Kendimi kadın gibi hissetmiyorum.

merak etme evlillik cocuk 1 beden buyultuyor
benimde minnacıktı evlendiğimde şimdi 85
o zamanda aynı kilodaydım şimdide aynı kilodayım.

birde ablam platese gidiyor 1 ayda bir bedene yakın büyüdü. poposu kalktı bacak yaptı falan :52: unuda deneyebilirsin vucudunu sekillendirir

Canım denemekte fayda var dediğini :1: Ben bu doğum haplarını kullanmaktan korkuyorum ama deneyecem.

Çoğu kişi bu yüzden de kullanıyor, sırf korunmak için değil. Ben 16 yaşından beri kullanıyorum reglim çok düzensiz geliyordu annemle jinekoloğa gittik bana d. kontrol hapı yazmışlardı ondan beri kullanıyorum, ama "Bellara"yı keşfedene kadar büyümediler şimdi yine onu kullanmaya başladım büyüsünler diye:9:
Bi dene bence, kilo fln aldırmadı bana ama bu kişiden kişiye farklı tabii. Bünye ve hormon meselesi.

buna takılmamalısın. stres yapma kendine.slikon taktırınca göğüsün süt vermesini koruyorlar.

Son düzenleme:
Kalçam var canım normal oranda ama gögsüm için dolgulu sütyen kullanmama rağmen küçük görünüyor artık gerisini siz düşünün. Bu yüzden bol bol ya da kat kat şeyler giyinmekten bıktım. :50:

içi su dolu destekli sütyenler var bide onlara bak istersen
Benim göğüsler büyüktüde noldu 2 çocuktan sonra karnıma indi nerdeysee :)
en ideal olanı küçükmüşş evlenince düzelirr :D

canım göğüslerle mi kadın olunuyor?yok öyle birşey .bak modellere hepsi genelde küçük göğüslüdür.benimkiler kocaman ama daha ufak ve şekilli olmasını isterdim yani.herkes kendinde olmadığını istiyor galiba .göğüslereine msaj yap bebe yağıyla hem sertleşiyor hemde sanki dolgunlaşıyor gibi geldi bana .denemlisin.

Canim ici su dolu, destekli , balenli bunlarla insan kendini kandirir. Cikarinca napicaksin peki? Evlendigin insan bile dolu dolu goguslerin var sanicak sonra cikarinca bir bakicak gogsun fln yok...Bence gereksiz sonucta o gogusun sende olmadigi belli. Aradaki fark barz nede olsa.Resmen marketten alinan cipsler gibi aciyorsun acinca farkediyorsun yarisindan cogu bos cipsin:DD

:9: :9: :9:

nette adaletli cips, adaletsiz cips karşılaştırmaları var ya, adeta onlar gibiyim. :1:
göğüslerimi görebilecek 5 kişi olsa, dışarıda da toplam 100 kişiyi göğsüm varmış gibi kandırsam %5lik hata payı bence o kadar da sorun değil :10:

Canim evlenince gogus mu buyur Allahaskina?? bende hic oyle bisi olmadi, kuzenlerimde de olmadi. Cocuk olunca veya kilo alinca gogus buyur ama evlenmekten dolayi buyumez. Boyle birseyide ilk kez duyuyorum.

nasıl evlısın canım sen illa herseyı aleni yazayım mı,evlenınce neden buyumesın eşin buyutebılır cınsellık desem anlatabıldım mı? emzırıken neden büyüyor bebek somuruyor bu yuzden büyüyor

Benim de göğüslerim küçük,avcumun içi kadar.Önceden nasıl takıntı yapardım.Asla sütyensiz kimsenin yanına çıkmazdım.Şimdi mi? Umrumda değil.Eve girer girmez sütyenimi çıkarıyorum ve şu anda büyüdüklerini hissediyorum.Duş alırken aklıma geldikçe ovuyorum.Çok da mutluyum.Bir şey giyerken orası açılacak diye bir korkum yok.Arası ayrık bir de göğüslerimin.Ne yaparsam yapayım çatalım olmuyor.;olsun,önemi yok.Kendi zihninde çözmelisin bunu.Özgüvenin olursa kendine evlendikten sonra ne yaparım, eşime nasıl gösteririm demezsin.'Önemli olan ne kadar olduğu değil nasıl kullanabildiğindir.'

