Kendimi kimseye layık göremiyorum, bana birşey söyleyin

Bes aydan bi sey olmaz ya doktorlarin bikac kitap tavsiye etsin sana 5 ay okursun

Kendinde değişiklik mi yapsan?
Sacını kestir ya da kısaysa uzat. Farklı bir renge boya.
Giyim tarzını değiştir.
Gözlük takabilirsin :)
Biraz uğraş bakalım belki hosuna gidecek bi şeyler olur...

Kendinde değişiklik mi yapsan?
Sacını kestir ya da kısaysa uzat. Farklı bir renge boya.
Giyim tarzını değiştir.
Gözlük takabilirsin :)
Biraz uğraş bakalım belki hosuna gidecek bi şeyler olur...

Saclarim uzun ama kestirmeyi dusunuyorum. Zaten gozluk kullaniyorum haftaya lens alicam bir aksilik cikmazsa. Ama bunlar beni urkutuyor. Niye derseniz;

Bana zamaninda satastiklarinda cok elestirildim. O cocuk aklimla kendimde degisiklikler yaptim. Kaslarimi aldirdim, makyaj yaptim vs. Ve her degisimle okula gittigimde etrafima toplanip gulduler. Igrenc igrenc mektuplar, dalga gecmeler. Simdi ne zaman radikal bir degisim yapacak olsam tepki almakran korkuyorum. Tepki derken bana aaa saclarini degistirmissin deseler ben sıkılıyorum, konuyu gecisyiriyorum

Hanımlar bahsettigim gibi psikiyatrist randevumun yanında paralel olarak psikologlada görüstüm. Psikiyatristim cok seker, ilk bulusmamizdan itibaren guzel bir frekans yakaladık. Benim icin türk olmasıda etkiliydi nitekimde oyle oldu.

Ancak psikolog hanim hakkinda biraz tereddutluyum. Ilk bulusmamızda biraz konustuk. Ben anlatirken tekrar agladim. Ama nasil anlatsam hic kanim isinmadi. Bana zamaninda cok cirkin oldugum soylendi dedim belkide gercekten cirkindin ozamanlar? Dedi. Ve bende ipler koptu. Yani bilmiyorum cok tuhaf hissettim. Şimdi gitmesem diger psikiyatristime nasıl anlatayım? Ki kendisi benim bir bayanla konusup biraz guclenmemi istiyor. Ama bende tam ters tepiyor sanki. Birde psikolog bulmakta kolay degil. Ama hic isinmadigim insanada daha fazla icimi dokmek istemiyorum.

Genel olarak hoslanmadim kadindan ve beni anladiginida zannetmiyorum. Bir sonrasi gorusmemiz icin randevuda verdi kendisi. Ne derseniz bir sans daha verip goruseyim mi? Yoksa iptal mi ediyim?Fikir verirseniz sevinirim.

Bahsedildi mi bilmiyorum da, karşı cinsten ilgi bulamamak da duygu durumunuzu iyice perçinler. Sizden hoşlanan birileri oldu mu hiç?

Bahsedildi mi bilmiyorum da, karşı cinsten ilgi bulamamak da duygu durumunuzu iyice perçinler. Sizden hoşlanan birileri oldu mu hiç?

O kadar tecrübesizim ki o konularda. Ilgi gösterenler olsa dahi hemen karşı cikiyorum nasil davranacagimi kestiremiyorum.

Kendi gozumde aday olmayan kisilerle bir nebze rahat konusabiliyorum ama eger olurda bu olabilir aslinda dersem ciddi panikliyorum. Goz goze asla gelemiyorum, her firsatta kaciyorum ayrica. Cok kasiliyorum yani

Son zamanlarda terapi sonrasi biraz dusundum kimler bana ilgi gostermis olabilir diye. Kafamda birseyler belirse dahi beynim hemen redde geciyor. O aslinda oyle dusunmemistir sen yanlis anliyorsun, arkadasca yaklasmistir, etrafta baskalari dururken niye sen vs gibi. Yani beynim asla birseyler hayal etmeme izin vermiyor. Gelecege dair hayallerim var ama o rollere gercek insanlar oturtmaya calistigimda beyin fire veriyor.

