Kendimi nasıl kontrol altına alabilirim? (Yemek)

Teşekkür ederim
Ay nerden ne söylesem bilemedim ,dişçi fobin de yokmuş :KK70:
Kanser korkun vardır belki :/

gelecekteki çocuklarından vur:))
bir hamilelikle çürüğe çıkarsın de.

konu sahibesi 2,5 lt kolanın zararını telafi etmek için kaç lt su içiyorsun günde?
vücudun vitaminleri tutamaz tabi.

Ya taşlanmak istemiyorum ama böyle şeyleri pek umursamıyorum dedim ya havalı buluyorum hatta diye. O tahlillerde bir şey çıkmayınca kendimi sınavdan kalmış gibi hissederdim hep. Kendim için yapacağım, hastalığı şuyu buyu motivasyon olarak alınca devamı asla gelmiyor. Kendim için başarmak zorundayım. Bu kadar olumsuz bir insan olmamın en büyük sebebi de şeker çünkü. Biliyorum yani.
İnanılmaz bir tipsin :)))

Hemen yardım al ,uzman tavsiyesi verebilirim :)

konu sahibesi 2,5 lt kolanın zararını telafi etmek için kaç lt su içiyorsun günde?
Ordan da vuramam ,hastalıklar havalı geliyormuş konu sahibine :) psikolojik yardım şart .
Halbuki çocuğunun elinde kolunda bilmem neresinde doğum lekesi olarak kola şişesi çıkacak haberi yok :D

1.5-2 içmeye çalışıyorum tabii kola içerken değil, içmediğim bile oluyordu kola var diye. Sürekli böyle beslenmiyorum 1 senedir sürekli sağlıklı beslenip, dibe batma arasındayım.

Ordan da vuramam ,hastalıklar havalı geliyormuş konu sahibine :) psikolojik yardım şart .
Halbuki çocuğunun elinde kolunda bilmem neresinde doğum lekesi olarak kola şişesi çıkacak haberi yok :KK70:

Gerçekten ya, olur mu olur valla. Alayım tavsiyeyi, bakarım hiç gitmesem de fikrim olur en azından. İstanbul'dayım bu arada. Yok yok gaza geldim bu kez. Kolay bırakmam. :)

Aç insanları düşünmek sorununuzu çözer

Gerçekten ya, olur mu olur valla. Alayım tavsiyeyi, bakarım hiç gitmesem de fikrim olur en azından. İstanbul'dayım bu arada. Yok yok gaza geldim bu kez. Kolay bırakmam. :)
Özelden mesaj atar mısın :) hastanenin ismini cok zikrettim bu aralar ,reklam yapıyor diyecekler .bide aynı hastanede bagimliliklarla ilgilenen bir uzman var ,işine aşık ,tam onun kalemisin :)) ben de aynı hastanede tedavi görüyorum .buluşup birlikte gidelim :D

1.5-2 içmeye çalışıyorum tabii kola içerken değil, içmediğim bile oluyordu kola var diye. Sürekli böyle beslenmiyorum 1 senedir sürekli sağlıklı beslenip, dibe batma arasındayım.

sana bir temiz sopa lazım bence.
miden kötü boğazın kötü vitamin eksikliğin var yorumlarda kaçırdığım birşeylerde vardır illaki. üstelik önünde uzun bir hayat var. o tahlillerde birşey çıktığında sadece seni mi etkileyecek? annen baban nişanlın seni seven diğer insanlar? nasıl bu kadar bencilce düşünebiliyorsun?

not: iğneyi kendime çuvaldızı sana batırdım.

Yani cok sasirmadim. Benim babaannem 78 yasinda ve kola icmeden duramaz hergun. O sizin gibi 2.5 litre icmiyor elbette ama 2 kutu falann iciyor saniyorum. Bizim evde kola olmaz almayiz mesela bizde icemesin diye. Elbette bizde kimse kola icmedigi icin isimiz kolaylasiyor. Ben yaklasik 17 yildir icmiyorum zaten. Zor durumunuz baya tiryakiymissiniz. Eve hic almasaniz dicem ama o da bir cozum degil galiba.

Özelden mesaj atar mısın :) hastanenin ismini cok zikrettim bu aralar ,reklam yapıyor diyecekler .bide aynı hastanede bagimliliklarla ilgilenen bir uzman var ,işine aşık ,tam onun kalemisin :)) ben de aynı hastanede tedavi görüyorum .buluşup birlikte gidelim :KK70:

banada yaz yahu.
utandım valla konu sahibesine ayar çekerken:))

sana bir temiz sopa lazım bence.
miden kötü boğazın kötü vitamin eksikliğin var yorumlarda kaçırdığım birşeylerde vardır illaki. üstelik önünde uzun bir hayat var. o tahlillerde birşey çıktığında sadece seni mi etkileyecek? annen baban nişanlın seni seven diğer insanlar? nasıl bu kadar bencilce düşünebiliyorsun?

not: iğneyi kendime çuvaldızı sana batırdım.

