Öğretmenlerin hata yapma ihtimali olamaz mı ders çalışıyorum ve hızlı hızlı yazdım.neyse.Umarim kilo probleminiz ve stres sorununuz cozulur de gorunce yazmadan duramadim. Kilo alma konusunda ben de cok caresizdim bir donem yas ile almaya basladim. Ogretmenim diyorsunuz gamsiz yerine gammaz yazmissiniz birden cok kere, cok yazik. Sizin mukemmel Turkce konusuyor olmanizi beklerdim sahsen.
Canım bana zayıflık hiç yakışmıyor görsen :-( aynen öyle mutsuz olduğum için kendimi güzel göremiyorum .sınav stresim çok yıpratıyor bniBen de 52 kiloyum 1.68 boy.
Eski aliskanlikla elim hala 38e gidiyor ama 36 beden alarak gayet de hos olunabiliyor dolabini yenile bence. En önemlisi seni mutsuz eden neyse onu çözmeye calisin,kadin mutluysa ondan guzeli yoktur.Mutsuzsa kiyafet de makyaj da toparlayamaz
hahahha farkettim :)Ay bilmiyorum da kendi adima cevap verecek olursam bende zayiflamaya calisiyorum su siralar.
hani algida secicilik acaba boyu kacki elli kiloda zayif duruyo felan filan iste
iyi de bunlar zayıflamak için yapılan şeyler :)
Kendimi kadin gibi hissetmiyorum diyince aklima bu geldi.
Abartmayın. 5 kilo verdiniz diye bu kadarda çökmemissinizdir. Benimde moralim bozulsun bir anda acayip kilo veriyorum. Karbonhidrat veya protein tozu kullanabilirsiniz ek. Ayriyetten aksamlari haslanmis patates, et, yogurt, pilav mutlaka olsun, sabahları 3 yumurta olsun ara ögünüzde balık kullanin sandivic seklinde (ton balik olabilir.) :)
Yapiyorum zaten gunde nerdeyse 4 saat spor yapiyorum:)hahahha farkettim :)
Spora başla spora kesin çözüm :))
Biz de sinava hazirlaniyoruz dersaneye gidiyoruz. Evde çocuk var is var ama bir sekilde hayat devam ediyor. Baska bir sorun yoksa çok takilma canimCanım bana zayıflık hiç yakışmıyor görsen :-( aynen öyle mutsuz olduğum için kendimi güzel göremiyorum .sınav stresim çok yıpratıyor bni
iyi de bunlar zayıflamak için yapılan şeyler :)
Allah Allah ben de yumurta ve pataesin verdiğini biliyorum ki ben öyle yaparak zayfıladım . Neredeyse artık zayıflamanın da niyet ile ilgili olduğuna inanacam :)Hayır. Spor salonuna gittigim donem kilo almak icin hocanin verdigi diyet listesinde vardi bu yiyecekler tabi sadece bunlar degil 5 ögünüm vardı.
5 kilo kadarda aldım o diyetle.
Senin de çok azmış yaAynı hatta daha kötü durumdayım. 173 boyunda 45 kiloyum. Kendime güvenim sıfır.
1.63 canımAy bilmiyorum da kendi adima cevap verecek olursam bende zayiflamaya calisiyorum su siralar.
hani algida secicilik acaba boyu kacki elli kiloda zayif duruyo felan filan iste
Anladım canım :)Birileri soylemistir mutlaka; gammaz degil gamsiz.. Bizim okulda bi edebiyat ogretmeni var, Turkceyi belki en yanlis kullananlardan biri okuldaki.. Beklenti yuksek oluyor ogretmen deyince.. Birazcik dikkat..
1.63boyunuz kac ki
Ayy çok güldüm ya sağol canım
Kendimi kadin gibi hissetmiyorum diyince aklima bu geldi.
Abartmayın. 5 kilo verdiniz diye bu kadarda çökmemissinizdir. Benimde moralim bozulsun bir anda acayip kilo veriyorum. Karbonhidrat veya protein tozu kullanabilirsiniz ek. Ayriyetten aksamlari haslanmis patates, et, yogurt, pilav mutlaka olsun, sabahları 3 yumurta olsun ara ögünüzde balık kullanin sandivic seklinde (ton balik olabilir.) :)
ayy ben evlendigimde 160 boyunda 46 kiloydum herkes zayifligima imrenirdi simdi dogum ilerleyen yaşla birlikte eski zarifligimiz kalmadi hatta sevin bile zamanla kilo aliniyor inan su an 56 kiloyum 52 kilo olmak istiyorum
vayyy baya yapıyormuşunuz böyle devam o zman bir kaç aya kilo alırsınYapiyorum zaten gunde nerdeyse 4 saat spor yapiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?