- 2 Ocak 2021
- 2.423
- 1.173
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
öyle değil tabiki. Yani kendi evim kendi düzenim. Kendi mutfağım. Araba almayı cok istedim. Araba almasaydım ailem tarafından sömürülüyordum. Engel de olamıyordum. Ondan araç aldım. Pisman mıyım sanırım biraz."Artık kendime ait esyam, düzenim olsun"
Herseyi anladim, umarim evlenirsiniz ama yukaridaki cumle ne alaka?
Evlenmeden insanin kendine ait eşyasi, duzeni olmuyor mu? Evlenince mi kiyafet aliniyor?
Egitim almaya bile hevesinizin olmadigi araci almak yerine kendinize kucuk bir duzen kursaydiniz, esyalar alsaydiniz, kiyafet alsaydiniz. Arabalar da hiç ucuz değil yani...
İçim ısındı ama cevreden ilerde sorun yasarsınız gibi söylemler soğuttu beni aslındaEşim benden düşük maaş alıyodu tanıstıgımızda, şimdi ise daha yüksek. Hatta ben 4 ay once işsiz kaldım , bana o bakıyo. Düzgun bir karakteri varsa maaşı boşver, durust ınsan bulmak zor , için ısınıyomu ona bak. Ben de 30 da tanışıp 32 yasında da evlendım. Evde kalmadın korkma , sadece ne istedıgini bil ve biraz sosyalleş
Arkadaşlar biraz gerçekçi olalım. Türk aile yapısı gereği bir kadın evlenmeden kolay kolay ayrı eve çıkıp kendine göre eşyalar almaz alamaz. Ancak farklı bir şehirde çalışmaya giderse olabilir. Onda bile nasılsa evlenirsin o zaman alırsın denilerek dandik dundik bekar eşyalarıyla otursun ister çok sevgili aile büyükleri..."Artık kendime ait esyam, düzenim olsun"
Herseyi anladim, umarim evlenirsiniz ama yukaridaki cumle ne alaka?
Evlenmeden insanin kendine ait eşyasi, duzeni olmuyor mu? Evlenince mi kiyafet aliniyor?
Egitim almaya bile hevesinizin olmadigi araci almak yerine kendinize kucuk bir duzen kursaydiniz, esyalar alsaydiniz, kiyafet alsaydiniz. Arabalar da hiç ucuz değil yani...
böyle dış söylemlerden etkileniyorsanız demek ki etkilenip aşık olmamışsınız. evlenmek için evlenmiş olmayın daha oldukça gençsiniz.İçim ısındı ama cevreden ilerde sorun yasarsınız gibi söylemler soğuttu beni aslında
yoo, okumamış baskıcı ailelerde yetiştirilen kendine güveni olmayan kadınlar için durum böyledirArkadaşlar biraz gerçekçi olalım. Türk aile yapısı gereği bir kadın evlenmeden kolay kolay ayrı eve çıkıp kendine göre eşyalar almaz alamaz. Ancak farklı bir şehirde çalışmaya giderse olabilir. Onda bile nasılsa evlenirsin o zaman alırsın denilerek dandik dundik bekar eşyalarıyla otursun ister çok sevgili aile büyükleri...
Zaman zaman herkes kendini bitmis tukenmis hisseder. Size ait degil sadece bu duygular.. insani durumlarSon bir aydır bu şekilde hissediyorum. Çok mutsuzum. İşim var sükür. Araba almayı cok istedim araba da aldım. Daha tam süremesem de.. Örneğin ders almam lazım sehir ici icin. Ona bile heveslenip almak istemiyorum. O derece kendimi tükenmiş hissediyorum. 30 yaşındayım. Çevreden şu kız evlendi haberleri gelince de üzülüyorum. Zor bir cocukluk gecirdim. Ne doğru dürüst esya, kıyafet.. Artık kendime ait esyam, düzenim olsun, yaslanabileceğim bir omuz istiyorum sanırım. Tabi bu işler nasip ama kimseyi de sevemiyorum.. Tanısmaktan korkuyorum. Arada çeyiz paketlerine bakıp duruyorum.Tabi her sey ev esyası çeyizle bitmiyor.Gerçi biri çıktı karsıma kendisi memur ama maaşı benden düsük olduğu icin ilerde kendini kötü hisseder mi diye düsünüyorum. O yüzden biraz kendimi geri çektim. Belki aranızda okumus bir insan bunlara mı takılır diyeceksiniz ama sanıırm hayatım boyunca yasadığım eksikliklerden dolayı böyleyim. Karşıma cıkanlar da dengim olmadı. Olmayacak kisilerdi.
