Öyle görünüyor malesef .Insanlar cok garip.Sizi önemsemiyor sizin istediğiniz şekilde olmasını bırakın arkadaş olarak bile değer vermiyor bence.
Neden sordunuz?liseli misiniz yoksa üniversiteli mi ?
okulda dediğiniz için merak ettimNeden sordunuz?
bu muhabbetin üniversite döndüğünü düşünmüyorum, lise sanırım.çok ergence ya , size kim yetiştirdi bu lafları ayrıca? salın gitsin bunlar takılacak şeyler değil.Neden sordunuz?
Hayir .Ikimizde sinif ogretmeniyiz.bu muhabbetin üniversite döndüğünü düşünmüyorum, lise sanırım.çok ergence ya , size kim yetiştirdi bu lafları ayrıca? salın gitsin bunlar takılacak şeyler değil.
e o zaman dışarıdan nasıl göründüğünü söylemiş olduk, öğretmen olduğunuz aklımın ucuna gelmezdi , dönen muhabbetler ve duygulardaki gel gitler liselim seviyesindeHayir .Ikimizde sinif ogretmeniyiz.
Ne lise ne üniversite arkadaş öğretmen profilinden gördüğüm kadarıyla. Okulda öğretmenler arasında geçiyor bu muhabbetlerbu muhabbetin üniversite döndüğünü düşünmüyorum, lise sanırım.çok ergence ya , size kim yetiştirdi bu lafları ayrıca? salın gitsin bunlar takılacak şeyler değil.
Bende sınıf öğretmenliği okuyorum şuan bir tırstım bu ne böyle ya böyle muhabbet mi olur ne seviyesiz insanlar. İnsan 30 yaşına gelince bile nasıl hala büyüyememiş olur anlamış değilim. Alınmakta haklısınız görmemezlikten gelin başka yapacağınız bir şey yok gibiHayir .Ikimizde sinif ogretmeniyiz.
Ne cidden mi şaşırdım gerçekten lisede olabileceğinizi düşündüm çünkü çokta yetişkinlerin yapabileceği şeyler değil cidden çocukçaymış yaptığı şeyHayir .Ikimizde sinif ogretmeniyiz.
ya ben teee ortaokuldaydım o zamanlardan hatırlıyorum müzik öğretmeniyle bir ingilizce öğretmeni arasında karşılıksız aşk ortaya çıkmıştı da biri tayin istedi aşkına karşılık bulamayınca.veliler öğrenciler vs herkesin dilindeydi.Ne lise ne üniversite arkadaş öğretmen profilinden gördüğüm kadarıyla. Okulda öğretmenler arasında geçiyor bu muhabbetlerBu konunun vesilesiyle bir uyarıda bulunmak istiyorum konu sahibine ve onun gibi davranan meslektaşlarıma dikkate alıp almamak size kalmış. Tamam atanınca bir rahatlama geliyor kanınız kaynıyor bir üst evreye geçip evlilik düşünüyorsunuz. Etrafa alıcı süzücü gözlerle bakıyorsunuz sonra birinden elektrik alıp yakınlaşıyorsunuz ama rica edeceğim şu yakınlaşmaları okulda bariz şekilde göstermeyin. Okul dışında görüşün tanışın kaynaşın. Öğrenciler arasında bile dedikodu malzemesi oluyorsunuz ve çok çirkin bir görüntü oluyor. Buradan okulda çiftleşen bunu bariz şekilde gösteren tüm öğretmenlere sesleniyorum. Komik duruyorsunuz bu kadar belli etmeyin
Okadarda işle aşkı birbirine karıştırmak olmaz SAÇMA YA herşekildeya ben teee ortaokuldaydım o zamanlardan hatırlıyorum müzik öğretmeniyle bir ingilizce öğretmeni arasında karşılıksız aşk ortaya çıkmıştı da biri tayin istedi aşkına karşılık bulamayınca.veliler öğrenciler vs herkesin dilindeydi.
bizim okulda da yeni atanan iki öğretmen çiftleşmeye çalışıyor tenefüse beraber çıkıyolar öğrenci gibiya ben teee ortaokuldaydım o zamanlardan hatırlıyorum müzik öğretmeniyle bir ingilizce öğretmeni arasında karşılıksız aşk ortaya çıkmıştı da biri tayin istedi aşkına karşılık bulamayınca.veliler öğrenciler vs herkesin dilindeydi.
nE ? yani ne desem çok şaşırtıcı insanlar varÖğretmenler arasında
bizim okulda da yeni atanan iki öğretmen çiftleşmeye çalışıyor tenefüse beraber çıkıyolar öğrenci gibiBir de lisede çalışıyoruz düşünün. Komik görünüyorlar ya gerçekten.
Çiftleşmek nedir ya çift olmak deyin baribizim okulda da yeni atanan iki öğretmen çiftleşmeye çalışıyor tenefüse beraber çıkıyolar öğrenci gibiBir de lisede çalışıyoruz düşünün. Komik görünüyorlar ya gerçekten.
AHAHAHH ahhahahahÇiftleşmek nedir ya çift olmak deyin bariçiftleşmek hayvanların cinsel iliskileridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?