günler v.s) şimdi ben de o da yok ..
yaklaşık 5 kilo aldım 2 ayda, ki ben kolay kilo alan bir insan değilim, yedikçe yiyorum. beni en cok yıpratan arkadaşlarım çok soğuk durduğumu söylüyor çünkü o kadar tepkisizim ki herşeye. örneğin sabah kahvaltıda arkadaşım çatal istedi seve seve kalktım verdim çok tşk ederim canım ya ddi ama ben rica ederim bile diyemedim gülümseyemedim bile. haliyle o da zorla yaptığımı düşündü
inanılmaz bir takıntı oluştu bende herşeyi çook düşünüyorum en ince ayrıntısına kadar. örneğin bir ara rahatsızlandım en az 3 gün hastaneye kaçta gitsem hangi yoldan gitsem acaba kaybolur muyum dur bi navigasyondan yerini ezberleyeyim falan filan diye düşünürken en sonunda hastaneye gitmekten de vazgeçtim..
daha anlatacağım çok şey var ama yeterince uzun oldu zaten.. sizi de yormak istemiyorum, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?