Canım ınan bu duyguyu yasayan yalnız sen degılsın bende 20 yasında aynı seylerı yasadım sonra bırgun annemlere dedım kı ben kapanmak ıstıyorum bunu o an gercekten ıstemıstım hemen alısverıs yaptım ertesı gun kapandım kafam karısıktı ama bırseyler benm rahatlamamı saglıyordu oncelerı normal pantolon dızustu tunık gıyordm sonra artık o da yetmedıı uzun pardesuler gıyınmeye basladım herkes sasırmıstıı ama ben hala bırseyler eksık dıyordum tuhaf bır duygu dedıgın gıbı anlatılmıyor sonra psıkolog yardımı aldım doktorum bana acılmamı soyledı bunu soylemesıne karsı cıktım ama benımde acılmak ıstedıgımı anlamıstım ılerıkı seanslarda bu baska bırseydıı cok da kotu rahatsız edıcıı ne yazık kı 4 ay kapalı kaldım ve acıldım ıse basladım baska arkadaslıklar edındımm ve ben bıle farkına varmadan normale donmustumm ... Yazım uzun oldu kusura bakma senın yasadıklarınla baglantılı oldugunu dusundugum ıcın ayrntılı yazmak ıstedımm...Neyse kısacası bu duyguyu hıc yasamamıs say ve ıstesen gercekten bunu hıssetmeyebılırsın dıye dusunuyorum yakın bır arkadas yardımı al atlatılabılır seylerr bunlar cok takmaa ....