Kendimi kötü hissediyorum!

Siz anlamıyor musunuz?

Pedofilinin bir gerçek olduğunu, iğrenç, rezil ve sapkınca olduğunu biz de biliyoruz canım.
Ama sen bebeğinin bezini değiştirirken bile (kaldı ki gidin tanımadığının yerde ulu orta değiştirin de demedik) "ay kukusu görünmesin" diye paranoyaklaşıyorsan sende de bi sıkıntı vardır.

Ensar vakfının arkasındakileri destekleyenler bugün pedofili diye ağlamasın zaten.
Ensar vakfini destekledigimizi nerden cikardiniz? Sizin gibiler her zaman susturulmaya mahkum, suanda oldugunu gibi. Cunku insanlari guruplastiranlarin toplumda yeri yok.

"Kuku"sunu acmak isteyende buyursun acsin, cocuklarinizinkini acmayin, yaziktir gunahtir. Akli erdigi zaman kendisi ne yapmak isterse yapsin.

Senin 22 aylık bebeğini çıplak görseler ne olur? Başkasının yanında bez değiştirsen ne olur?
"Daha hiç kimsenin yanında bez değiştirmedim" nedir?
İnsanın fikri neyse zikri de odur. Tanıdığın, yanındaki insanların bebeğine bu gözle bakacağını düşünüyorsan zaten iğrenç bir durumdasın, yazık sana...
Yanlış anlama, suç da senin değil ki, suç seni bundan korkan hale getiren leş yaratıklarda.
Senin dunyadaki kötuluklerden haberin yok herhalde.Kadincagiza birde hakaret etmissin.

Haksız falan değilim.
Ayy ne tahammülsüzsünüz be hemen şikayet etmişsiniz. Valla acayip insanlarsınız. Kayıt oldum, psikolojim bozuldu.
Yok kaynım bana kaydı, yok kayınvalidem kullanılmış don verdi, yok bez değiştirmem, yok eşim beni aldatıyor ama seviyorum.... Iyyyyy
Allah kolaylık versin. Tek derdi işi gücü koca olanın hayatı da böyle oluyor demek.
Hadi size iğrenç hayatınızda başarılaaaarrr

tüm yazdıklarını tek tek kibleyenlerden biri de benim,
evet belli psikolojin bozulmuş, o yüzden yazıklarını ciddiye almamak gerek, ama yine de bir süre insanlardan uzak dursan iyi olur.

Konu dışından yazıyorum tamamen , yorumlara dayanarak ;

Bebek, çocuk diye neden çıplak girsin ki denize ? Bebek mayolari , bebek mayo bezleri gibi bir sürü alternatif var.
Hiç olmadı külot ile girdirilir.
Bu doğru olanıdır. Her şekilde güneş ve su görüyor zaten..

Konu dışından yazıyorum tamamen , yorumlara dayanarak ;

Bebek, çocuk diye neden çıplak girsin ki denize ? Bebek mayolari , bebek mayo bezleri gibi bir sürü alternatif var.
Hiç olmadı külot ile girdirilir.
Bu doğru olanıdır. Her şekilde güneş ve su görüyor zaten..
Maksat denize çıplak girmek değil de sahilde güneşte o esintiyle falan çıplak olmak hoşlarına gidiyor olsa gerek. Şahsen ben çok isterdim popomu güneşe vermeyi:) Bebekler seviyorlar çıplak olmayı.

Maksat denize çıplak girmek değil de sahilde güneşte o esintiyle falan çıplak olmak hoşlarına gidiyor olsa gerek. Şahsen ben çok isterdim popomu güneşe vermeyi:) Bebekler seviyorlar çıplak olmayı.

