Canım ya aynı ben de senin gibiyim, belki dahada küçüktür.. boyum 170cm kilom 50.. 70a takıyorum.. İlk başlarda çok takıyordum arkadaşlarımın göğüsleri ne güzel bende birşey yok onu bırak sütyen bile bulmak ne kadar zor, bir tane beğeniyorsun aa çok hoş falan diyorsun, sonra bunun 70i var mı diye soruyorsun, kız tip tip bakıyor ve yok 75i var diyor.. off en nefret ettiğim durum bu.. Ama çözümü cevahirdeki debenhams mağazasında buldum minicik minicik ama süper model sütyenler var ne yalan söylim oraya gidince benim gibilerde varmış ohh be demiştim =)
Şimdi eskisi kadar takmıyorum kafama, rahat rahat yakası açık bluzlar giyebiliyorsun çatalım göründü, göğsüm fırladı derdi yok, yüzüstü yatabiliyorsun, sarkma derdi yok, koşarken ya da halay çekerken hop hop etmiyorlar =) (birde karadeniz düğünlerinde kadınlar horon teperler ya göğüsler aşağı yukarı hoppidi hoppidi

öyle olsa daha mı iyi olurdu değil mi canım?

)
Son olarak da erkek meselesini hiç mi hiç dert etme.. Bizi seven insan mememizi sevecekse hiç olmasın daha iyi.. Erkek arkadaşımdan ben de zamanında çok utanıyordum ama şimdi çok rahatım hatta bayağı bir makararasını yaparız; minikler napıyor der arada :26:

bir defa da baktım aynanın karşısına geçmiş benim sütyeni takmış, baaakkk benimkiler daha büyük demişti

yani beni de seviyor, minişleri de

Boşver canım ya genciz güzeliz ohh mis

varsın küçük olsun ben seviyorum onları sen de sev, çünkü onlar bizi biz yapan detaylar