Ya belki vakti yoktu yazmaya
Belki çocuğun elinde belki de kırıldı bilemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya belki vakti yoktu yazmaya
Belki çocuğun elinde belki de kırıldı bilemiyorum
Onada cevap yazmaz büyük ihtimalÇok sevdiğiniz biri ise sorun ona neden böyle soğuk davrandığını bilmeden kırdım mi felan deyin
Aynen zaten nedenini sorsam yine yazmazAy boşverin ne güzel eltiyi ağırlama derdinden kurtulmuşsunuz. Yazmadı diye neden küçük düşesiniz bir daha arayıp sormazsınız olur biter.
Yazmaz ise kendi bilir o zaman siz de muhattab olmazsınız birdaha mecbur değilsiniz sonuçta.. yalnız o gelmek istediğinde evde değilim dediğinizde yalnış anlamış olabilir başka gün ve vakit söylemediğiniz içinOnada cevap yazmaz büyük ihtimal
niyetle söylemedim ben o gün daha bişey yazmama gerek var mıYazmaz ise kendi bilir o zaman siz de muhattab olmazsınız birdaha mecbur değilsiniz sonuçta.. yalnız o gelmek istediğinde evde değilim dediğinizde yalnış anlamış olabilir başka gün ve vakit söylemediğiniz için
Şuan arasam bile açmaz zatenEğer kırıldığını düşünüyorsam ve önem verdiğim biriyse meaj atmak yerine arar davet ederim, zaten bir sorunu varsa söylerdi.
Mesaja cevap vermemek benim gözümde hiçbir açıklaması olmayan bir şey. Şunu anlarım sana döneceğim, şu an müsait değilm vs. Ama yazmıyorsa ben bunu kişisel algılarım.
Bazı üyeler bu konuda rahatmış ama ben değilim mesela. Sonuçta senin vaktin benimkinden daha değerli değil, bir cevap yaz bir zahmet![]()
İşte o da ona kırılmıştırO gün ani bir yere gidiyordum o yüzden öyle yazdım
Tamam da evdeyse sana gelecektik dedi ne diyeyim evde değildimSende karşındaki insana çok nazik davranmamışsın alınma bence
Sen sessiz kal bırak boşver çok üstüne gidersen kendini haklı zanneder .Normalde yazardı neye kırıldı bilmiyorum
Ne var ki bunda evdemısın sorusuna evde değilim demişsin yahu kırılırsa kırılsın böyle insanla muhatap olmak bile zorTamam da evdeyse sana gelecektik dedi ne diyeyim evde değildim
Ama sizde normal değilsiniz niye illa yazmadına takıldınız ve abartıyorsunuz bırakın ayol onun ayıbıBunu yapabilirdi en azından
Msj onun gördüğünü nasıl anladınız?belki çocuklar okudu.Kızlar merhaba eltim bundan 3 hafta önce size gelmek istiyorum çocuklar ile yazdı bende bir yere gidiyordum evde değilim.. yazdım geçen haftada veliler ile toplantı yaptım .neyse beni hiç arayıp sormuyor yeni gelin aldılar kardeşine onunla gidip gelmeye başladı sık sık banada çok gelir her zamanda güzel ağırlardım..niyeyse ortada bir sorunda yoktu bir tavırlı sanki o aile apartmanın da oturuyor benden büyük üç dört yaş bende az önce gel oturalım akşam müsaitsen yazdım gördü cevap bile vermedi bana ne yapmaya çalışıyor kendimi küçük düşürdüm saf* gibi keşke yazmasaydım .
Çok haklısınız zaten sorarsam tekrar bu sefer kendini iyice bişey sanacakNe var ki bunda evdemısın sorusuna evde değilim demişsin yahu kırılırsa kırılsın böyle insanla muhatap olmak bile zor
Ne öyle en ufak şeye alınıp tribe giriyor yorar ayol kendinize değer verin başkasına değil
Eltimi en son 1 sene önce gördüm aynı mahalledeyizmesafe mesafe mesafe
O görmese bile çocukları büyük söylerMsj onun gördüğünü nasıl anladınız?belki çocuklar okudu.
Birini davet edecegim zaman msj yazmam arayıp çağırırım sizde öyle yapabilirsiniz.