Kendimi kötü hissediyorum hemde çok.

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Belki hepinize basit gelicek sıkıntım ama bu durum beni o kadar uzuyor ki .Sevgilim ne zaman arkadaşlarıyla olsa beni unutur şu saatte evde ol derim tamam der ama o saat geçer ulasamam bir değil iki degil. Bugunde aynısı oldu biraz konuşalım öyle git dedim baktım gitmiş bahanesi var tabi .kendimi 2.planda hissediyorum tabi yok falan diyor sözde ben degerliyim ama davranışları onları değerli gösteriyor .Niye sözünü tutup eve o satte gitmedin desem ben hatalı olucam hep böyle ona ulasamiyinca çok kötü olduğumu biliyor ve yine ulaşamıyorum bi haber vermek bu kadar mı zor dedim aradım mesgule aldı arkadaşlarıyla yine beni takmiyor .bende bitti dedim numarasini engelledim ne yapıcam bilmiyorum

kaç yaşlarındasınız?
Kıskanç mısınız ?
Her dakika sizinle olamaz ki. .
O arkadaşlarıylayken sizde toplanın kızlarla :34:

Şu saatte evde ol mu? Bari eline falan yazsaydınız unutmaması için. O saatte gelmezse de tek ayak üzerinde durma cezası falan verin. :ssz:

Niye eve gideceği saati sen söylüyorsun ki? Koskoca adam ne zaman döneceğine kendi karar veremiyor mu? Demekki veriyor ki senin söylediğin saati umursamıyor. Biraz rahat olmayı arkadaşının hayatına müdahale etmemeyi öğrenmeye ne dersin?

yaşından mütevellit çok fevrisin ve gereksiz kısıtlamalara girmişsin.bitti demekle çözülmüyor seviyorsan yine devam edeceksiniz.önemli olan ayrılıkla tehdit etmek değil onu bu huyundan biraz olsun vazgeçirmek bazı erkekler söylemekle anlamazlar.
ama sana yine de zamanında benim de başıma gelen ve şöyle bir şeyler yaparak bir nebze çözdüğüm bir olayımı anlatayım.yalnız baştan söyliyim çok sağlam irade gerektiriyor bu yaşta dayanamayabilirsin.neyse,
sevgilim de böyleydi başlarda. tapıyo filan böyle arkadaşlarıyken zaman kavramını unutuyor kendinden geçiyordu.bişey yaptıkları da yok he 3-5 arkadaş toplanıp sabaha kadar oyun saçma sapan hayatı anlama muhabbetleri,batak matak vs. benim buna onlarlayken 12-13 saat ulaşamadıgım olmuştu bir keresinde.eve git dediğim saatte tamam diyor yine bildiğini okuyodu uzatmıyım aynı böyleydi işte.arıyodum açmıyodu filan.
birgün aradım bunu yine arkadaşlarıyla canım kızma lütfen işte şöyle böyle.hiçbişey olmamış gibi hatta neşeli neşeli konuştum arkadaşlarına selam söyledim falan.o da şaşırdı ama fazla eşelemeden sevinçle kapattı telefonu.aradan 3 gün geçti bişey yok gibi davranmaya devam ediyorum. 4.gün hiçbir sebep yokken arama ve mesajlarına cevap vermedim.sabahtan akşama kadar ama.en son akşam deli gibi arayınca normal bir sesle açtım bu kızmış nerdesin falan.dedim arkadaşlarlaydım kusura bakma duymamışım ama normal konuşuyorum.bu kızdı ama sesini çıkaramadı.daha sonra arkadaşlarının yanına gidince ben bunu bildiğin hiç mi hiç aramamaya başladım.çıldırıyorum deli gibi ulaşmak istiyorum ama yapmadım tuttum kendimi.
tabi sonra farketti bu,kendisi aramaya başladı şuraya gidiyorum.şimdi şurdayım şuraya geçicem falan bi ilgiler bi üstüme düşmeler..:27::27::27:
böyle bişeyi deneyebilirsin ben de direk işe yaramıştı.ama sabır çok önemli.

Belki hepinize basit gelicek sıkıntım ama bu durum beni o kadar uzuyor ki .Sevgilim ne zaman arkadaşlarıyla olsa beni unutur şu saatte evde ol derim tamam der ama o saat geçer ulasamam bir değil iki degil. Bugunde aynısı oldu biraz konuşalım öyle git dedim baktım gitmiş bahanesi var tabi .kendimi 2.planda hissediyorum tabi yok falan diyor sözde ben degerliyim ama davranışları onları değerli gösteriyor .Niye sözünü tutup eve o satte gitmedin desem ben hatalı olucam hep böyle ona ulasamiyinca çok kötü olduğumu biliyor ve yine ulaşamıyorum bi haber vermek bu kadar mı zor dedim aradım mesgule aldı arkadaşlarıyla yine beni takmiyor .bende bitti dedim numarasini engelledim ne yapıcam bilmiyorum

evlat işte hep böyle haylaz oluyorlar.. annelik başka şey canım :ssz:

Back
X