kendimi KOCAMIN GÖZÜNE GÖZÜNE NASIL SOKABİLİRİM???

kızlar bu huyunuzdan nefret ediyorum burda insanlar size açılıyor ama siz tanımadan yargılıyor infaz ediyorsunuz ayıp ya nekadarda meraklısın açık aramaya evet pavyon konusunu açtım o yüzden zaten kendimi eşimin gözüne sokmaya çalışıyorum mutlu olsam neden gözüne sokmaya çalışayımki mantıklı konuşun ama aldattığından bile emin olmadığım eşimden neden ayrılayım ayrılmak kolaymı bir bebeğim var ben yuvamı kurtarmaya çalışıyorum ya diğer konuya gelince evet defalarca konuştuk ama değişen bişey yok konulara bakarsanız zaten hep dert yanmışım aynı konudan eşim ailesi yüzünden huzurumuz yoktu eşimin içinde bunu büyütmüş olacakki sorunlarımız var ailemle barış deyip duruyor bugünde herşeyi düzeltelim benim sana karşı soğukluğum var diyor bu gece konuşacakmışız gene binincikez anlamayan varmı?

Nekadar bulunmaz hint kumaşı bir eşiniz var.

Adam pavyonlarda geziyor,belki sizi aldatıyor genede kabak kocanızın ailesine patlıyor.

Lütfen kendinizi kandırmaktan vazgeçin önce.Eşinizin hatalarını ve karakterini 3. şahısları suçlamadan kabul edin ve onu hala istiyorsanız(bu sizin seçiminiz kimse karışamaz)

herşeyi gözönünde bulundurarak çözüm yolları arayın.

her ikisi de..hem kötü niyetliyim hem de kötü kalpli..senin iyiliğin için,gözünü aç diye konuşuyoruz..keşke bize sert çıktığın gibi eşine de çıkabilseydin! bu şekilde mutsuzluğun giderilmez,geçici mutluluklar elde edersin sadece...bizden başka taktikler bekledin galiba..hani bi arkadaşın dediği gibi burada yazılamayacak şeyler...ama gerçek çözüm bu değil..

bellecim ben seni unutmuştum ama sen unutmamışsın..lütfen bunu da beğen :)

herşey cinsellik değil sizinle o muhabbetleri burda konuşacak kadarda basit değilim rica ederim azıcık saygııı

Adam pavyonlarda geziyor,belki sizi aldatıyor genede kabak kocanızın ailesine patlıyor.

Lütfen kendinizi kandırmaktan vazgeçin önce.Eşinizin hatalarını ve karakterini 3. şahısları suçlamadan kabul edin ve onu hala istiyorsanız(bu sizin seçiminiz kimse karışamaz)

okadar kolaysa siz boşarsınız yarın birgün hanımefendi eşinizi bulunmazlıkla alakası yok benim 1 yaşında babaya ihtiyacı olan bir bebeğim var ben anneyim bencil olamam ve siz durumun iç yüzünü bilmeden gene yargılamşsınız ailesiyle ilgisi var eşimin beyni orda kaldı eşim çok aileci biri tüm sorunlar ordan patlak verdi arkasıda geliyor işte

okadar kolaysa siz boşarsınız yarın birgün hanımefendi eşinizi bulunmazlıkla alakası yok benim 1 yaşında babaya ihtiyacı olan bir bebeğim var ben anneyim bencil olamam ve siz durumun iç yüzünü bilmeden gene yargılamşsınız ailesiyle ilgisi var eşimin beyni orda kaldı eşim çok aileci biri tüm sorunlar ordan patlak verdi arkasıda geliyor işte

Yazdığım mesajda boşanın demedim.

Buraya konu açmanızın sebebi nedir,fikir almak değilmi?

Eşinizin suçlu olduğunu kabul edin diyorum bende,anası mı götürdü adamı pavyona.

Boşverin..........