Artık her sey icin gec kalmıs hissediyoum. Lütfen yadırgamadan yorum yapın. Kafam allak bullak. Biraz da duygusalım bu aralar. Herkese simdiden tesekkür ederim.
kendimi geç kalmıs hissediyorum maalesef. Zaten olmadı o kisiyle. Severek evlenmek istiyorum ama o da imkansız geliyorböyle dış söylemlerden etkileniyorsanız demek ki etkilenip aşık olmamışsınız. evlenmek için evlenmiş olmayın daha oldukça gençsiniz.
insallah gecici bir durumdurZaman zaman herkes kendini bitmis tukenmis hisseder. Size ait degil sadece bu duygular.. insani durumlar
işinde huzurlaysan ailende huzurlaysan evlilik isini dert etme biraz sosyalleş nasibinde varsa olurSon bir aydır bu şekilde hissediyorum. Çok mutsuzum. İşim var sükür. Araba almayı cok istedim araba da aldım. Daha tam süremesem de.. Örneğin ders almam lazım sehir ici icin. Ona bile heveslenip almak istemiyorum. O derece kendimi tükenmiş hissediyorum. 30 yaşındayım. Çevreden şu kız evlendi haberleri gelince de üzülüyorum. Zor bir cocukluk gecirdim. Ne doğru dürüst esya, kıyafet.. Artık kendime ait esyam, düzenim olsun, yaslanabileceğim bir omuz istiyorum sanırım. Tabi bu işler nasip ama kimseyi de sevemiyorum.. Tanısmaktan korkuyorum. Arada çeyiz paketlerine bakıp duruyorum.Tabi her sey ev esyası çeyizle bitmiyor.Gerçi biri çıktı karsıma kendisi memur ama maaşı benden düsük olduğu icin ilerde kendini kötü hisseder mi diye düsünüyorum. O yüzden biraz kendimi geri çektim. Belki aranızda okumus bir insan bunlara mı takılır diyeceksiniz ama sanıırm hayatım boyunca yasadığım eksikliklerden dolayı böyleyim. Karşıma cıkanlar da dengim olmadı. Olmayacak kisilerdi.
Artık her sey icin gec kalmıs hissediyoum. Lütfen yadırgamadan yorum yapın. Kafam allak bullak. Biraz da duygusalım bu aralar. Herkese simdiden tesekkür ederim.
Çevrenin her dediğini dinlersen ohooo, kendi akıl süzgecınden geçir bence. 4- 4 lük diye biii yok zaten. 4 - 3 ü bulunca yapış:))İçim ısındı ama cevreden ilerde sorun yasarsınız gibi söylemler soğuttu beni aslında
Tabi ki öyle. Zaten ülkemizde okumuş eğitimli kesim az. Geneli dediğiniz gibi maalesef... Bu arkadaşımızın da ailesi baskıcı gibi. Çünkü araba almasam sömürülüyordum diyor. Kazandığı oarayı almaya çalışan ailenin eğitimli olacağı yokyoo, okumamış baskıcı ailelerde yetiştirilen kendine güveni olmayan kadınlar için durum böyledir
Keşke araba alıp umutsuzca evlilik hayalleri kuracağınıza ailenizden ayrı eve çıkıp kendi düzeninizi kursaydiniz, hayatınızın tadını cikarsaydinizöyle değil tabiki. Yani kendi evim kendi düzenim. Kendi mutfağım. Araba almayı cok istedim. Araba almasaydım ailem tarafından sömürülüyordum. Engel de olamıyordum. Ondan araç aldım. Pisman mıyım sanırım biraz.
