kendimi KOCAMIN GÖZÜNE GÖZÜNE NASIL SOKABİLİRİM???

na_rin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
187
0
26
İstanbul
KIZLAReşimin 1 yıldır çok ilgisiz bana 1 bebeğim var ben bu adamın ilgisini nasıl çekicem ya açık saçık bakımlı oluyorum tık yok yataktada tık yok offf sizce aldatılıyormuyum ya

Son düzenleme:
KIZLAReşimin 1 yıldır çok ilgisiz bana 4 yıllık evliyim 1 bebeğim var ben bu adamın ilgisini nasıl çekicem ya açık saçık bakımlı oluyorum tık yok yataktada tık yok offf sizce aldatılıyormuyum ya

sebebini sordunuz mu eşinize?neden bu son 1 yıl böyle olduk diye?

KIZLAReşimin 1 yıldır çok ilgisiz bana 4 yıllık evliyim 1 bebeğim var ben bu adamın ilgisini nasıl çekicem ya açık saçık bakımlı oluyorum tık yok yataktada tık yok offf sizce aldatılıyormuyum ya

Gözüne nasıl sokarsınız bilmem ama ilgisini çekmek için konuşmayı deneyebilirsiniz. Çıplaklık her zaman ilgi çekmez.

İlk önce sebebini anlaman bilmen lazım bence.Neden böyle? Senin bilmediğin bir problemi ya da sıkıntısı mı var. Biraz konuşun, sohbet edin güzelce.

2 Cümlelik konu açmışsınız tık yok tık yok diyerek
Biraz daha açıklayıcı yazmaya çalışsanız daha faydalı yorumlar gelebilir

aksarayda bir pavyonda iş için ! bir konsomatrisle görüşen adamın gözüne mi sokmak istiyorsun kendini? çok çalışman lazım çooook!

bence sen değil de biz aldatılıyoruz...diğer konun aldatmak üzerine gelmiş burada yine aynı içerikle bir konu açmışsın...

Son düzenleme:
:53::53::53: şaşırdım doğrusu

konu Sahibin şu mesajını okuduktan sonra ben daha çok şaşırdım

"
slm dün gece yarısı eşimi eve aldım konuştuk evet yıldız diye biri varmış aksarayda bir payvonda konsimatrismiş eşimde sadece iş için onla muhattap olmuş arkadaşlarıda alaya almışlar eşimi o günden sonra ve o payvona birkez daha gitmişler arkadaşalrıyla ama kızla muhattap olmamış olay bundan ibaretmiş ama inanmıyorum az önce arkadaşının karısı aradı gene onun kocasıda demiş o payvon aksarayda değil ev bikaçkez gittik demiş hangisine inanıcam offf bir yalan dolanıyor ama kafam alt üst oldu birde eşim dün hiç umursamazdı yalvarmadı bile sen bilirsin istersen ayrılalım dedi umursamazdı beni benden vazgeçmiş gibi çoktan :( "

kızlar bu huyunuzdan nefret ediyorum burda insanlar size açılıyor ama siz tanımadan yargılıyor infaz ediyorsunuz ayıp ya nekadarda meraklısın açık aramaya evet pavyon konusunu açtım o yüzden zaten kendimi eşimin gözüne sokmaya çalışıyorum mutlu olsam neden gözüne sokmaya çalışayımki mantıklı konuşun ama aldattığından bile emin olmadığım eşimden neden ayrılayım ayrılmak kolaymı bir bebeğim var ben yuvamı kurtarmaya çalışıyorum ya diğer konuya gelince evet defalarca konuştuk ama değişen bişey yok konulara bakarsanız zaten hep dert yanmışım aynı konudan eşim ailesi yüzünden huzurumuz yoktu eşimin içinde bunu büyütmüş olacakki sorunlarımız var ailemle barış deyip duruyor bugünde herşeyi düzeltelim benim sana karşı soğukluğum var diyor bu gece konuşacakmışız gene binincikez anlamayan varmı?

kızlar bu huyunuzdan nefret ediyorum burda insanlar size açılıyor ama siz tanımadan yargılıyor infaz ediyorsunuz ayıp ya nekadarda meraklısın açık aramaya evet pavyon konusunu açtım o yüzden zaten kendimi eşimin gözüne sokmaya çalışıyorum mutlu olsam neden gözüne sokmaya çalışayımki mantıklı konuşun ama aldattığından bile emin olmadığım eşimden neden ayrılayım ayrılmak kolaymı bir bebeğim var ben yuvamı kurtarmaya çalışıyorum ya diğer konuya gelince evet defalarca konuştuk ama değişen bişey yok konulara bakarsanız zaten hep dert yanmışım aynı konudan eşim ailesi yüzünden huzurumuz yoktu eşimin içinde bunu büyütmüş olacakki sorunlarımız var ailemle barış deyip duruyor bugünde herşeyi düzeltelim benim sana karşı soğukluğum var diyor bu gece konuşacakmışız gene binincikez anlamayan varmı?

