- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Maalesef fazla yüz buldu haklisinizİnsanlara gecenin köründe sizi arayıp tencere tava anlatacak kadar taviz vermezseniz sorun kalmaz.
Sizin aldığınız tencere tavayı markasına kadar bilip sizin hakkınızda atıp tutması fazla yüz verdiğinizi gösteriyor, mesafe koyun aranıza bundan sonrası için.
Amaaan sanki ucuzundan olsa ne olacak pahalısından olsa ne olacak :) ben sizin yerinizde olsam link falan uğraşmazdım. Ne kadar taktığınızı göstermişsiniz.
Evet beni cok sıktı. Kendimden fazla anlatmayacagım artık. Bu öneriniz cok dogru. Ne cok kendimden anlatirsam o kadar laf konusma hakki bulurlar insanlar. Kulagima küpe olsunBoş muhabbet olmuş. Sizi sıkması gayet doğal. Çok fazla anlatma kendinden. Pişirip pişirip önüne serecek tipten.
Hahahah süpersin:) Evet fazla sakin ve mütevaziyim bazi tipler de bunu firsat biliyor.Ona bu cesareti sızın efendılıgınız vermıs.
Arkadasınız arkadas degıl oncelıkle.
Patavatsızlık la hadsizlik arasında ince bi cızgı var, o cizgıyı gecen iticı olur. Arkadasta gecmıs.
Söyledigi ve Bı dk sonra inkar ettıgı seyı kabul ettirmekle ugrasmak yerine 'benimle sidik yarıstıran herkes en sonunda kendi ustune işiyor haberin olsun' dıyıp kahkaha atmalıydın
Bozulursa AA saka yaptım yahu guldum duymadın mı demeliydin.
Aynen öyle sacma biri zatenarkadaşınız saçma bir insan mantıklı bir konu olamazdı zaten.
Böyle insanlarla görüşmeyrek sanırım..Aşırı bayağı..Mesele tencere tava değil ayrıca link atip karsinizdakine fiyat ispatlamak karşılıklı bir seviye durumu.Esyalarin fiyatları oluyorda insanlarin olmasa keske.Bir insanin en luksu kendi gucunun yettigidir.Bir baskasindan daha pahalisini almis olmakla övünmek ciddi bir ucuzluk..
Salak saniyor bu tipler efendileri. Halbuki utandırmak istemiyorsun koca kadını rencide etmek istemiyorsun ama adın salak oluyor.Hahahah süpersin:) Evet fazla sakin ve mütevaziyim bazi tipler de bunu firsat biliyor.
Salak saniyor bu tipler efendileri. Halbuki utandırmak istemiyorsun koca kadını rencide etmek istemiyorsun ama adın salak oluyor.
Ben bazen yaptıgı gerzek espriyi uzatan arkadasım uyarıyorum, bunun bu tık ustu senın incinmen olacak bence devam etme diye. Guluyorum sonra da.
Anlayan kesiyor, saka sanıp devam eden rencide oluyor. Sonra da uzuluyorum iste.
Allahım ne gereksiz seyler ya.
Keske soyle sadece mutlu oldugunuz dinlenebıldıgımız arkadaslarımız olsa cevremizde. Icsek kavelerımızı rahatlasak ve evlerimize dagılsak.
Amaan canınızı sıkıyorsa uzaklaşın gitsin. Hayat ona buna takmak kadar uzun değil. Valla karşımdakini kafam götürmüyorsa direkt uzaklaşıyorum. Beni anlamıyorsa, bana laf söylüyorsa, küçümsüyorsa artık benimle değilsin diyorum içimden. Sessiz sedasız uzaklaşıyorum. Maalesef pahalı bir yerden alınca insan olunmuyor. Bir zahmet söyleyin bunu arkadaşınıza. Saçma sapan insanlar işte. Her yerdeler. Gereksizler. Takılmaya değmez.
O tavra ben de şey derdim meselâ "ay canım sen de şu telefonunu bi değiştir, kaliteli bişey al artık ya, sesin gelmiyo biliyosun"
Aslında diğer arkadaşlara katılıyorum, çok saçma bir muhabbet yani hemide gece yarısı! Mesafe koyun artık evet ama o lafı sokun da öyle koyun bence
Herkesin kusuru var evet, benimde var. Hatta birden cok olduguna emınım. Ama bu bana, milleti asagılama telefon ettiğimde vaktini ayırıp telefonu acanı yerime hakkı vermiyor.Evet herkes sınırını bilmeli. Bazı insanlar hiç düsünmüyor acaba bunu dersem böyle böyle yaparsam karsi taraf incinir mi diye.
Benim maalesef pek arkadasim yok. Herkesin kusuru vardir simdi bunun icin arayi acarsam hickimse kalmayacak etrafimda diye düsünüyorum. Kinam oldu ve arkadaslarim olmadigi icin resmen ortada kaldim. Basima kakti bunu erkek tarafi. Böyle iste.Girisken biri degilim. Kendi halimdeyim. Isime bakarim kimseye karismam...Az insan cok huzur misali...Ve cok hassasim bana haksizlik yapilinca cok icerlerim...Pek sosyal olmayip icine kapanik bir tip olunca böyle oluyor maalesef. Kiminle konusursam ona cook yüz veriyorum o da haddini asinca mesafe koyuyorum. Böyle olunca da karsi taraf düsman kesiliyor. Bir yandan yalniz kalmak istiyorum bir yandan da o yasadiklarimdan dolayi yalniz kalmaktan korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?