Yaş kaç? Nolursa olsun hayat güzel unutma. Dert ararsak onuda buluruz ama sağlıklı isen herşey düzeliyor. Bu kural bakış açınla ilgili.Son bir aydır bu şekilde hissediyorum. Çok mutsuzum. İşim var sükür. Araba almayı cok istedim araba da aldım. Daha tam süremesem de.. Örneğin ders almam lazım sehir ici icin. Ona bile heveslenip almak istemiyorum. O derece kendimi tükenmiş hissediyorum. 30 yaşındayım. Çevreden şu kız evlendi haberleri gelince de üzülüyorum. Zor bir cocukluk gecirdim. Ne doğru dürüst esya, kıyafet.. Artık kendime ait esyam, düzenim olsun, yaslanabileceğim bir omuz istiyorum sanırım. Tabi bu işler nasip ama kimseyi de sevemiyorum.. Tanısmaktan korkuyorum. Arada çeyiz paketlerine bakıp duruyorum.Tabi her sey ev esyası çeyizle bitmiyor.Gerçi biri çıktı karsıma kendisi memur ama maaşı benden düsük olduğu icin ilerde kendini kötü hisseder mi diye düsünüyorum. O yüzden biraz kendimi geri çektim. Belki aranızda okumus bir insan bunlara mı takılır diyeceksiniz ama sanıırm hayatım boyunca yasadığım eksikliklerden dolayı böyleyim. Karşıma cıkanlar da dengim olmadı. Olmayacak kisilerdi.
30 yasındayımYaş kaç? Nolursa olsun hayat güzel unutma. Dert ararsak onuda buluruz ama sağlıklı isen herşey düzeliyor. Bu kural bakış açınla ilgili.
En güzel yaşlar inan.30 yasındayım
Öncelikle üzülme daha 30 yaşındasın . Milletin ağzı sadece çevresindekileri yargılamak için vardır . Evlenmezsin evde kalmış gözüyle bakarlar evlenirsin niye çocuk yok diye bakarlar çocuk olur niye ikinci yok diye bakarlar . Aslında millet tamamen doyumsuzdur . Son tanıştığınız kişiyi maaşı için değil sevmediğiniz ısınamadığınız için kabul etmediniz . Çünkü seven insan böyle şeylere takılmaz. Milletin ne dediğine bakma hayatını milletin sözüyle evlenirsen sonradan pişman olursun . Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınaSon bir aydır bu şekilde hissediyorum. Çok mutsuzum. İşim var sükür. Araba almayı cok istedim araba da aldım. Daha tam süremesem de.. Örneğin ders almam lazım sehir ici icin. Ona bile heveslenip almak istemiyorum. O derece kendimi tükenmiş hissediyorum. 30 yaşındayım. Çevreden şu kız evlendi haberleri gelince de üzülüyorum. Zor bir cocukluk gecirdim. Ne doğru dürüst esya, kıyafet.. Artık kendime ait esyam, düzenim olsun, yaslanabileceğim bir omuz istiyorum sanırım. Tabi bu işler nasip ama kimseyi de sevemiyorum.. Tanısmaktan korkuyorum. Arada çeyiz paketlerine bakıp duruyorum.Tabi her sey ev esyası çeyizle bitmiyor.Gerçi biri çıktı karsıma kendisi memur ama maaşı benden düsük olduğu icin ilerde kendini kötü hisseder mi diye düsünüyorum. O yüzden biraz kendimi geri çektim. Belki aranızda okumus bir insan bunlara mı takılır diyeceksiniz ama sanıırm hayatım boyunca yasadığım eksikliklerden dolayı böyleyim. Karşıma cıkanlar da dengim olmadı. Olmayacak kisilerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?