- 31 Ekim 2013
- 21.655
- 72.849
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jane Bennet
ben de inanın çok korkuyordumÇocuk bakmak korkutmuyor beni o kısımda sıkıntı yok ama muhtemelen cocukla da ben ağırlıklı olarak alakadar olacağım . Çok güzel yazmışsınız beni tek bu uyku konusu korkutuyordu çok düşkünüm ne yazık kiAma söyledikleriniz çok hoş geldi . Anne olmadigim bu hissi bilmediğim için korkuyorum sanırım .
o kadar yeni bir deneyimdi ki o kadar cahildim ki
diyordum en iyi ihtimalle saat başı uyanacak ben 1er saatlik uykuyla nasıl duracağım derdim
ama biliyor musunuz daha fenası oldu

çünkü memeye kalkıyor eeee en az 15 dk emiyor sonra gazını çıkar uyumasını sağla en iyi ihtimal yarım saat sürüyor eee bu arada senin uyku çoktaaannn açılmış oluyor hemen kafayı yastığa koyunca uyuyamıyorsun da tam salıyorsun bi ağlama sesi

sanıyorum ki yangına körükle gittim şu anda

ama inanın ben bu döngüye alıştıysam herkes alışır
bekarken en az 8 saat uyumak istediğim için sabah kaçta kalkacağımı hesap eder ona göre bir gece önce yatardım ve asla o saati 5 dk geçirmezdim
hele hamile kaldım eşim dalga geçerdi kanapeden kalkıp koltukta koltuktan kalkıp yatakta uyuyorsun derdi
ama diyorum ya şimdi max 2-3 saatte bir kendiliğimden uyanıyorum alıştı bünyem
ve diyorum ya bana onun sevgisi öyle bir yetiyor ki
inşallah doğru zamanda size de bu duyguyu tattırır Allah
hazır hissetmek çok çok önemli ama %100 hazır olmayı da beklmeyin hep bişeylerden korkunuz oluyor çünkü
yeterince iyi bir anne olabilecek miyim, çok mu yorulacağım vs vs...