Kendimi kadın gibi hissetmiyorum artık

Evet öyle. Zayıfken de her şey büyük oluyor. Bir de boyun kısaysa tamam. Düşün en küçük beden 36, o bile çuval gibi :)

34 36 beden bi kız gayet de çıtıpıtı ve narin durur çirkin sıska görünmek için gülşen gibi sıfır beden olmak lazım bence bedenine göre giyin zayıf olmak çirkin olmak demek değildir ki ya da kendini kadın gibi hissetmeyecek kadar da kötü bişey değil asıl sorun kilo değil bence inşallah bütün sorunlarını düzeltebilirsin ozaman 40 kilo bile olsan kendini sağlıklı hissedeceğine eminim.

benim gözümde aşırı zayıf biri değilde çıtı pıtı bi kadın canlandı.
aynaya bide mutluyken bakmayı deneyin.
gördüğünüz ve hissettiğiniz şey değişecektir.

Haklısın canım her şey kafada bitiyor. Benim oraya önce el atmam lazım
Elimden geldiğince 3 öğün besleniyorum
Aralara dediğiniz gibi bi şeyler koyacağım artık
Maneviyat şart

Haklısın tatlım Sorunlardan dolayı karamsarım her şeye
İnşallah onlar da hallolur zamanla

Ben de psikolog düşünüyorum canım
İnşallah en kısa zamanda gideceğim

bende bir ara cok zayiflamistim neler denedim neler hic bir ise yaramadi en son
prakten surup kullandim bir kac haftada toparladim denemeni tavsiye ederim bana bir zarari olmadi kisa surede cozum istersen .
Onu bi ara denedim bna hiç yaramadı canım :-(

ben şuan 63 kiloyum evliyim, mutluyum. 49 kilo olduğum ağzıma aldığım şeyi kustuğum zamanlar biliyorum. mutlu olmayı isteyin.herşey yoluna girecektır. sağlıkla kalın.

1.63 boya 50 kilo çok ideal ben 170'im, 60 kiloyum, doğumdan önceki kiloma (56) düşcem diye çatlıyorum.. Biz kadınlar gercekten değişik varlıklarız. Kendimiz bile ne istediğimizi bilmiyoruz adamlar napsın Eğer bu orantılar da yüzüm çökük, popom yok diyosanz, sizin ihtiyacınız olan kalori değil kastır. Vaktim yok demişsiniz ama 50 gün squat programını uygulamak günde 5 dakikanızı almaz. 1 ay da bile fark eder. Görsellerden bakın, squatla popolar çok datlu

Canim beni anlatmissin resmen.
Bende 62 kilodan 46 kiloya dustum herseyi kafama taka taka
Kpss streside cabasi
Bnim esimde gamsiz 85 kilo var nerdeyse
Bi ara bnde bunalimdaydim zayifliktan giydigim kiyafetler bol geliyo
Soyle biraz kilo alim hatlarim belli olsun kadinsi olayim
Yoksa universte ogrencisi saniyolar sıska goruyolar
Cicibebe+sut yiyorum geceleri dun basladm
Kilo aldiriyomus sende deneee
Kafanada bisey takmaa artik

Mrb ben bir ayda 6 kilo aldım çok zayıftım.şu sekilde: akşam yemeğinin hemen üstüne , 1 bardaktan fazla sütun içine 13_14 tane Bebe buskivisi at , üzerine 1 yemek kaşıgi yada biraz daha fazla tahin, ve aynı şekilde pekmez dok.bunları Çalkala ve yemeğin hemen üzerine iç. Tadı çok güzel ve zararı yok doğal seyler

Önce stresten kurtulun
Herşeyi takmayın kafaya eşinizin dediği gibi ne varsa gamsızlıkta var
Bazi insanlar stresten kilo verebiliyor
Bi arkadaşım uzuldugu zaman 3kilo verebilyordu.
O da zayıflıgından şikayetçiydi.
Kafası rahatsa alabiliyordu ama ızuldıgı zaman aldıgının da fazlasını veriyordu.
İnsan kıskanıyor gerçekten.
Ben uzuldugum zaman dolap kankam oluyor
Sömürgeci devlet gibi somuruyorum
Herkesin bunyesi farklı sunu ye bunu ye diyemiycem önce kafanızı rahatlatın gerisi gelecek

Squat programı nerde bulabilirim canım :)

Aynen canım valla aynıyız
Deneyeceğim onu

Ben bi hafta üzüleyim bi süzülüyorum bi süzülüyorum anlatamam :)
Dediğin gibi bünyeler farklı
Kafam rahatlasa bi hepsi gelecek de bakalım nasıl rahatlacağım artık :-(

Mümkünse diyetisyene gidin

çok yakın 2 arkadaşım var o kadar zayıf ki boylarına göre, kilo almak için yapmadıkları kalmadı ama sonuç hep aynı ve ikisinde de dikkat ettiğim şey çok stresli olmaları ve herşeyi, en ufacık konuları, olmayacak şeyleri kafalarına takıp sorun yaşamaları, stresiniz ne yoğunlukta bilemiyorum ama biraz daha rahat olmalısınız

Squat programı nerde bulabilirim canım :)
sizin zorla yemeniz çözüm değil. psikolojinizi düzeltmeniz lazım. bol oksijen alın yürüyüş yapın koşun yüzün.enerjinizi atın.iştahınız da artacaktır. pasiflorada içebilirsiniz.bitkisel bir rahatlatıcı. kendinize değer verin. kendinizi parçalamayın. ayrıca siz stresllisin diye eşinizden de size benzemesini istemeyin. ve de onu gamsız diye suçlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…