Ben size istediğiniz gibi bir mesaj yazayım.

Bugün bir arkadaş önermişti bir konuda ;siz onun yöntemini deneyin.

''Bir iççamaşırı mağazasına gidip alışveriş yapın.Kuaförde saçları yaptırıp karakola gidin.''akşama sürprizlerim var yakışıklı deyin.İççamaşırı torbasını da sallamayı unutmayın.''2

İyi şanslar.....

herşey cinsellik değil sizinle o muhabbetleri burda konuşacak kadarda basit değilim rica ederim azıcık saygııı

abartmıyor musun artık!!!! saygıdan bahsedene bak... bak okuduklarını anlamaya çalış...cinsellik ile ilgili tek bi laf mı ettim? o cümleyi kuran ben değilim,başka biri..yeter ama artık,eşine sinirlen gel hırsını bizden al..ohh ne ala memleket!!!! kadına bak ya,suçlu biz olduk..bir de saygı diyor.önce kendine saygın olsun senin..

Son düzenleme:
abartmıyor musun artık!!!! saygıdan bahsedene bak... bak okuduklarını anlamaya çalış...cinsellik ile ilgili tek bi laf mı ettim? o cümleyi kuran ben değilim,başka biri..yeter ama artık,eşine sinirlen gel hırsını bizden al..ohh ne ala memleket!!!! kadına bak ya,suçlu biz olduk..bir de saygı diyor.önce kendine saygın olsun senin..

hanımefendi mübarek ayda üzmeyelim birbirimiz tartışmayalım lütfen siz bana yorumda yapmayın yazmayında tamammı? iyi geceler dilerim

abartmıyor musun artık!!!! Saygıdan bahsedene bak... Bak okuduklarını anlamaya çalış...cinsellik ile ilgili tek bi laf mı ettim? O cümleyi kuran ben değilim,başka biri..yeter ama artık,eşine sinirlen gel hırsını bizden al..ohh ne ala memleket!!!! Kadına bak ya,suçlu biz olduk..bir de saygı diyor.önce kendine saygın olsun senin..

o hırsları eşlerinden çıkarabilseler hiçbir dertleri kalmayacak ama
nerdeeee
kkda olmasa yurdum kadınları stres topuna dönecekler

hala aynısın,hala..o kadar ban yedin o kadar insanla tartıştın ve hala değişen birşey yok..son kez yazayım..seninle hiçbir derdim yok,olamaz zaten..bu yazıyı beğendiğini görene kadar seni unutmuştum,bu kim derken hatırladım..senin kadar yüce önerilerim yok maalesef...ve hala saygısızsın...gitmen yakındır :14:...

ve haddini bil! hayatta kimseye dalga geçmem..konu sahibi uyanık olsun,kendine gelsin diye yazdım tüm bunları.
İnsanlara duymak istediklerini söylemediğinde sinirleniyorlar.
Farklı bir bakış açısına tahammülleri yok .Okuduğumuzu süzgeçten geçirmeden sindirmemizi istiyorlar.Bazı kişilerden bu davranışları göremezler malesef farkında değiller.

madem eşinize laf söyletmiceksiniz konuyu niye açıyorssunuz siz midesizseniz eğer sizin sorununuz..Devam edin evliliğinize..daha 4 senelik evlilikte pavyonda geziyorsa 8. senede kuma olarak getirir birini eve.. o zaman açarsınız bi konu daha.. Allahım sen şu kadınlara akıl fikir ver

eskilerin bi lafı vardır "bekara karı boşamak kolay" diye.. kusura bakmayında kimsenin bu kadar katı davranma gibi bi lüksü yok yorum yaparken ona göre yorum yapın. karsıdaki insan sizden yardım istiyor siz yapıcı olup mantıklı konuşacağınıza ateşi körüklüyorsunuz.. kimse basına gelmeden bilemez bu olayın duygusunu o yuzden biraz insaflı olun bence..

