Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hos olmamis.Kızlar ramazandan önce iş çıkışı bir kaç arkadaşla pub gibi bir yere gittik, iki kadeh votka içtim. Daha sonra yine bu arkadaşların olduğu bir iş yemeğinde iki kadeh rakı içtim. Alkol severim ve sarhoş olmadan bırakırım tadında ama masada hiç bir kadın içmezken içki içmem acaba kendimi küçük düşürmeme neden mi oldu diye düşünüyorum, çünkü gözlemlediğim kadarıyla erkek arkadaşlarım da pek içmedi :/
niye cnm sarhoş olup saçmalamadıysan niye küçük düşmüş olasın ki sen seviyorsundur içersin belki arkadaşların alkolü pek sevmiyordur misal ben bir yudum bile içemem tadı berbat geliyor.Dediğim gibi sarhoş olmadıysan kime ne bak keyfineKızlar ramazandan önce iş çıkışı bir kaç arkadaşla pub gibi bir yere gittik, iki kadeh votka içtim. Daha sonra yine bu arkadaşların olduğu bir iş yemeğinde iki kadeh rakı içtim. Alkol severim ve sarhoş olmadan bırakırım tadında ama masada hiç bir kadın içmezken içki içmem acaba kendimi küçük düşürmeme neden mi oldu diye düşünüyorum, çünkü gözlemlediğim kadarıyla erkek arkadaşlarım da pek içmedi :/
Alkollü mekan zaten niye küçük düşmüş hissediyorsun ki? Kadın erkek diye ayrım yapma.Kızlar ramazandan önce iş çıkışı bir kaç arkadaşla pub gibi bir yere gittik, iki kadeh votka içtim. Daha sonra yine bu arkadaşların olduğu bir iş yemeğinde iki kadeh rakı içtim. Alkol severim ve sarhoş olmadan bırakırım tadında ama masada hiç bir kadın içmezken içki içmem acaba kendimi küçük düşürmeme neden mi oldu diye düşünüyorum, çünkü gözlemlediğim kadarıyla erkek arkadaşlarım da pek içmedi :/
yoo ne alaka kucik dusmekKızlar ramazandan önce iş çıkışı bir kaç arkadaşla pub gibi bir yere gittik, iki kadeh votka içtim. Daha sonra yine bu arkadaşların olduğu bir iş yemeğinde iki kadeh rakı içtim. Alkol severim ve sarhoş olmadan bırakırım tadında ama masada hiç bir kadın içmezken içki içmem acaba kendimi küçük düşürmeme neden mi oldu diye düşünüyorum, çünkü gözlemlediğim kadarıyla erkek arkadaşlarım da pek içmedi :/
Ben içki içmenin Ramazan ayıyla pek de ilgisi olduğunu düşünmüyorum yani bu zıkkım bi tek Ramazan ayında haram kılınmadı. Her zaman her daim Haram sonuçta Rabbim uzak tutsun