Kendimi kadın gibi hissetmiyorum artık

bebosss

EdeP ;MutLuLuğa SebeP...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1.085
487
73
Çok kırılgan bir insanım.Önemsiz bi şeyi bile kafama günlerce takarım
Evlenmeden önce yine biraz iyiydim.Evlilikten sonra daha da hassaslaştım. Biraz sorunlarım da vardı eşimle.Baktım yıpranan benim. Eşim ne dert ediyor ne bi şey.Ben de akışına bıraktım bir iki haftadır.uzun süredir tartmamıştım kendimi.dün basküle çıktım. 55 kilodan 50 ye düşmüşüm
 Bu son aylar çok çökmüştüm farkındaydım bacaklarım çıta gibi olmuştu.gözlerimin altı çukurlaşmış yüzüm çökmüştü.her gören de zaten ne hale girmişsin diyordu sürekli.bazen birileri sorduğunda öğretmenim yada evliyim dediğimde kimse inanmıyor.ay biz seni lise öğrencisi sandık diyorlar.Lise öğrencileri bile benden daha gelişken
Anladım ki sen kendine bakmazsan kimse senin canın olmuyor.eşimle sorunlarımız vardı bilenler biliyor.Sürekli ağlıyordum.kpss stresi de bi taraftan zaten.Sonra dün bi eşime baktım bi kendime.O da üzülüyor bazı şeylere ama en azından kendine bakıyor.Adam olmuş 80 kilo.
Bana diyor biraz gamsız ol.Her şeyi çok takma problem etme.Düşündüm de. Doğru dedim.Düzeliyr her şey zamanla.bi ölüme çare yok.Kendime daha ii bakacağm bundan böyle bakalım ne oluyor.
Ama şuan çok üzüldüğüm konu ise zayıflığım.Belki bazılarınız idealdir,keşke biz de o kiloda olsak vb diyebilirsinz ama ben en az 55 olmalıyım. Çünkü zayıflık bana hiiç ama hiç yakışmıyor.
Mayısın son haftası önemli bi düğün var davetliyiz.Dün kıyafet bakmaya çıktık.Görseniz 38 beden üzerimde torba gibi.beğendiğim hiçbi şey olmadı bana.utandım resmen kabinden çıkıp eşime gözükmeye. Ondan da öte kendim bile aynada kendime bakmaya Utandım. Göğüs desen ufacık fındık gibi olmuşlar,bacaklar çıta,yüz göz çökmüş,kalça dyie bi şey yok,moralim çok fena bozuldu
Ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bi kaç gündür çok yiyorum. Daha önce de vitamin,bitkisel toz (kilo aldığı) kullandığım falan oldu.hiç bi işe yaramadılar.doktora da gitmiştim değerlerim hepsi normal.
Sebebi de Stres stres..
Napayım kızlar söyler misiniz
Nasıl umursamaz olayım
Ve en kısa sürede kendimi kilo için nasıl toparlayabilirim. Var mı hızlı sonuç verecek önerileriniz
Kendimi böyle hiç kadın gibi hissetmiyorum..Elle tutulacak hiç bi tarafım yok.
Güzelim güya ama bu zayıflık stres üzüntü sayesinde güzellik de kalmadı ortada :-(

Son düzenleme:
Kilo almak icin abur cubura sacma sapan seyle saldirmayin, oyle tavsiyeler gelecek kulak tikayin.
Bes kilo fazla olacagim diye sagliktan olmaya gerek yok.
Bi spor salonuna gidin onlar size hem egzersiz programi hem beslenme programi cikartir.

Valla ben hamur işi ve aburcuburun kilo aldırmadığı bi insan görmedim.normal ev yemekleri düzeninden çıkarak biraz hamur işine biraz hamburgere mantıya dayandınızmı bi bakmışsınız 55i bile geçmişsiniz.Az ama sık yiyip ama sürekli yiyorum diyenide var bu durumda kilo almamak gayet normal zaten doğru beslenme şekli o çünkü.Akşam yatmadan önce yemek yiyip yatmalar, keyfi olarak güzel bi yemeği alıp tv karşısında sevdiğiniz diziyi filmi izlerken yemeler.Cips kola ikilisi.İşte bunlar hep kilo hep basen:)))))))))))))))))))

boyunuz kaç? 50 çok düşük bir kilo değil çünkü, 38 beden bana da çuval gibi olur 34 bedenim ve çok da memnunum halimden, vucudunuzu beğenmiyorsanız spor yapın, squat ile bacaklarınızı ve kalçalarınızı şekillendirebilirsiniz, kilo alırsanız vucudunuz mükemmel olmayacak ki.

Umarim kilo probleminiz ve stres sorununuz cozulur de gorunce yazmadan duramadim. Kilo alma konusunda ben de cok caresizdim bir donem yas ile almaya basladim. Ogretmenim diyorsunuz gamsiz yerine gammaz yazmissiniz birden cok kere, cok yazik. Sizin mukemmel Turkce konusuyor olmanizi beklerdim sahsen.

Boyunu da yazsaydin keske.
kilolu olmak kadar zayiflikta kotu demekki.
eger ne yerseniz yeyin kilo almayan bi yapiniz varsa.ozmn sizi mutsuz eden kilo vermenize sebep olan seyleri bi dusunun.
5 kilo neki istesem bi haftada alirim:)
Kiloluyken nasil kiyafet bulmak zorsa zayifkende oylemi ya.

Allah aşkına boyunu soranları anlamadım kadın zaten zayfıım diyor boyu normalse sakın alma mı diyeceksiniz her insanın yapısı farklıdır kimi 50 kilo ile tombik durur kibi cılız .

Bence kesinlikler gece yemek ve bol bol tatlı ye en ballısından :)

Iste o tombik veya ciliz durmak boyla alakali oldugu icin.o yuzden sorduk:)

Çok gamsızlık iyi bir şey diildir aslında . Sıkıntılarınızı sürekli paylaşabileceğiniz arkadaşlarınız, yakın bir dostunuz, kız kardeşiniz vs. var mı ? Bu çok önemli çünkü kadınlar erkekler gibi diil , sıkıntılarını anlattıkça rahatlıyorlar , çözümden çok sıkıntılarını paylaşmaktan taraflar ama erkekler tüm sıkıntılarını paylaşmayıp kendi içlerinde hallediyorlar. Ben yapı olarak umursamaz bir tipimdir , biri ile tartışsam hiç takmam salla gitsin derim, hayattan zevk almaya bakarım içinde bulunduğum anı yaşarım. Yani geçmişi geçmişte bırakın, geleceği bilemediğimiz için düşünmek , kafa yormak başlı başına saçma o yüzden canınızı her ne sıkıyorsa boşverin ve içinde bulunduğunuz anın keyfine varın. İnanın daha mutlu olursunuz. Kilo konusuna gelince biraz porsiyonu çoğaltın. Gece yemek hızla kilo aldırır

Ben de 52 kiloyum 1.68 boy.
Eski aliskanlikla elim hala 38e gidiyor ama 36 beden alarak gayet de hos olunabiliyor dolabini yenile bence. En önemlisi seni mutsuz eden neyse onu çözmeye calisin,kadin mutluysa ondan guzeli yoktur.Mutsuzsa kiyafet de makyaj da toparlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…