Kendimi kadın gibi hissetmiyorum artık

akşamları şekerli yoğurt yiyin hem mışıl mışıl uyursunuz hemde kilo aldırıyo
yada meyveli yoğurt yapın kendinize
kuruyemiş yiyin
meyve suyuda kilo aldırıyor
bende 42 kiloydum evlendiğim gün stresten erimiştim resmen
4-5 ayda topladım kendimi 10 kilo aldım şuan 52 kiloyum

Mesela kaç kiloydun da kaça düştün.1-2 beden inceldiysen çokta sorun değil.Çünkü bu yapısal birşey.Kilo alan insan mutlu mesut diye bir durumda yok.Bazı insan stresten çok yer kilo alır.Bu yaşadığın günü bile bir daha yaşamayacaksın.Bir dahası yok.O yüzden eften püften şeyleri sorun etmemelisin.Alınganlığı kırılganlığı da eşin dahi olsa insanlar bir yere kadar çeker.İnan alıngan olmktan daha zor olan,alıngan insanla ömür geçirmek.
Kadınlık fiziksel görüntüyle alakalı değil.İnsanın ruhu dişi olmalı.

Bende 49 kg dan 44 kiloya düşmüştüm stresten. Herkes fark etti kilo verdiğimi eşim Hariç şimdi zar zor 4 kilo aldım ama önce stresten kurtuldum

Darısı başıma inş

Haklısın canım alınganlık yönümü törpülüyorum elimden geldiğince
İnşallah başaracağım
Daha az olsun olacaksa da

Çünkü küçüklüğümden beridir gelen bi şey :-(

Kendin için bir şeyler yap derim ben mutlu olmak için. Mesela masaj gibi ;-) ne bileyim spor yapmak gibi. Kitap okumak gibi. Yani kendini önemse. Tamam kpss eş evlilik bunlar hep stres sebebi. O yüzden de kendi kendine önemli olan benim de hep. Alışveriş yap mesela. Eşinle maddiyat sorunun vardi değil mi? İşte harca gitsin kendine;-)

Ay evettttt. Squat is number oneeee

Kuaförün bakımını ihmal etme en azından kendini daha iyi hissedersin.kilo almak icinde taze sıkılmış meyve suyu iç en vitamin hemde gerçekten işe yarıyor eczaneden takviye alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…