Merhaba arkadaslar.
Iki yildir cok agir bir depresyon geciriyorum. Ancak birtürlü kendime gelemiyorum.
Birde üstüne üstlük herkes üstüme geliyor. Lanet edesim kacip gidesim hayatima son veresim var. Insanlardan bikmis durumdayim.
Annem kendine güvenmiyorsun, hirsin yok hic yükseklerde gözün yok diyor.
Herkes kizkardesime güzelsin söylesin iyi yapiyorsun böyle iyisin diyip duruyor. Ben cocuklugumdan bu yana herkesten papara yerdim.
Erkek kardesime hic birsey demiyorlardi. Kizkardesime de hic birsey demiyorlar.
Olan hep bana deniyor. Kizkardesim bir laf der bende cevabini verince bana kizarlar. Erkek kardesimde herseyde bana kiziyor.
Kendimi cok garip yalniz bikkin, ezik biri gibi hissediyorum.
Tanidiklar herkes kizlardesim cok güzel su cok güzek su söyle böyle vs. Diyorlar bana bakarak. Sanki insanlar benim ayrilmamdan böyle kendimi kötü hissetmemden zevk aliyorlar. Kendilerini önemliymis gibi göstermeleri falan. Kocalarinin yaninda nispet yapar gibi sarip sarmalasmalar falan filan. Sonra ayyy turkuaz cok kilo aldik dimi kizzzz gibi alay etmeler. Iki üc yildir kimseden ne güzel söz duydum nede baska birsey. Sürekli bir asagilama. Artik biktim. Kendimden bile süphe eder oldum.
Ya toparlanamiyorum. Ayaklanamiyorum. Istende cikisimi vermisler. Ayaklarimin alti bombos. Kendimi igrenc ise yaramaz hissediyorum
Annem hasta herseyine kosturuOrum. Yemek yapiyorum vs. Sanki mecburmusum gibi bir muamele görüyorum. Kiz kardesim yapmiyorum diyor ve birak naparsa diyorlar birde o kadar rahat ki 18 yasinda bir genc kiz. Ben 30 yasinda kendimk hicbirsey becerememiş biri gibi hissediyorum.
Nasil kendinize güveniyorsunuz nasil hirsli azimli oluyorsunuz? Ben kendimk cok cahil kalmis bilgisiz ise yaramaz biri gibi hissediyorum.
Valla canım kanka senin yerinde olsam mıçarım onların ağzına bana bir şey olmasın derdim konuşurlarsa konuşsunlar. Sen cevap vermediğin için konuşuyorlar. Gelecek sefere cevap ver bakalım bir daha konuşacaklar mı? Misal kilo aldın diyene 'evet yaaa sen de manken manken maşallah' de . Boşandın diyenlere gencim güzelim onun gibi 10 tanesini silkeler atarım de.
Geçende bir kocakarı bana evde kaldın stili bir şey dedi. Ben de 'pfffffff senin güzel evliliğini örnek almak gerek tabi' dedim. (çok saygısız bir herifle evli) Orda kaldı tabi bir daha evlenmenin e sini diyemedi.
Biraz edepsiz ol yani, insanlar çok psikopat , sessiz sakin edepli birini görseler hemen terbiyesizleşiyorlar .
Giyin , süslen, spora git hiiiiiiiiiiiiiiiç takma.
O kardeşin de nasılsa ablam bakıyor diye böyle. Biraz büyüsün aklı başına gelsin annenin sorumluluğunu paylaşırsınız.
Acilen yeni iş bul bence. Yoksa her gün dırdır dilersin.
18 yaşındaki kızkardeşinize siz de hep çok güzelsiniz diyin bence. Daha gencecik kız ya hu. Tabiki sizden güzel olacak arada yaş farkı var bi kere.
Ha size çirkin demelerini asla onaylamıyorum. Siz buna müsaade ediyorsunuz demekki. Bi kriz çıkartın evde bakalım ne yapıyorlar.
