Kendimi küçümsenmiş hissettim. Böyle insanlarla nasıl başa çıkılır?

Daha kaliteli arkadaslar edinin.

Bakin size soyledigi laf ayri hata, ama arkadasindir takilmazsin, hos gorursun belki bilemiyorum. Ben boyle laflara hic alinmam, kendimle fazla barisigim sanirim :nazar: Ama benim arkadasim baskasina bu lafi etse bir uzulurum yani, nasil biri ile arkadaslik ediyorum ben diye dusunurum.
Bu sebeple az oz arkadasim vardir, hatasizdirlar diyemem elbette ama en azindan agizlarinin ayari vardir.

Yerinizde olsam bu tarz seviye yoksunu kisilerle gorusmem.

bir de annem hep sey derdi, "gercek zengin gorgulu olur, eger ki biri sana parasi ile hava atiyorsa anla ki o kisi sonradan gormedir, ve asla pabuc birakma".

Yasak ya dinen ondandır. Ama yanlış bir bakış açısı. İkinci el araba alıyoruz belki içinde fuhuş yapıldı. Oda yasak dinen... Örnekler uzaaar gider...
Ben biraz takıntılı bir insanım. Evet dinen de ama tek sebep o değil. Hiç kullanılmış bir şey alamam. Çünki aklıma kötü şeyler geliyor...temizlik hastalığı okb var zaten. Kimseyle tokalaşmam. Eşyalarım da hep yesyeni durur hiç eskitmezmisin derler. Arabamı da sıfır aldım. Kullanılmış eşya evimde hiç yok...dezenfekte ederim sürekli her yeri yanımda da dezenfekte etmek için mendiller ilaçlar taşırım. bu arkadaşın evine gidince hiçbir şey yiyemem hatta o benim tam tersim trmizliğe önem vermez vaktimi çalıyor der. Mesela çocukları yataklarını veya kanepeleri çikolata bulaşık eder hiç silmeden bırakır. Yatakta zıplarlar bulaşık ederler yatağı seslenmez neymiş çocuk istediği kadar batırsınmış. Tamam ama en azından sil durmasın. Aslında o kadar zıtız ki

bu konuya benzer bir konuyu da ben açmayı düşünüyordum.ben çok sessiz sakin bir insanım.38 yaşındayım.evlenmedim.çok arkadaşım yoktur.kimseyi üzmek istemem.sokak hayvanlarına yardım ederim.sevgi kelebeğim diyemem tabii.sonuçta benimde duygu dalgalanmalarım oluyor. size danışmak istediğim tek bir konu yok. herkesin bana karşı tavrı apayrı.herkesin böyledir.genelde saygı duyulan biriyim.bazen bana terbiyesizlik yapan kişiler oluyor.ben bu kişilerle iletişimi kesiyorum.mesala bana evlenmedim ya.bu konuyu espiri yapan tipler oluyor.ya bi git falan diyorum.bu durumu konuştuğum kişilerden bazılarıda bana diyor ki sert çıkışman lazım.ben kavga edemem ki:mad::mad::mad:birilerini dövmem gerek demek ki.böyle bir durumla karşılaşmamak için insanları aşalamam ya da havalı gibi mi olmam lazım.

Benim de bir arkadaşım var kız ne alsa saatlerce anlatıyor. Sonradan görme herhalde. Ben her şeyimi marka alırım ama bir günden bir güne övündügümü hatırlamıyorum.ordan begenmisim ordan almışim ne var yani. Kız geçen bir krem almış Allahım saatlerce anlattı.. Biraz da sinir bozucu bir tip insanları dış görünüşüne göre yargılıyor(kendisine bakmadan) bende "paket yap yarin da gülelim" diyorum. Muhatap olmaya bile degmez

bu konuya benzer bir konuyu da ben açmayı düşünüyordum.ben çok sessiz sakin bir insanım.38 yaşındayım.evlenmedim.çok arkadaşım yoktur.kimseyi üzmek istemem.sokak hayvanlarına yardım ederim.sevgi kelebeğim diyemem tabii.sonuçta benimde duygu dalgalanmalarım oluyor. size danışmak istediğim tek bir konu yok. herkesin bana karşı tavrı apayrı.herkesin böyledir.genelde saygı duyulan biriyim.bazen bana terbiyesizlik yapan kişiler oluyor.ben bu kişilerle iletişimi kesiyorum.mesala bana evlenmedim ya.bu konuyu espiri yapan tipler oluyor.ya bi git falan diyorum.bu durumu konuştuğum kişilerden bazılarıda bana diyor ki sert çıkışman lazım.ben kavga edemem ki:mad::mad::mad:birilerini dövmem gerek demek ki.böyle bir durumla karşılaşmamak için insanları aşalamam ya da havalı gibi mi olmam lazım.

