Kendimi iyi hissetmiyorum.

obsesyon takıntı evet..
ıyı bı hastanenın psıkologuna gıt bence..
sana ondan başkası yardımcı olamaz..
1-2 tane ılgılenmıyene denk gelmıs olabılırsın,hepsını gözünde karalama..
işinde iyi bırı sana cözum bulur..
reddetmemelısın bunu..

kendim elimden geleni yapıyorum su an bana birinin destek olması lazım ama kesinlikle psikolog istemiyorum çünkü insanı rencide etmekten başka bir işe yaramıyorlar. yaşadım ve gördüm.

bence sizin gittiğiniz psikolog öyleymiş
tanıdık brinin önerisiyle daha iyi birine gidebilirsiniz önyargılı olmayın:44:

birer kere devlet ve üni hastanesine gitmistim canım.

canım kimse yanlış anlamasın ama burdaki fikirlerden en kötü psikolog bile daha sağlıklı olacaktır hassas konular çünkü... devlete bağlı olunca insanlar işinin ne olduğunu unutuyor haklısındır belki ama özele başvur bir de derim ama önyargılısın psikologlara karşı çok üzüldüm bence bir tanesi yüzünden vazgeçme kendin için yapmalısın mutlaka

Merhaba,ben psikoloji okuyorum,bu anlattıklarınız majör depresyon belirtileri yüksek ihtimalle.5 aydır da var diyorsunuz,tanı koyulabilmesi için yeterli bir süre.Daha önce gittiğiniz psikologlar iyi olmayabilir ama bu hepsinin aynı olacağı anlamına gelmez.O yüzden mutlaka bir uzmana başvurmanız gerekir,kendi kendine geçebilecek bir sorun değil çünkü.Hayatınız daha fazla etkilenmeden bir yardım alırsanız iyi olur. :)

kaygılarım nedeiyle bir donem depresyona girmiştim. İyi hissetmek diye küçük bir kitap var, çok işime yaramıştı, kendini iyi hissetmeyen herekese öneririm

Evet bunu reddetmemeliyim iyi diyorsunuz da benim umudum kalmadı kime gitsem resmen dalga geçti inşallah adam akıllı bir doktor bulabilirim. Antalya yada Denizlide yasayan birini bulsam soracagim tanıdığınız bir psikolog var mi dıye.

İyi misin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…