Kendimi küçük düşürdüm

Çok sevdiğiniz biri ise sorun ona neden böyle soğuk davrandığını bilmeden kırdım mi felan deyin

Ay boşverin ne güzel eltiyi ağırlama derdinden kurtulmuşsunuz. Yazmadı diye neden küçük düşesiniz bir daha arayıp sormazsınız olur biter.

Aileler arası mesaj değil arama olmalı bence.

Onada cevap yazmaz büyük ihtimal
Yazmaz ise kendi bilir o zaman siz de muhattab olmazsınız birdaha mecbur değilsiniz sonuçta.. yalnız o gelmek istediğinde evde değilim dediğinizde yalnış anlamış olabilir başka gün ve vakit söylemediğiniz için

Kötü
Yazmaz ise kendi bilir o zaman siz de muhattab olmazsınız birdaha mecbur değilsiniz sonuçta.. yalnız o gelmek istediğinde evde değilim dediğinizde yalnış anlamış olabilir başka gün ve vakit söylemediğiniz için
niyetle söylemedim ben o gün daha bişey yazmama gerek var mı

Eğer kırıldığını düşünüyorsam ve önem verdiğim biriyse meaj atmak yerine arar davet ederim, zaten bir sorunu varsa söylerdi.

Mesaja cevap vermemek benim gözümde hiçbir açıklaması olmayan bir şey. Şunu anlarım sana döneceğim, şu an müsait değilm vs. Ama yazmıyorsa ben bunu kişisel algılarım.

Bazı üyeler bu konuda rahatmış ama ben değilim mesela. Sonuçta senin vaktin benimkinden daha değerli değil, bir cevap yaz bir zahmet(:

Eğer kırıldığını düşünüyorsam ve önem verdiğim biriyse meaj atmak yerine arar davet ederim, zaten bir sorunu varsa söylerdi.

Mesaja cevap vermemek benim gözümde hiçbir açıklaması olmayan bir şey. Şunu anlarım sana döneceğim, şu an müsait değilm vs. Ama yazmıyorsa ben bunu kişisel algılarım.

Bazı üyeler bu konuda rahatmış ama ben değilim mesela. Sonuçta senin vaktin benimkinden daha değerli değil, bir cevap yaz bir zahmet:-)
Şuan arasam bile açmaz zaten

Tamam da evdeyse sana gelecektik dedi ne diyeyim evde değildim
Ne var ki bunda evdemısın sorusuna evde değilim demişsin yahu kırılırsa kırılsın böyle insanla muhatap olmak bile zor

Ne öyle en ufak şeye alınıp tribe giriyor yorar ayol kendinize değer verin başkasına değil

Eltimi en son 1 sene önce gördüm aynı mahalledeyiz 😂mesafe mesafe mesafe

Kızlar merhaba eltim bundan 3 hafta önce size gelmek istiyorum çocuklar ile yazdı bende bir yere gidiyordum evde değilim.. yazdım geçen haftada veliler ile toplantı yaptım .neyse beni hiç arayıp sormuyor yeni gelin aldılar kardeşine onunla gidip gelmeye başladı sık sık banada çok gelir her zamanda güzel ağırlardım..niyeyse ortada bir sorunda yoktu bir tavırlı sanki o aile apartmanın da oturuyor benden büyük üç dört yaş bende az önce gel oturalım akşam müsaitsen yazdım gördü cevap bile vermedi bana ne yapmaya çalışıyor kendimi küçük düşürdüm saf* gibi keşke yazmasaydım .
Msj onun gördüğünü nasıl anladınız?belki çocuklar okudu.
Birini davet edecegim zaman msj yazmam arayıp çağırırım sizde öyle yapabilirsiniz.

Ne var ki bunda evdemısın sorusuna evde değilim demişsin yahu kırılırsa kırılsın böyle insanla muhatap olmak bile zor

Ne öyle en ufak şeye alınıp tribe giriyor yorar ayol kendinize değer verin başkasına değil

Eltimi en son 1 sene önce gördüm aynı mahalledeyiz 😂mesafe mesafe mesafe
Çok haklısınız zaten sorarsam tekrar bu sefer kendini iyice bişey sanacak

Back
X