Kendimi Kelimelerle Anlatamayacağım Bir Duyguda Hissediyorum..

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.. Benim bir sorunum var ve nasıl açıklayacağımı dahi bilmiyorum.. Kelimelere bile dökebilceğimden emin değilim çünkü ben bile çözemedim.. Elimden geldiği kadarıyla yazayım..

Saçım karışık, özensiz giyim vs hallerinde bile şükürler olsun dış görünüş olarak epey iyiyim.. Sabah uykulu şiş gözlerle markete dahi gitsem mutlaka göz hapsine alan birileri olur.. (tabi ben pek hoşlanmam ama derdimi anlatmak için yazmam lazımdı) Benim sorunum şu arkadaşlar.. Mesela bir yere gideceğim zaman hazırlanıyorum, azcık yüzümü renklendiriyorum diyelim... Anında içimi kötü bir his kaplıyor.. İşte ben bunu anlamıyorum deli olucam artık..! Bu duyguyu tarif bile edemiyorum ne yazıkki.. Sanki kötü birşey yapıyormuşum gibi.. Başıma birşey gelecek gibi.. :44: Böyle olunca vücut hatlarımı komple saklayasım geliyor çıldırıyorum.. Bu neden oluyor acaba ? Garip bir utanma duygusu, kendimi kadın gibi hissetme vs. Ve bu durumdan çok rahatsız oluyorum sebepsiz bir şekilde

allah allah neden acaba?
etrafında aşırı muhafazakar kimselerin sohbeti ,varlığı falan mı etkiledi..
veya bir tv programı ,ne bileyim?
öyle rahat ediyorsan, öyle ol..

allah allah neden acaba?
etrafında aşırı muhafazakar kimselerin sohbeti ,varlığı falan mı etkiledi..
veya bir tv programı ,ne bileyim?
öyle rahat ediyorsan, öyle ol..

İşin ilginç yanı ailemde kapalı hiçbir kimse yok.. :44: Yani çevremde o tarz insan nerdeyse yok denecek gibi.. Neyden etkilenmiş olabileceğimi ben de konduramıyorum bayağıdır var bu bende :44:

Çok garip gerçekten...

Kadınsı yönlerinizi açığa vurmaktan hoşlanmıyorsunuz anladığım kadarıyla..
Peki bekarsanız eğer evlenince ne yapacaksınız?

Çok garip gerçekten...

Kadınsı yönlerinizi açığa vurmaktan hoşlanmıyorsunuz anladığım kadarıyla..
Peki bekarsanız eğer evlenince ne yapacaksınız?

Sanırım evet dediğiniz sebep olabilir belki.. Hiçbir fikrim yok ne yapacağım devam edecek mi diye.. Bundan kurtulmanın bir yolu yok mudur ya

senin anlattıklarını ben ergenlik çağnda yaşamştım ama ozamnlar normaldii:))bencee etrafındakilerin bakşlarnı falan umursamaa çok abartmadığn müddetcee makyaj yapmanın veyaa bakımlı olmanın utanılcak biyani yokki..bikaç defa çıksan dışarı o şekilde alışırsnn..tabi işin bide manevi tarafı var biliyruzki günahh ama türbanlı falan değilsen saçın açık gezmnde günah..tam olarak neden çekindiğini anlamadm..etrafndaki insanlarr kapalı muhafazakarmı?amaa benim ailemde bi açık ben varımm herkes kapalı kuzenlerim bilee ben neden rahatszlk duymuyrm acabaa bnmkimi anormal duygusz yada maneviyatımmı zayıf((derdine çare olamadm kendim dert edindmm

Estafurullah zaman ayırıp yorum yapman bile yeterli Evet türbanlı değilim ailemde kapalı hiç kimse yok.. Mesela evde bile bir tek ben oruç tutarım kabir ziyaretleri falan yapan tek benim.. :44: Bende neyden çekindiğimi bilemiyorum keşke o duyguya uygun bir kelime olsa da sarfedebilsem.. Ancak işte utanma kadın hissetme diye açıklayabiliyorum

bir taciz olayı falan yaşadın mı, o da bu duyguyu tetiklemiş olabilir
veya senin etkilenmediğin bir erkeğin, senden hoşlanması falan..