Tedavine devam et cnm. Geçecek hayırlısıyla. İnancın ne boyutta bilmiyorum ama. Dua et. Dua manevi olarak seni güçlendirdiği gibi, iyileşmene faydası olacaktır.
Sevgiler...

Psikiyatristinizle sadece ilac tedavisi mi yürüteceksiniz? Yani terapi yapmiyor mu?Terapi yapan psikiyatrist secseydiniz keske.Psikologun dedigi beni de kırardi acikcasi.Ben emin olun bundan cok kötü bir psikiyatriste gittim.neler neler dedi sorunumla dalga gecti agladim cikarken.Siz bence psikologa bir sans daha verin bunda da isinamazsaniz degistirin.En azindan emin olursunuz.

Tedavine devam et cnm. Geçecek hayırlısıyla. İnancın ne boyutta bilmiyorum ama. Dua et. Dua manevi olarak seni güçlendirdiği gibi, iyileşmene faydası olacaktır.
Sevgiler...

Inşallah. Yorumunuz cok iyi geldi sagolun. Evet inancliyim cok sukur. Basima gelenlerin imtihan oldugunu bunun karsiligini elbette gorecegimi biliyorum. Ama iste 11 yillik bir yuk artik beni cok yoruyor ve kurtulmamin zamaninin geldigini hissediyorum

Once psikiyatristime gittim. Ilk seansta anlattim beni dinledi ve bana cok yanlis dusundugumu cok guzel bir kadin oldugumu soyledi. Ve cevremden hernekadar inanmasam duydugum iltifatlari etti, yani teselli degil gercekleri soyledigine inandirdi beni. Ve cikarkende sarildi herseyi duzeltecegiz dedi. Inanilmaz umutlandim mutlu oldum.

Depresyondaymisim ama ilac tedavjsine ihtiyacin yok bosuna vucudunu uyusturmayalim dedi ve bir bayanlada dertlesip biraz destegine ihtiyacim oldugunu soyledi.

Dedigim gibi kadin boyle konusunca sok oldum. Ayrica sadece bu degil. Hani insan hisseder ya daha girince ilk gordugumdede isinamadim. Kendisi italyan. Ve ben icinde buyudugum dogsugum cevreyi anlasin diyede bir turk psikolog istemistim hep. Kaldiki bazi hislerimi almanca degil turkce anlatmak istiyorum. Bir kez daha gidip deneyecegim ama ya sonra? Psikiyatristime nasil aciklayim?

Ya psikiyatristinizle ilac tedavisi yapmayacaksaniz ve psikologa gidecekseniz,psikiyatriye bidaha gitmeyeceksiniz o zaman öyle mi?Anladim sizi ben,ben hala psikolog arastiriyorum sıcaklık hissetmezsem gitmek istemiyorum.Ben de sizinle aynı dertteyim ayrica sosyal anksiyetemde var benim belli düzeyde cok olmasada.Eger psikolog kesin olarak istemiyosaniz hani anlattiginiz kelime disinda da isinamadiysaniz iptal edin bence ve yeni birini arastirin.Psikiyatristinizede söyleyin aynını ısınamadim diye olabilir sonucta herkese isinicaz diye bisey yok yeni birini ariyorum de hatta o size birini önersin bildigi.Onun önerdigi kisiye giderseniz belki daha iyi biri cikar.

