Kendimi kötü hissettim

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Mrb kızlar ben bi tanidigimizin evine gittim kendi davet etti . Evli bu insan benle yasit ben bekarım . Annemle gittik . Ben yeni atandim böyle atamalar zor falan diye konusuyorduk ben dedim ki eşın ne mezunu dedim o insan dedi ki neden sordun . Beni yanlış anladı şimdi ben esin ne mezunu dediğim için bunda ni art niyet var mı kızlar . Konu zaten okul vs bölüm konusuyorduk yani ben düşündüm ki bu inSan beni potansiyel evli adam Avcısı gördü neden sordun dedin diye. Sizce bu insanla muhabbet i kesmelimiyim. Yani resmen alttan inceden laf dokundurdu bana. Yani normal değil mi sorduğum soru gayet art niyetsiz sordum hadi eşi olsa o ortamda sorsam neyse annem ben o kadın kadına yani

soruş tarzı, ambiyans falan önemli tabi. belki de eşi mezun olduğu bölümle ilgili çalışmıyordur bu yüzden rahatsız olmuştur sorundan. ammaaaaan salla yaa küçük sinek mide bulandırır. niye sordun sorusu seni raatsız ettiyse konuşma gerek yok

Sizin konulariniz niye hep aynı minvalde
sürekli etrafınız tarafından kötü kadın olarak görüldüğünüz hakkında ya da adamların size farklı amaçla yaklaştığı hakkında
bu konuda takıntınız olabilir mi

senin sorunda art niyet yok oda ters bişey dememiş ki neden sordun demiş zaten haklı olarak

Neden sordun cümlesinden potansiyel erkek avcısı olduğunuzu düşündüğünü mü anladınız gerçekten? Bravo valla, medyumlar halt etmiş. Düşünce okuma konusunda bir numara ilan ediyorum sizi.

Kadının kocasının üniversite mezunu olmama ihtimali hiç aklınızdan geçmedi mi gerçekten?

Yani belki o da oylesine soylemistir. Cevap vermek istemedi ozel sebeplerden dolayi. Bende bazen soruya cevap vermek istemedimde ne oldu niye sordun ki falan derim lafi kaynatirim. Art niyet dusunmem soran kisi hakkinda sadece cevap vermek istemem. Senin sorun gayet normal sadece kadinin dusuncesi baska bir sey de olabilir.

Eşinin atanamaması, kpss, okul ile ilgili konuşurken sorulan bir "ne mezunu?" sorusunun neden sorulduğu bellidir. Saçma bir soru olmuş. Boşverin sizin yaptığınızda bir art niyet yok. Yani düşünüyorum sorulabilecek bir konu varken karşımdaki neden sordun derse çok abes gelir bana da, neden sormuş olabilirim ki belli değil mi diye düşünürüm.
Ha konu kadının eşine gitmemişken sorduysanız belki biraz rahatsız olmuş olabilir.
Ama konularınız gerçekten evlilik üzerine hep bu konularda fazla düşünüyor gibisiniz...
Takmayın bu kadar yine de, gerek yok.

Neden sordun sorusu , sizin potansiyel erkek avcısı falan olduğunuzu göstermez de. Karşınızdakinin gayet kaba bir insan olduğunu gösterir. Sadece bu bile bence görüşmemeniz için yeterli. Eve gelen misafire, farketmez aslında kim olduğu ama misafir daha bir özen ister, neden sordun denir mı ? Ne kadar kırıcı ve kaba bir tabir. Ben yerinizde olsam daha da evine falan gitmem. Evet bence yanlış anlamış sizi, ama bu sizin potansiyel avcı olduğunuzu falan göstermez. Kendi fesatligi.

Eşinin mezuniyet durumundan çekinmiştir belki.Üniversite mezunu değildir saçma sapan bir şekilde rahatsız olmuştur bunu belirtmekten.Sandığın gibi bir düşüncesi yoktur abartmışsın.

Sormaman gereken bir şey sormamışsın böyle konulardan rahatsız oluyorsa en başta konuyu kapatacaktı. Kendinizi kötü hissetmeyin zaten bunu yapan kadın sizinle arasına mesafe koyar eğer dediğiniz gibi düşünüyorsa .Sizinde işinize gelsin böyle insanlarla muhattap olmaya değmez.

Lise mezunu derse ama üniversite okusaymış diye aşağılamanızdan çekinmiş de olabilir.
Eğer konu atanmak ise o esnada sordu iseniz avcı olarak görmemiştir sizi.

Mrb kızlar ben bi tanidigimizin evine gittim kendi davet etti . Evli bu insan benle yasit ben bekarım . Annemle gittik . Ben yeni atandim böyle atamalar zor falan diye konusuyorduk ben dedim ki eşın ne mezunu dedim o insan dedi ki neden sordun . Beni yanlış anladı şimdi ben esin ne mezunu dediğim için bunda ni art niyet var mı kızlar . Konu zaten okul vs bölüm konusuyorduk yani ben düşündüm ki bu inSan beni potansiyel evli adam Avcısı gördü neden sordun dedin diye. Sizce bu insanla muhabbet i kesmelimiyim. Yani resmen alttan inceden laf dokundurdu bana. Yani normal değil mi sorduğum soru gayet art niyetsiz sordum hadi eşi olsa o ortamda sorsam neyse annem ben o kadın kadına yani

Ben kadinin esinin ilkogretim mezunu falan oldugunu sorunca da kompleks yaptigini dusunmustum. Bir cumleden cesit cesit anlam cikar. Siz niye buna yordunuz ki? Hayatta aklima gelmez esinde gozum var zannetti diye.

Back
X