göğüslerini takıntı yapma o kadar içini rahatlatmak istiyosan ya sütyenlerin içine pamuk doldur yada eskimiş destekli sütyenlerin sünger kısmını kes sütyenin içine koy öylede çok dolgun gsterir ama topuklu ayakkabının kadınların daha kadınsı hissetmelerinin çok önemi olduğunu düşünüyorum eğer gymiyosan denemelisin

evlenmeden önce neler yapmadım büyütmek için şuan çocugm var ve çok büyüdüler emin ol eski göğüslerimi arıyorum küçük hali çokdaha iyiydi büyüğe care yok ama küçüğe care cok en kalın slikon camasrdan tak eski halime inş dönerim ama kzım hala emiyo inşallh eski haline döner bu halimden hiç memnun değilm

banyoda soguk suyla masaj yap..birde ici havayla doldurulan balonlar var sutyenin icine koyuyorsun yani oyle satilan sutyenler var.cevahirde cok buyuk bir magaza var b.. gibi orada gordum..onlarda ise yariyormus.senin derdini okuyunca bir zamanlar bendimde bu durumdan sikayet ettigimi hatirladim..simdi ise eski gunlere donmek istiyorum..cunku kucuk daha cekici geliyor..

Son düzenleme:
Kalçam var canım normal oranda ama gögsüm için dolgulu sütyen kullanmama rağmen küçük görünüyor artık gerisini siz düşünün. Bu yüzden bol bol ya da kat kat şeyler giyinmekten bıktım. :50:

canım benim de senin gibibu durumdan üzülen bi kız arkadaşım var kızın gögüsleri yok denecek kadar ufak ve o da takıntılı sütyeninin içine corap pamuk falan bile koyuo sen düsün . 22 yaşında ama ve simdi estetik için gün aldı slikon taktırcak canım hiçbi sorun yok merak etme ve ol o amelytı :)

canım benim de senin gibibu durumdan üzülen bi kız arkadaşım var kızın gögüsleri yok denecek kadar ufak ve o da takıntılı sütyeninin içine corap pamuk falan bile koyuo sen düsün . 22 yaşında ama ve simdi estetik için gün aldı slikon taktırcak canım hiçbi sorun yok merak etme ve ol o amelytı :)

Evlendikten sonra emzirememekten korkuyorum. Sanırım buradaki arkadaşların dediği gibi biraz daha bekleyip çocuk yaptıktan sonra düşünecem bu fikri. :34:

Ben şunu anladım :) erkekler kadınlar kadar önem vermiyor göğüslere.Tamam iri göğüslü bir manken sanatçı görünce of felan diyorlar ama etrafımda gördüğüm erkeklerin eşleri hep minik göğüslü eğer erkekler gerçekten çok önem verse idi göğüslere ilk tercihleri iri göğüslü kızlar olurdu evlenmek için.Bazı kadınlar çok takıntılı bu konuda.Arkadaşların dediği gibi takıntı yapma benim kız kardeşlerimde aynı senin gibi takıntı yapıyorlar ama eşleri kesinlikle silikon takması taraftarı değil.Sonuçta oda sahte naturel birşey değilki arkadaşım öenmli olan kendinle barışık olman.Vucut 2 göğüsden ibaret değildir.Seksilikte göğüsten ibaret değildir çoğu seksi diye gösterilen ünlülere bak hepsi minik göğüslü ama vucut ölçülerine göre giyinmeyi biliyorlar ve kendilerine güveniyorlar çoğu erkeğin hayallerini süsleyen kadınlar onlar.Çıtı pıtı minyatür görünmek her zaman daha iyidir .:32:

Arkadaşlar öncelikle biliyorum herkesin daha derin dertleri var ama bu da benim dertlerimden biri.
Gögüslerim çok küçük. Ve bu yüzden ne giyinsem ne kadar süslensem de çıtı pıtı genç kız oluyorum. Etrafımdaki arkadaşlarım daha alımlı olabiliyorlar. Benim gögsüm olmadığından dolayı gelişme çağındaki kızlara benziyorum. 23 yaşındayım. Allah'a şükür tipim,boyum yüzüm düzgündür. Ama bu olayı bir türlü aşamadım. Ve yıllar geçtikçe daha çok sinirime dokunuyor. Bende istiyorum ki kadın gibi hissedim. Ama olmuyor işte dümdüz birşeyim. Akılı verecek arkadaşlar var mı ?Bir de evlenmeden,çocugum olmadan silikon taktırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

mersin yağı göğüs büyütüyor diye okumuştm ondan dene bi canım

Back
X