Merhaba arkadaslar.
Iki yildir cok agir bir depresyon geciriyorum. Ancak birtürlü kendime gelemiyorum.
Birde üstüne üstlük herkes üstüme geliyor. Lanet edesim kacip gidesim hayatima son veresim var. Insanlardan bikmis durumdayim.
Annem kendine güvenmiyorsun, hirsin yok hic yükseklerde gözün yok diyor.
Herkes kizkardesime güzelsin söylesin iyi yapiyorsun böyle iyisin diyip duruyor. Ben cocuklugumdan bu yana herkesten papara yerdim.
Erkek kardesime hic birsey demiyorlardi. Kizkardesime de hic birsey demiyorlar.
Olan hep bana deniyor. Kizkardesim bir laf der bende cevabini verince bana kizarlar. Erkek kardesimde herseyde bana kiziyor.
Kendimi cok garip yalniz bikkin, ezik biri gibi hissediyorum.
Tanidiklar herkes kizlardesim cok güzel su cok güzek su söyle böyle vs. Diyorlar bana bakarak. Sanki insanlar benim ayrilmamdan böyle kendimi kötü hissetmemden zevk aliyorlar. Kendilerini önemliymis gibi göstermeleri falan. Kocalarinin yaninda nispet yapar gibi sarip sarmalasmalar falan filan. Sonra ayyy turkuaz cok kilo aldik dimi kizzzz gibi alay etmeler. Iki üc yildir kimseden ne güzel söz duydum nede baska birsey. Sürekli bir asagilama. Artik biktim. Kendimden bile süphe eder oldum.
Ya toparlanamiyorum. Ayaklanamiyorum. Istende cikisimi vermisler. Ayaklarimin alti bombos. Kendimi igrenc ise yaramaz hissediyorum
Annem hasta herseyine kosturuOrum. Yemek yapiyorum vs. Sanki mecburmusum gibi bir muamele görüyorum. Kiz kardesim yapmiyorum diyor ve birak naparsa diyorlar birde o kadar rahat ki 18 yasinda bir genc kiz. Ben 30 yasinda kendimk hicbirsey becerememiş biri gibi hissediyorum.
Nasil kendinize güveniyorsunuz nasil hirsli azimli oluyorsunuz? Ben kendimk cok cahil kalmis bilgisiz ise yaramaz biri gibi hissediyorum.
Turkuaz biraz da sen abartıyorsun gibi geliyor bana. Yani etrafındaki herrrkesin seni eziklemesi mümkün değil sen öyle algılıyorsundur. Yani şu anlattığın sahneler kınalı yapıncak mıydı o hülya koçyiğitin dilmi anca öyle filmlerde olur.
Kaçıncı konun benim de kaçıncı yazışımdır keşke bir yardımım dokunasa gönülden isterim ama neden iyileşemiyorsun be canım. Ben de geçirdim ağır depresyon çoğu insan da geçirmiştir allah beterinden saklasın ama biraz da tırmalamak çaba harcamak lazım.
İşten çıkarılışın da muhtemelen depresyon nedeniyle verimin düştüğü içindir. İki yıldır nasıl bir tedavi uygulanıyor bilmiyorum ama demek ki işe yaramıyor başka tedavilere yönel. İyileş ve hayata karış artık.
Benden güzel buluyorum zaten kizlardesimi söylüyorumda zaten
Ama sadece kizkardesim degil baska bir kadin oldugundada cok güzelsiniz ay güzeliz diyopte. Sonrada turkuaz sen onlara benzemiyorsun sen tuhafsin demeleri agrima gidiyor. Sanki uzaydan gelmisim.
Millet sıyırmış abi
18 ile 30 kıyaslıyor....
Yaptıklarında deseneYa anlamiyorum kiyaslama neden oluyor onu bile algilayamiyorum. Ne geregi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?