arkadasım madem aldatıldıgını düşünüyorsun otur adam akıllı,sende konuş eksik bulup dışarı gitmesini sağlayan konu neymiş. o senin eksiklerini söylesin sen onun eksiklerini söyle olumlu yada olumsuz bi orta yol bulursunuz. boşanmak kimsenin lafıyla olcak iş değil..

madem eşinize laf söyletmiceksiniz konuyu niye açıyorssunuz siz midesizseniz eğer sizin sorununuz..Devam edin evliliğinize..daha 4 senelik evlilikte pavyonda geziyorsa 8. senede kuma olarak getirir birini eve.. o zaman açarsınız bi konu daha.. Allahım sen şu kadınlara akıl fikir ver

sen ve senin gibilere cvp bile vermek istemiyorum sen mideli ol tamammı arkadaş eşnii boşarsın :))

bu konsimatris olayının is icabı olmasını anlayamadım ben pavyon iş falan ne alaka bu durumun uzerine esinizin size olan ilgi alakası kesildiyse onun dikkatini cekmeye ugrasmak yerine bence bu davranısının altında yatan nedenini bulmaya calısın egerki aldatma durumu varsa ne yaparsanız yapın gozune sokamazsnız kendinizi

bu konsimatris olayının is icabı olmasını anlayamadım ben pavyon iş falan ne alaka bu durumun uzerine esinizin size olan ilgi alakası kesildiyse onun dikkatini cekmeye ugrasmak yerine bence bu davranısının altında yatan nedenini bulmaya calısın egerki aldatma durumu varsa ne yaparsanız yapın gozune sokamazsnız kendinizi

tatlım anlaşılan iyi okumamışsın eşimin polis memuru olduğunu iş icabı için pavyona gittiğini yazmıştım ayrıca bu olaydan sonra değil ilgisi kızım olduktan sonra kesilde 1 sene oldu yani

Pavyonda çalışan kadınlarla yarışabileceğinizi sanmıyorum.
Çünü bazı konuların profesyoneli olan insanlar.
Sizin açık saçık giyinmeniz kafii gelmez ki adam zaten açık saçık giyinen insanları görüyor sürekli.
Onu sizi bağlayan sevginiz olmalı o yoksa yapacak birşey yok.
Biraz eşinizin hatalarını görürseniz ona dişinizi gösterirseniz size saygı duyabilir.
Belki,bu yolu hiç denediniz mi?
Yoksa hep böyle korumacı birimisiniz ona karşı..

Tatlim ailesi ile yadadiginiz sorunlari icine atmis ve sendwn bunun hincini alitormus aslinda bu adam icin senjn yapabilcegin pek bir sey kalmamis sana hirsinin gwcmesi icin zamana ihtiyaci var. Pavyon olayi ne derece dogrudur bilemiyorum oraya kimse muzik dinlemek icin gitmiyor biliyorsun. aLLAH yardimcin olsun isin zor ama kemdini onjn gozune giricem diye asagilatma ozmn gozunde hic degerin kalmaz.

canım yok ya ne korucam hatalıysa anam olsa korumam yaptığı terbiyesizliğin korunacak bir tarafıda yok ama burda ne diyebilirimki benim amacım burda ona kızarak kendimi doldurmak değil çare bulmak ayrıca evde yeterince diktatör biriyim eşimde çok konuda çekinir ama işte herşeyde elimden gelmiyorrr olmayıncada olmuyor :(

Son düzenleme:
Neon kıyafetler giyin, saçlarınızı maviye boyatın bu kesinlikle ilgisini çekecektir :9:
Bir de eşiniz " yatakta da tık yok " yazdığınızı duysa ne düşünürdü, boşanma nedeni vallahi

adam senden etkilenmiyorsa ne yapsan boş..
boşu boşuna sıkıntıya girme,kendine güvenini yitirme bari..

Back
X