Kendimi kötü hissediyorum!

Geçen gün haberlerde Ankara Çankaya'da 14 yaşında kız öğrencisine cinsel istismarda bulunan "KADIN " öğretmen haberini okuduktan sonra , dünyanın çivisi çıkmış diyorum
Tövbe yarabbim daha neler duyacağız.

Vallahi bazı yorumlara da hakkaten inanamadım.. Çocuğumu da doya doya öpüp koklayamacaksak doğurmayalım gerçekten.. Oğlumun o tombiş tombiş haldeki bacaklarını popişini öpmedim desem yalan olur anümm yumuşacık visko gibi :) yerim yerrr.. Hem ne kadar hoşuna giderdi kuzumun.. Keşke yine öpsem şimdi " miniiii biyaaaaaaak" diyor da öptürümüyor bile.. İyi ki öpmüşüm diyorum.. Tamam çocuğumuzu elalemden koruyup kollayalım da doya doya da öpebilelim anne baba olarak.. Allah cümlemizin evladını kötülerden korusun hep iyi insanlar çıkarsın karşılarına..

puhaha aynen katılıyorum. böyle yorumlar okuyunca oğlumun o minnak tospik bacağını popişini sıkıştırınca kendimi sapık gibi hissediyorum. insna evladının heryerini sever öper koklar. evlat yahu ballar.

Çocuk uyuyor yemek yaptım kahvemi içerken buralarda takılıyorum ne yaparsın benimki de çapsız bi hayat işte. Sana da yeniden banlanana dek iyi deşarj olmalar. Mutsuz kadın seni :)

Mutsuz? Hsjdksjdjd
Sanırım sen yemek yapıp ev temizleyip bebek büyütmeyi baya baya mutluluk kriteri olarak görüyorsun. E bu da senin çapsızlığın. Hayatta heyecan verici şeyler yapmayan, denemeyen, gezemeyen göremeyen, okuyamayan böyle oluyor :D
Yazık be

Mutsuz? Hsjdksjdjd
Sanırım sen yemek yapıp ev temizleyip bebek büyütmeyi baya baya mutluluk kriteri olarak görüyorsun. E bu da senin çapsızlığın. Hayatta heyecan verici şeyler yapmayan, denemeyen, gezemeyen göremeyen, okuyamayan böyle oluyor :KK70:
Yazık be

Öff gene mi sen :) kalbimi kırıyorsun antipatik şey.

Back
X