:) Ilahi güldürdünüz gerçekten, ben isterdim derken. :)

Aslında bebekler neye alışsa onu seviyor..
Eğer bezinin açılmasını seviyorlarsa ortam sağlanabilir.
Bez hava almıyor ama külot alıyor , rüzgarda alır herhalde islakken :)

Tabiki, sizi de anlıyorum. Allah zaten o sapıkların tümünün cezasını versin.
Ama sizin de bu kadar evham yapmanız biraz hastalıklı geldi bana.
Cokmu abarttım bilmiyorum. Ama bir arkadaşım dan duyduğum şeyler benim böyle dusunmemde etken oldu. Arkadaşım bebeğinin altını değiştirirken bir arkadasının kocası görmüş ve sakayla gusül abdesti almam gerek demiş gulerek. Arkadas şok tabi. 6aylik bebeğe öyle şey şakada olsa denirmi yahu.. zaman çok kötüü artık.. cok etkileniyorum böyle olaylardan ve anne olarak koruma iç güdüm devreye geçiyor. Sonrada hata yaptım diye üzülüyorum.

:) Ilahi güldürdünüz gerçekten, ben isterdim derken. :)

Aslında bebekler neye alışsa onu seviyor..
Eğer bezinin açılmasını seviyorlarsa ortam sağlanabilir.
Bez hava almıyor ama külot alıyor , rüzgarda alır herhalde islakken :)
:)) evet çok seviyorlar ama iste mahremiyet eğitimi verirken sonrada hata yapmak bana çok saçma geldi kendime kizip duruyorum. Mesajınız güldürdü beni ;))

Cokmu abarttım bilmiyorum. Ama bir arkadaşım dan duyduğum şeyler benim böyle dusunmemde etken oldu. Arkadaşım bebeğinin altını değiştirirken bir arkadasının kocası görmüş ve sakayla gusül abdesti almam gerek demiş gulerek. Arkadas şok tabi. 6aylik bebeğe öyle şey şakada olsa denirmi yahu.. zaman çok kötüü artık.. cok etkileniyorum böyle olaylardan ve anne olarak koruma iç güdüm devreye geçiyor. Sonrada hata yaptım diye üzülüyorum.

Allahım şaka mı olur öyle.. O adamın ne evine gidilir ne eve alınır. Aklından nasıl bir terbiyesizlik geçtiyse..

Dikkatli olmakta fayda var. Doğru olanı yapıyorsunuz. Ama kendinizi de hırpalamayın. Olan olmuş artık.

Allahım şaka mı olur öyle.. O adamın ne evine gidilir ne eve alınır. Aklından nasıl bir terbiyesizlik geçtiyse..

Dikkatli olmakta fayda var. Doğru olanı yapıyorsunuz. Ama kendinizi de hırpalamayın. Olan olmuş artık.
Evet arkadaşım ve eşi görüşmeyi kesmişler zaten. Ogun bugün duyduğumdan beri işte dikkat ediyordum herzamankinden daha çok. Sonrada başkasının lafına niye uydum o benim evladım bana emanet herşeyi diye üzüldüm ama olan oldu

Evet arkadaşım ve eşi görüşmeyi kesmişler zaten. Ogun bugün duyduğumdan beri işte dikkat ediyordum herzamankinden daha çok. Sonrada başkasının lafına niye uydum o benim evladım bana emanet herşeyi diye üzüldüm ama olan oldu

Takılmayın hem bir laf vardır;
Bir musibet bin nasihatten iyidir.

Ben açık görüşlü bi ailenin kızıyım. Tutucu biri değilim. Ama söz konusu kızım olduğunda (oğlum olsaydı da fark etmezdi) her türlü ihtimali düşünüp ona göre önlem alıyorum. İsterseniz paranoyak deyin. Onu korumak, gerekirse kötü bakışlardan bile korumak benim görevim. Bu yıl denize çıplak soktum. Önümüzdeki yıl sokar mıyım bilmem. İçgüdülerime göre hareket ediyorum.
Herkesin kendi düşüncesi.

:oha:

Çocuğunuzun ne çıplak ne giyinik hiçbir resmini hiçbir internet ortamında paylaşmayın ne gereği var? Herkes sizin baktığınız gibi bakmaz o resimlere. Ayrıca internete yüklenen hiçbir şeyin silinmedigini bilin. Tedbirli olmakta fayda var.

Back
X