Kendimi kötü hissetme

eskarem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
123
48
298
Adana
Merhaba herkese içimde bir sıkıntı oldu neden bilmiyorum . Özel sektörde çalışıyorum. Aslında hayatımda kötü bir şey YOk ama kendim için bir şey yapamasım gelmiyor. Mesela yarın işe güzel gidim süslenip diyorum sonra ne için süslenecem diyorum hak etmiyorum diyorum. Kendi kendime çelişkiye düşüyorum. Neden böyleyim ben neden ama .

Merhaba herkese içimde bir sıkıntı oldu neden bilmiyorum . Özel sektörde çalışıyorum. Aslında hayatımda kötü bir şey YOk ama kendim için bir şey yapamasım gelmiyor. Mesela yarın işe güzel gidim süslenip diyorum sonra ne için süslenecem diyorum hak etmiyorum diyorum. Kendi kendime çelişkiye düşüyorum. Neden böyleyim ben neden ama .
önce kendini sev

Kendini sev yeter. Ben herseyin en iyisine layigim de yinede yapamiyorsan bi psikolga gidebilirsin

Mevsim degisikliginden dolayi depresyon olabilir bence de önce kendini sev kendin icin yapmalisim herseyi

Bir şey vardır altında.
Duygularını iyi sorgula.
Hak etmiyorum diyorsun mesela kızgınlığın kendine demek.
İşte sorguluyorum ama iyi işim var evimi aldım arabam var aileme ben bakıyorum bu şekilde zaten bir süreç ve kendimle gurur duymam gerekirken bende anormallik var kendime zaman ayırıp kendimi dinlemem gerek galiba

Back
X