Bunların hepsini biliyorum. Evrimsel psikoloji bir kanun değil,çok tartışmalı manipülasyonlarla dolu, bilimin ataerkilliği vs. Ayrıca elbette doğada böyle olabilir ama unuttuğumuz bir şey var ki bu ılımlı, duygusal vs kadına atfedilişi, tarıma geçtiğimiz zamanla oldu, çünkü erkek daha önce kadını doğaya özdeş görüyor ve korkuyla karışık hayranlık besliyordu, doğa denetim altına alınınca kadın da alındı ve bu kelimeler kadına atfedilirken denetleyene rasyonellik, mantık, güç gibi şeyler atfedildi. bu kelimeleri biz inşa ettik, bize verili sunulmadı. ilkel dönemde ve her zaman kelimelerin atfettiği şeyler değişir, , biz medeniyet yarattık ve ne ölçüde ilkellikten sıyrılabildiğimize göre insan olduk. Kadının, erkeğin özü değil tarihi var o yüzden. Maskülen özellikli kadınlar da kadındır, dişil hissetmek diye bir şey tabii ki ortadoğu'da başka avrupa'da, ilkel kabilelerde başkadır. Çünkü dişil dediğimiz şey toplumsal cinsiyet eseri. Bunları burada tam olarak anlatamıyorum elbette. Tek dediğim öyle net doğrular yok.