sende o zaman eşine ilgi göster ne bileyim bazı şeyler yap özel ona şimdi burdanda yazılmaz ki yani .

aksarayda bir pavyonda iş için ! bir konsomatrisle görüşen adamın gözüne mi sokmak istiyorsun kendini? çok çalışman lazım çooook!

bence sen değil de biz aldatılıyoruz...diğer konun aldatmak üzerine gelmiş burada yine aynı içerikle bir konu açmışsın...

bence sen ya çok kötü niyetlisin yada çok kötü kalpli en son yazdıkalrımı okuda sana kapak olsun ebn zaten mutlu olsam neden gözüne sokmak isteyim eşimin gözüne kendimi azıcık mantık lütfen ya

bence sen ya çok kötü niyetlisin yada çok kötü kalpli en son yazdıkalrımı okuda sana kapak olsun ebn zaten mutlu olsam neden gözüne sokmak isteyim eşimin gözüne kendimi azıcık mantık lütfen ya

her ikisi de..hem kötü niyetliyim hem de kötü kalpli..senin iyiliğin için,gözünü aç diye konuşuyoruz..keşke bize sert çıktığın gibi eşine de çıkabilseydin! bu şekilde mutsuzluğun giderilmez,geçici mutluluklar elde edersin sadece...bizden başka taktikler bekledin galiba..hani bi arkadaşın dediği gibi burada yazılamayacak şeyler...ama gerçek çözüm bu değil..

bellecim ben seni unutmuştum ama sen unutmamışsın..lütfen bunu da beğen :)

Son düzenleme:
senin harika giden evliliğin var çok mutlusun burdaki insanların dertleriyle dalge geçiyorsun dimi çok yazık sana birşey yazmayacağım dedim ama dayanamadım sende bu şekilde mutlu oluyorsan sorun yok mutlu oldun mu şimdi hadi bakalım bık bık bık konuşmaya devam et .

senin harika giden evliliğin var çok mutlusun burdaki insanların dertleriyle dalge geçiyorsun dimi çok yazık sana birşey yazmayacağım dedim ama dayanamadım sende bu şekilde mutlu oluyorsan sorun yok mutlu oldun mu şimdi hadi bakalım bık bık bık konuşmaya devam et .

hala aynısın,hala..o kadar ban yedin o kadar insanla tartıştın ve hala değişen birşey yok..son kez yazayım..seninle hiçbir derdim yok,olamaz zaten..bu yazıyı beğendiğini görene kadar seni unutmuştum,bu kim derken hatırladım..senin kadar yüce önerilerim yok maalesef...ve hala saygısızsın...gitmen yakındır :14:...

ve haddini bil! hayatta kimseye dalga geçmem..konu sahibi uyanık olsun,kendine gelsin diye yazdım tüm bunları.

hayatım boşverr herkes kendini burda süper tanıtıyor kimbilir neler yaşıyolar.sala gitsin cevap vermeye bile değmez .muhattab oluyorsun boş yere .

hala aynısın,hala..o kadar ban yedin o kadar insanla tartıştın ve hala değişen birşey yok..son kez yazayım..seninle hiçbir derdim yok,olamaz zaten..bu yazıyı beğendiğini görene kadar seni unutmuştum,bu kim derken hatırladım..senin kadar yüce önerilerim yok maalesef...ve hala saygısızsın...gitmen yakındır :14:...

ve haddini bil! hayatta kimseye dalga geçmem..konu sahibi uyanık olsun,kendine gelsin diye yazdım tüm bunları.

sen bil haddini burdan giderim gitmem seni ilgilendirmez yahu hatun ne sorunlusun sen ya problemlerin varsa dinleriz anlat kkuşum rahatlarsın .

konu sahibi uslübuna dikkat etmelisin :) anlıyorum sinirlerin yıpranmış bu gece kocanla konuşacağını yazmışssın ve yuvanı kurtarmak istedğinide, bence onun ilgisini çekmek yerine ne kadar üzüldüğünü ve evliliğini kurtarmak istedğini onunda sana yardım etmesni istedğini anlat ona. pavyon muhabbeti ne bilmiyorum ama o tür ortamlardan uzaklaşmalı, hatta herşeye sıfırdan başlayın ailesylede barış eğer çok çok ciddi bi sorun yoksa, başka napılabilirki...

Back
X