Ayni ben:) bence kendini begenmis ulasilmau olacaksin. Kisa kisa havali cevaplar vercen. Baska türlüsündrn anlamiyorlar maalesef. Evlenmeden önce bana da laf sokan çoktu. Haddini asip terbiyesizlik yapanlarla iletisimimi kestim

Benim de bir arkadaşım var kız ne alsa saatlerce anlatıyor. Sonradan görme herhalde. Ben her şeyimi marka alırım ama bir günden bir güne övündügümü hatırlamıyorum.ordan begenmisim ordan almışim ne var yani. Kız geçen bir krem almış Allahım saatlerce anlattı.. Biraz da sinir bozucu bir tip insanları dış görünüşüne göre yargılıyor(kendisine bakmadan) bende "paket yap yarin da gülelim" diyorum. Muhatap olmaya bile degmez

Kalbini kirmayayim diyorum dinliyormus gibi yapiyorum. Bugün yine tencere mevzusuni açti bu yasananlardan sonra. Artik dedim ki buna sanirim ilk defa aliyorsun. Evet insan o zaman hevesli oluyor. Lafimi da söyledim sonra da müsade istedim. Kimbilir ne sinir olmustur bana. Ben de aslinda evimdeki seylerden pek bahsetmem ama o hep soruyor. Sunu kaç paraya aldin bunu kaç paraya aldin. Misafirlige de geliyor arada görüyor iste. Insan böyleleriyle konusunca kendisini reklam videosu dinliyormus gibi hissediyor

Bu yüzü siz vermissiniz. Ama ağzınızın payını da vermissiniz devam ederse iletisimi kesin.
Kesinlikle evet zaten o genelde beni arar. Gelmek istiyor bana bir bahanesini bulup getirmem en azindan evimde gördügü seylerin lafini edip durmaz yok sen sunu bunu kullaniyorsun ben de sunu sunu arastirdim seninkiyle kiyasla daha da soyle boyle diye muhabbetini dinlemek zorunda kalmam

Ayni ben:) bence kendini begenmis ulasilmau olacaksin. Kisa kisa havali cevaplar vercen. Baska türlüsündrn anlamiyorlar maalesef. Evlenmeden önce bana da laf sokan çoktu. Haddini asip terbiyesizlik yapanlarla iletisimimi kestim
bence olmayacaksın.sizin yaşınızı bilmiyorum.38 yaşına kadar bu ulaşılmaz kişileride gördüm.hiçte öyle olmak para etmiyor.bunu her açıdan söyleyebilirim.benim bahsetmek istediğim belli bir tür kişiler.

Kalbini kirmayayim diyorum dinliyormus gibi yapiyorum. Bugün yine tencere mevzusuni açti bu yasananlardan sonra. Artik dedim ki buna sanirim ilk defa aliyorsun. Evet insan o zaman hevesli oluyor. Lafimi da söyledim sonra da müsade istedim. Kimbilir ne sinir olmustur bana. Ben de aslinda evimdeki seylerden pek bahsetmem ama o hep soruyor. Sunu kaç paraya aldin bunu kaç paraya aldin. Misafirlige de geliyor arada görüyor iste. Insan böyleleriyle konusunca kendisini reklam videosu dinliyormus gibi hissediyor
Bence araniza mesafe koyun veya açık açık güzel bir dille söyleyin. İnsanlar başka türlü anlamıyor.

Benimki de dert mi sanki ama canımı sıktı.
Bir arkadasım kendisine tencere takımı almış anlatıyor. Beni sırf bunun için aradı gece yarısı. Kullanılmış aldım biliyorum sen hep sıfır seversin ama markası su bu 10 Euroya geliyor tanesi diye anlattı. Ben de 'hayırlı olsun' dedim. Satışı yapan bir de su su dığer markadan hediye etti bana dedi. BU diğer marka olanından da daha dün bahsetmiştik bak alacaksan ondan al bayağı kaliteli demiştim. Ben de 'aa evet ben o markada bayılıyorum epey kaliteli dün konuşmuştukya. Benim birçok malzemem ondan' dedim. Bana dedi ki 'Haa o zaman sen kullanıyorsan ucuzdur.' Ben şaşırdım. ' Sanırım haberin yok fiyatlarından. Neresi ucuz' dedim ve link gönderdim. Bu da sen yanlış anladın ben öyle bir şey demedim ki dedi. Bu huyu vardır işine gelmeyince inkar eder yalandan kaçınmaz. Demin 'o zaman sen kullanıyorsan ucuzdur' demedin mi dedim. 'Yok ya demedim' dedi. İşine gelmeyince inkar etti. Ara sıra sesi kesilir bunun telefonda ama benimki ona net gidiyormuş. Hıncımı alamadım ya. Dedim ki 'Herhalde telefonundandır'. Sonra da vedalaştım işim var diye. Çok sinirlendim. Bu arada ikimiz de memuruz. Nasıl desem sidik yarışına döndü bu mesele. Ama kimsenin bana gelip te laf konuşmaya hakkı yok. Belki de ben olayı büyüttüm ama aldıysan aldın tam 45 dk tencere tavanı övmeye ne gerek var.
Ikinizde olgunlasmamis durumdasınız o cahil siz de kafaya takıp karşılık vermeler falan buraya konu açmalar..Gercekten insanlarin bazıları çok boş..

Back
X