Son düzenleme:

ozamann süslü bakımlı böylee taş gibi hatunlar oluryaa hani güzel olmasa bilee güyümyle saçyla makyajıyla ilgi çekerr..öyle bi arkadaşın tanıdğn mutlaka vardr..onu araa onunla buluş vee bikaç haftaa yanında gez zamanını onunla geçir..etkisi oluyorr yani bendee olduu bende çekinirdim dar kıyafetler giyemezdm göğslerm belli olcak falan diyee hep tşrtlerlee gezrdmm amaa bi arkadaşm saolsunn bni öyle bi değiştrdikiionun yanında takıla takılaa ondan süslü oldumm:))

bir taciz olayı falan yaşadın mı, o da bu duyguyu tetiklemiş olabilir
veya senin etkilenmediğin bir erkeğin, senden hoşlanması falan..

Hafızamın çoooooooooooook derinliklerinde evet böyle bir olay var hayal meyal hatırlayabildiğim.. ve o zamanlar okula bile gitmiyordum liseye geçtiğimde birden kafama dank etmişti.. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Evet olabilir bunu deneyeceğim sende işe yaramış bende de yarar ve şu lanet duygudan kurtulmuş olurum teşekkür ederim yorumların için bu arada

Evet olabilir bunu deneyeceğim sende işe yaramış bende de yarar ve şu lanet duygudan kurtulmuş olurum teşekkür ederim yorumların için bu arada

ricaa ederim nedemekk:))utanmaa kızz millet neler neler giyiyoo ne makyajlar yapıyoo sende yap çık gezz gençsinn bu günleri bida yaşayamazsnkii:))çok yaşlıymş gibi konştum bndee

ricaa ederim nedemekk:))utanmaa kızz millet neler neler giyiyoo ne makyajlar yapıyoo sende yap çık gezz gençsinn bu günleri bida yaşayamazsnkii:))çok yaşlıymş gibi konştum bndee

evet haklısın... konuşmandan ötürü zaten yaşlı birisi olduğunu düşünmüyorum bu arada takibe alıyorum seni artık haberin olsun

güzel bişeye vesile olabilir bu şey, böyle havadan gelmiş artık nasılsa. :) hayırlısı. düşün bakalım bulursun elbet, belki öylesine bişeydir.

Ben senin bu anlattıklarının tıpa tıpını 2-3 yıl öncesine kdr yaşadım o zmnda 17li yaşlarımdaydım. Benm böyle olmama sebep büyüdüğüm yerdi çnkü burası küçük bi ilçe ve insanlar seni tepeden tırnağa süzüp kulaktak kulağa konuşmaya bayılırlar bu yüzden bende kendimi süslenmekten iyi giyinmekten geri çekmiştim ama büyüdükçe özgüvenm yerine geldi daha rahatım sanki. Ama senin yaşında bilemyrm nye böyle bişey var ki:/ bi arkadaşın dediği doğru olblr tacize falan uğradysan eğer çok normal fakat bunu yenmekte senin elinde bir iki kez süslen püslen çık dışarı bak nasıl alışıyorsun:)

Evet haklısın ergenliğe adım atma zamanlarımda olsam yeni yeni vücut gelişiyo falan garipsiyorum dicem de durum öyle değil o yuzden ilginç.. alışana kadar atlatana kadar bu durumun üstüne gitmem lazım sanırım.. ard arda bir deneyeyim bunu bakalım işe yarayacak mı

Canım ınan bu duyguyu yasayan yalnız sen degılsın bende 20 yasında aynı seylerı yasadım sonra bırgun annemlere dedım kı ben kapanmak ıstıyorum bunu o an gercekten ıstemıstım hemen alısverıs yaptım ertesı gun kapandım kafam karısıktı ama bırseyler benm rahatlamamı saglıyordu oncelerı normal pantolon dızustu tunık gıyordm sonra artık o da yetmedıı uzun pardesuler gıyınmeye basladım herkes sasırmıstıı ama ben hala bırseyler eksık dıyordum tuhaf bır duygu dedıgın gıbı anlatılmıyor sonra psıkolog yardımı aldım doktorum bana acılmamı soyledı bunu soylemesıne karsı cıktım ama benımde acılmak ıstedıgımı anlamıstım ılerıkı seanslarda bu baska bırseydıı cok da kotu rahatsız edıcıı ne yazık kı 4 ay kapalı kaldım ve acıldım ıse basladım baska arkadaslıklar edındımm ve ben bıle farkına varmadan normale donmustumm ... Yazım uzun oldu kusura bakma senın yasadıklarınla baglantılı oldugunu dusundugum ıcın ayrntılı yazmak ıstedımm...Neyse kısacası bu duyguyu hıc yasamamıs say ve ıstesen gercekten bunu hıssetmeyebılırsın dıye dusunuyorum yakın bır arkadas yardımı al atlatılabılır seylerr bunlar cok takmaa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…