Kendimi kadın gibi hissetmiyorum artık

Öğretmenlerin hata yapma ihtimali olamaz mı ders çalışıyorum ve hızlı hızlı yazdım.neyse.

Kendimi kadin gibi hissetmiyorum diyince aklima bu geldi.

Abartmayın. 5 kilo verdiniz diye bu kadarda çökmemissinizdir. Benimde moralim bozulsun bir anda acayip kilo veriyorum. Karbonhidrat veya protein tozu kullanabilirsiniz ek. Ayriyetten aksamlari haslanmis patates, et, yogurt, pilav mutlaka olsun, sabahları 3 yumurta olsun ara ögünüzde balık kullanin sandivic seklinde (ton balik olabilir.) :)

Canım bana zayıflık hiç yakışmıyor görsen :-( aynen öyle mutsuz olduğum için kendimi güzel göremiyorum .sınav stresim çok yıpratıyor bni

Aman bacım derdin bu olsun
Kilo vermem lazım desen daha zordu
Kilo almak kolay yeter ki sağlık problemin olmasın

iyi de bunlar zayıflamak için yapılan şeyler :)

Canım bana zayıflık hiç yakışmıyor görsen :-( aynen öyle mutsuz olduğum için kendimi güzel göremiyorum .sınav stresim çok yıpratıyor bni
Biz de sinava hazirlaniyoruz dersaneye gidiyoruz. Evde çocuk var is var ama bir sekilde hayat devam ediyor. Baska bir sorun yoksa çok takilma canim

Hayır. Spor salonuna gittigim donem kilo almak icin hocanin verdigi diyet listesinde vardi bu yiyecekler tabi sadece bunlar degil 5 ögünüm vardı.
5 kilo kadarda aldım o diyetle.
Allah Allah ben de yumurta ve pataesin verdiğini biliyorum ki ben öyle yaparak zayfıladım . Neredeyse artık zayıflamanın da niyet ile ilgili olduğuna inanacam :)

kpss stresini iyi bilirim. 41 kiloya kadar düşmüşlüğüm var ki her zaman da çok zayıf biri olmuşumdur. sınava girerken üst baş arayan polis bana dokunmaya korkmuştu ayyy çok zayıfsınız diye. hala kızarım zaten sınav stresim vardı bir de üstüne öyle bir şey duyunca moralim yerle bir olmuştu. boyunuz önemli tabi 50 kilo bana da az gelmedi. ben kendimi bildim bileli kilo almak istiyorum. ama 1 hafta sıksam bunalıyorum. sadece yemek düşünmek zorundayım.
stres insanı zayıflatıyor. her şeyi kafaya takmak da stresi tetikliyor. ben de böyle bir yapıya sahibim malesef

Birileri soylemistir mutlaka; gammaz degil gamsiz.. Bizim okulda bi edebiyat ogretmeni var, Turkceyi belki en yanlis kullananlardan biri okuldaki.. Beklenti yuksek oluyor ogretmen deyince.. Birazcik dikkat..

Ayy çok güldüm ya sağol canım
İştahsızım çok
1 yumurtayı bile zar zor yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…