- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Kesip atmayı daha açık anlatabilir misin?Yolun başında kesip atmak. En geç 10 günde unutursun her türlü.
Olmayacak ve olmaması gereken bir durum çünkü. Kendime acı çektirmek istemiyorum boşuna.Neden kurtulmak istiyorsun ?
Adam çok yorucu. Ne dediği ne yaptığı uyuyor. Haliyle çıldırıyorum ben de. Belki taktik yapıyordur kendince.En güzel heyecanlar bunlar. Akışına bırak bence ❤
İkisi de wp'ı aktif kullanan tipler değiller. Birbirleriyle konuşuyorlar şu an yüzde yüz eminim.İkisinin konuştuğunu nasıl anladiniz. Belkide başkasıyla yazışıyorlardır.
Yaşın kaç ? Eğer gençsen duygularına engel olma. Bitecekse de en azından denedim ama olmadı dersin.Olmayacak ve olmaması gereken bir durum çünkü. Kendime acı çektirmek istemiyorum boşuna.
Olmayacak ve olmaması gereken bir durum çünkü. Kendime acı çektirmek istemiyorum boşuna.
Yaşın kaç ? Eğer gençsen duygularına engel olma. Bitecekse de en azından denedim ama olmadı dersin.
Sonunda üzüleceğimi biliyorum. O yüzden umursamamak istiyorum onu.Sonunda üzülme durumun varsa engel olmaya çalış
Sonunda üzüleceğimi biliyorum. O yüzden umursamamak istiyorum onu.
Ah en büyük sorunumuz.Takip etmemeye çalış öyleyse..
Kadınlar niye böyle ya kendimize hakim olmayı bilmiyoruz erkekler neden böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?