kaşlarının gür olması senin için o kadar büyük bir avantaj ki . şimdi herkes kaşını kalın göstermek için ne kadar para döküyor. sen istediğinde ince istediğinde kalın kullanabilirsin. bir de küçük çocukların o tip bir güzellik anlayışı olmaz . kendi sınıfımı düşündüm şimdi benimle gözlerim büyük diye, başka bir kızla uzun diye, ipek gibi düz kumral saçları olan arkadaşla ( pırasa diyordu kıza) dalga geçen bir çocuk vardı. kızları bir kaç kez ağlatmayı başarmıştı.ben hiç ağlamamıştım. bir kaç sene olmuştur ilk okul olarak toplandık biz. bu arkadaş da oradaydı ( ben orada olmasa inan hatırlamazdım.) pırasa dediği kız ve uzun dediği kız o kadar güzeldiler ki. bana da bütün arkadaşlarım seni gözlerinden tanıdım dedi. küçükken de beğeniyorlarmış bazıları haricinde söylemiyorlarmış. dalga geçen arkadaş çok çekingen ve içine kapanıktı. şimdi şu kkda bile yazsak hepimiz neler neler vardır görünüşümüzde ama biz böyleyiz ve böyle güzeliz . kimimizin dudağı kimimizin boyu kimimizin bir gülüşü.. o yüzden zaten güzellik göreceli bir şey .

Yok biraz daha degisik. Bu bahsettigim psikiyatristim ve psikolog hanim ayni bina icinde birlikte calisiyorlar. Daha baskalarida varmis. Benim hem psikiyatristimle hemde psikologla gorusmem planlandi.

Ayni sekilde bendede sosyal anksiyete hatta fobi var. Iletisimim sifira indi nerdeyse.

Psikiyatristime soylemekten cekiniyorum. Psikolog buldu begenmiyor yada tedaviye isteksiz diye dusunurmu diye. Fazlaca dusunuyorum yine herseyi.

Tesekkur ederim. Boyle yapici yorumlar beni cok umutlandiriyor. Evet kaslarimdan suan cok memnunum sadece ozamanlar ceremesini cektim:)

Ayni bana bunlari yapanda beyinsiz ezigin teki. Zihinsel olarak bir yerden sonra gelisememis. Ama boylesi bir embesil bende ve benim gibi kimbilir kac kiside boylesi izler birakti. Atlatacagima inaniyorum, inanmak istiyorum

abim küçüklen seni çöpten aldık derdi. birde kafamı bebekken vurmumus catlamıstı. artık nekadar tekrarladıysa kendim inanamaya baslamıstım zaten beni çöpten almısısınız kafamda kırıkmıs diye .

ilk önce sunu bil herkes insan vede kimse muhtesem degil sonucta herkes yediklerini cıkarmak için tuvalete gidiyor. piskologundan memnun degilsen gitme rahat ol.

cirkinlik güzellik göreceli.mesela anadoluda bazı yerlerde balık etli kızlar sevilir bazı yerlerde cok zayıflar bazı yerlerde sarısın bazı yerler esmerler.

sende akıntı olmus ama dzelemeyecegim diyendüsünme .

Her insan ergenliğe girerken veya herhangi bir döneminde çirkinleşebilir. Sana kimse şuan çirkinsin dememiş zaten, belki o zaman çirkindin demiş. Biraz fazla mı yükseltilmeyi bekliyorsun anlayamadım yani.

Evet kesinlikle takinti olmus. Insallah atlatirim sadece cok gec kaldigimi dusunuyorum.

Travmalar emdr ve hipnoz yontemiyle tedavi edilebiliyor.Turkiyede de bu yontemi uygulayan psikologlar var.Bir arastirin derim.Cogu insan sonuc almis durumda

Her insan ergenliğe girerken veya herhangi bir döneminde çirkinleşebilir. Sana kimse şuan çirkinsin dememiş zaten, belki o zaman çirkindin demiş. Biraz fazla mı yükseltilmeyi bekliyorsun anlayamadım yani.

Ben yukseltilmeyi beklemiyorum. Oraya takinti yaptigim seyin onaylanmasi icin gitmedim ben. Yukseklikten korkan insani ucurumun agzina getirip" bak bak ne kadarda yuksek, dussen jiletle kazirlar burdan cesedini" demek gibi birseydi onun bana soyledigi.

Birde dedigim gibi ilk karsilastigimda zaten o elektrigi alamadim. Anlatamiyorum belkide. Anlatmak istemedigim detaylarada girdi. Herseyiyle batti bana.

Kararsiz kaldigim konuda; acaba bir sans daha verip bir sonraki randevuya gitsem mi? Yoksa iptal edip baska bir psikolog arayisina mi girsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…