- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Kayınvalidemlerle aynı sokakta oturuyoruz aramızda 5 ev var köydeyiz.Evde 20 yaşında görümcem var maşallah yapsa elinden her iş gelir yani.Kayınvalidemler dün öğlen tarlaya gitmişler beni aradı ben de erkenden anneme gidecektim hasta onun temizliğini yaparım diyordum biliyordu gideceğimi.Neyse aradı dedi ki bize akşam için yemek yapar mısın tamam dedim tabiki yaparım soru mu bu.Gittim giderken de bir yandan düşünüyorum ama heralde görümcem de yardım eder hemencik bitiririz ben de anneme giderim diye.Neyse gittim baktım görümcem uyuyor olabilir ramazan ya geç yatmıştır dedim ben işe koyuldum çok geçmeden uyandı hoşgeldin dedi geçti odasına telefonla oynuyor ben tam 3 çeşit yemek yaptım bi yardım edeyim bile demedi öyle yayıldı ben yemekleri bitirene kadar saat akşam 6 oldu yol 1 saat zaten iftar vaktine ancak yetişebilirdim anneme.Nitekim öyle de oldu sadece anneme iftara gittim bi yardımım dokunmadı.Kendimi enayi gibi hissediyorum bi evlat anasına babasına bi kap yemek yapamaz mı o kadar mı beceremez hadi bilmiyor insan yardım eder dimi eşim anneme gideceğimi bildiği halde bişey demedi.Bu sabah da kayınvalidem yine aradı bayram tatlısı için ceviz kırmış gel ayıklayalım diye gittim yine görümcem uyuyordu sorduğumda da bırak uyusun geç yattı dedi sanki ramazanda biz erken uyuyoruz yani bana kötü lafları sözleri yok ama bi iş olduğunda kızları hep uyuyor bir de bana bayramdan sonra biber çapalamaya gidicez diyorlar beni annem hiç tarlaya koymadı gidemem dedim eşim ağzını bile açmıyor çok bunaldım kızlar bana bi yol gösterin 9 aylık evliyim