- Konu Sahibi eda_ssin_ersz
benim sevgilimin babası biraz anlayışsız...ve sevgilim sınavlarda iyi bir puan alamadığından şimdi özel bi üniversiteye gidiyor..babası devamlı imalı bi şekilde bu konuyu açıp moralini bozuyo..oyüzden eve gittiğinde fazla mesaj atamıyoo..anlayışla karşılamak istiyorum ama bazen çileden çıkıyorum düşünemiyorum bunları...bi gün bana cevap atması için direttiğim bi gün 2 dk lavaboya gidiyorum de mesaj at konuşcaz ddm.yapmadı..bende sinirlendim artık bana değer vermiyo gibi hissettiğimden arkdşlarımın yanına gittim ağladım ağladım fena bi hale geldim... tabi bu sırada VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs demişm..Allah belanı versin demişim...daha sonra yurda geldiğimde arkadaşlarım sakinleştirmeye çalıştırdı ona mesaj filan attılar ama ben kötü olduğum için konuşamadım bile... arkadaşlarıma babasıyla tartıştığını beni bırakmak istemediğini sölemiş..önümüz sevgililer günü fakat bana hiç güzel konuşmuyo herdefasında bunu dile getirio VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dien birine beni bırakıp gitmek isteyene bide güzel mi konuşcam hakediyomusun dio ... kendimi affettirmek istiyorum 10 şubatta buluşcaz.ben muğladan o boludan gelcek sizce kendimi nasıl affettirebilirim...çünkü benim yaptıklarım ardarda geldi ona yalan söyledim bunu yaptım beni bırakmayı yinede istememsi güzel bişi fakat ne yapacağımı bilmiyorum:S bugün mesla notları yüzünden babasıyla tartışmışlar bende dün bana iyi geceler demeyip kız arkadaşımın mesaj attığını sölemişti ona cevap verdi die kızdım önemsemiosnn fln fln... baya kırgın bana büyü artk ddi
napmalıyımmm bu duygularımdan nasıl kurtulabilirim kendimi nasıl affettirebilirim bana akıl verin...
:18: