Kendimi kimseye layık göremiyorum, bana birşey söyleyin

Ben de hic beklemezdim inanin bundan önce lisedeyken bir psikologa gidiyordum o cok iyiydi ama bu gittigim adam bir de profesör diye daha iyi anlar zannederken kendini begenmis,dalga gecen bir adama rastladim.Aynen öyle

Ruh yaralari hep daha derinler. Insanlarin organlarini cikarip tamir ediyorlarda ruhlarini kolay kolay edemiyorlar.

Bugun yine okadar mutsuzum ki. Saatlerdir agliyorum basim catliyor. Ne yapmali insan? Nasil kurtulmali? Dipsiz bir kuyudayim ve cikisi goremiyorum.

Aynen öyle ben de öyleyim uyku düzenim deseniz sıfır sürekli üzülüyorum baska da elimden bisey gelmiyor kimsede anlamiyor insallah düzeliriz bir gün

Bence sana çirkin diyen çocuk içten içe senden fena halde hoşlanıyordu. Böyle tipler çok yaygın aynısı benim de başıma geldi. Aradan birkaç sene geçince bana çıkma teklifi etmişti de Hayır diyip kestiği atmistim.
Canım o sapsal çocuk yüzünden hayatını karartma. Bazı erkekler sevdikleri kızların saçını çeker çok kötü davranır iter kakar hakaret eder vs. Sende bunu yaşamışsin. Kendine ve hayatına bir şans ver yaşin o kadar genç ki.guzel olmamak için Şansın yok zaten.

Aynen öyle ben de öyleyim uyku düzenim deseniz sıfır sürekli üzülüyorum baska da elimden bisey gelmiyor kimsede anlamiyor insallah düzeliriz bir gün

Insallah. Birbirimizi en iyi biz anliyoruz sanirim. Terapi konusunda bir adim attin mi? Ben psikiyatristimden cok unutluydum ama bu psikologtan sonra yine acabalardayim. Beni anlamadigini hissediyorum hala

Tesekkur ederim. Yorumunuz oyle iyi geldi ki. Bu da benim sinavim diyorum, herseyin bir anlami var, bununda elbette bir katkisi var bana diyorum ama nafile. Kaybolmus ve beni bir daha bulamayacakmis gibi hissediyorum.

Ve ona o kadar ofkeliyim ki. Su an bu halde olmamin yegane sebebi o.

Insallah. Birbirimizi en iyi biz anliyoruz sanirim. Terapi konusunda bir adim attin mi? Ben psikiyatristimden cok unutluydum ama bu psikologtan sonra yine acabalardayim. Beni anlamadigini hissediyorum hala
Ya ben klinik psikolog istiyorum özellikle hani hem özgüven sorununa hem de takintilara yardimci olabilsin diye ama ayni zamanda bana da yakin olsun istiyorum uzak yere gitmek zor olur cunku internetten arastiriyorum hep.Bu zamana kadar cok bulamadim bir kac tane buldum ama bir tanesi bana daha profesyonel gibi geldi hani digerlerine göre benim düşüncem.Onun oldugu hastaneyi aradim özel hastanede calisiyormus kendisi.Ama benim sansima kadın dogum iznine cikmis.Sanirim agustosta gitmis acaba gelir mi şubat mart gibi diye umut ediyorum.Özel hastanelerde calisanlara dogum izni ne kadar biliyor musunuz?Eger o gelirse ona gitmek istiyorum iki hafta sonra falan bidaha aricam.Yok gelmezse de gene bakicam baska yerlere.Psikiyatrist tecrübem beni yerle bir ettiginden psikiyatrist düşünmüyorum zaten Türkiyedeki doktorlar genel de ilac yazma odakli direk kaygi düzeyim bu kadar yüksekken sadece ilac icerek tedavi olabilicegimi dusunmuyorum direk birinden destege cok ihtiyacim var yoksa üzüntüden ölücem cidden ben de.

Seni oyle iyi anliyorum ki dogum izni benim bildigim kadariyla 6 ay civari. Benim kuzenimin esi ozelde calisiyordu izne agustosta ayrildi simdi tekrar is basi yapti. Insallah gonlune gore seni iyi edecek bir psikolog yada ilac yazmayan seni dinleyip anlayacak bir psikiyatrist bulursun. Cani gonulden istiyorum bunu.

Cok tesekkür ederim aricam iki üç haftadan bidaha insallah o dedigim kisi dönmüs olur tek istegim o.Senin de ayni sekilde insallah sende seni anlayan ve sana destek olacak bir psikologa denk gelirsin.Ve bizde artik gecmisten kurtulup yasamdan tat almaya baslayabiliriz.

Insallah insallah. Her halimize sukurler olsun Rabbim bugunu aratmasin ama insanin kendiyle sikintili olmasi agir bir imtihan. Umarim bu yasadiklarimizin odulu olarak bizi cok seven vicdanli merhametli kisiler cikar karsimiza:)

Insallah insallah. Her halimize sukurler olsun Rabbim bugunu aratmasin ama insanin kendiyle sikintili olmasi agir bir imtihan. Umarim bu yasadiklarimizin odulu olarak bizi cok seven vicdanli merhametli kisiler cikar karsimiza:)
Aynen öyle cevreyle ilgili bir derdin olsa o insanla durumu cozersin veya hayatindan uzaklastirirsin ama kendinle alakali olunca hic bisey yapamiyosun maalesef.Aynen öyle aslinda sukretmemiz gereken de birsürü sey var ama öyle kötü ruh halindeyimki onlari göremiyorum cidden.Hep olumsuz dusunuyorum herseyle alakali.Evet tek istegim o hayatimiza bundan sonra güzel insanlar girsin bundan sonra hersey güzel olsun ikimiz icinde.Hicbisey icin gec degil yeter ki ilerleme kaydedelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…