Evet nişanlım dışında kimsenin umrunda değil hastalanmam. Havale geçirdiğimde bile doktora götürmemişti kimse, ölmek gerekiyor öyle şeyler için bizde anca belki. Böyle gelip gittiği için ben de pek umursamıyorum sanırım hastahane muhabbetlerini. Evlendikten sonra sırtımda hastahane hastahane gezeceğim o olacak diyor. Sinirleniyor ama haftasonu tatili var sadece çalıştığı için elinden bir şey de gelmiyor pek yani ben de kendi kendime gitmediğim için. Sopa konusuna katılıyorum. :110:

Yani cok sasirmadim. Benim babaannem 78 yasinda ve kola icmeden duramaz hergun. O sizin gibi 2.5 litre icmiyor elbette ama 2 kutu falann iciyor saniyorum. Bizim evde kola olmaz almayiz mesela bizde icemesin diye. Elbette bizde kimse kola icmedigi icin isimiz kolaylasiyor. Ben yaklasik 17 yildir icmiyorum zaten. Zor durumunuz baya tiryakiymissiniz. Eve hic almasaniz dicem ama o da bir cozum degil galiba.

Kendi başıma yaşıyor olmadığım için aa uckisidenbiri kola içmiyormuş hemen iradesini test edelim kafasına giriyorlar. Ya da akşamına misafir geliyor kola, fanta, gazoz alıp. Ki gerisini hiç sevmem ama hepsini ben içiyorum. Tek başına bir şeyler yapmak imkansız değil ama zor bunu çok iyi biliyorum. Şimdi duymazdan görmezden gelmeye çalışacağım. Kendim bizzat gidip almam en azından.

Devlette randevu alabilir miyim? Özel mi olması gerekiyor, bu konuda pek bir bilgim yok. Bir keresinde anksiyetem için gitmek istedim felaket duruma gelmişti. Ama konuşamayacağımı bildiğim için bir yere yazdım her şeyi. Onu veririm diye düşündüm. Aşırı utangaç biriyim çünkü, girişken değilimdir hiç. Yazı dilimin aksine. Sonra yazınca randevuyu iptal ettim rahatladım gibi düşünerek.

Psikoloji okuyan iki arkadaşım var, birine şey demiştim. Mesela diyet yapıyorum diye birine söylediğim an onu gerçekleştirmiş gibi hissediyorum ve bırakıyorum. Onun anladığı çevre baskısından dolayı sürdürememiş olmamdı. Gitmek istiyorum ama anneme anlattım mesela yeme, yapma demekten başka bir şey demiyor. Randevu alsam mı diyorum destek olsun en azından, ne gerek var diyor, ne bileyim.
devlette size çok iyi yardımcı olmazlar bulunduğunuz illerin belediyelerine ait ücretsiz psikolog destekleri var, araştırabilirsiniz

Bazı zamanlar hariç aç bir insan değilim, o zaman da aç olmamama rağmen içeri tıkıyorum yemekleri. Açlıktan ziyade şekerli şeyler yemek istiyorum sanırım. Kefir falan aldım sağlıklı şeyleri de severim tat olarak ama işte önceliği yanlış yapıyorum sanırım. :))
Ah canım seni çok iyi anlıyorum bende uğraşıyorum inşallah isteklerine kavuşursun

Yazan bütün hanımlara teşekkür ederim öncelikle, dün yorumlardan sonra gidip yürüyüş yaptım, günü de kolasız tamamladım. Eve dönerken 1.5 lt sular, çiğ fındık, gün kurusu ve kefir aldım aklıma geldikçe bunlarla bastırabileyim diye.
Sabah da mercimek çorbası içiyorum bundan sonra ne olur ne olmaz bilinmez ama tutabilirim gibi geliyor. Teşekkür ederim tekrar tekrar herkese. :)

Aşırı bagimliliklar tez zamanda bitirilir sözü geldi aklıma.Coook sevindim ve sizi hep böyle görmek isterim.

Zafer, zafer benim diyebilenindir :)

Yeter ki isteyin.

Allah yardımcınız olsun :)

Tamamen pozitif düşünce gücü ve istikrar öneriyorum. Yaşın genç ise rahatlıkla kilo verebilirsin ilk önce buna İnan. Kendine bir sistem belirle. Kolayı ve şekerli yiyecekleri kendine yasakla . Evdekileri teşvik et yardım etmeleri konusunda.
Alkali su tüket her gün
Aliexpresste bel inceltici korseler çok işe yarıyor .
Ve kendine İnan. Egzersiz yap günde yarım saat. Olmadı yapamadın diyelim 15 dakika ip atla.
Nette hareketler var bel ve basen eriten onlarda bakabilirsin.
2 hamilelik ertesinde de aldığım 25 kiloyu Doğumla beraber bu şekilde verdim ben . Bir de hazır yaz mevsimi gelmişken imkanın varsa bol bol yüz. Acayip kalori yaktırıyor .
Zayıf olduğun bir fotoğrafını buzdolabının üzerine yapıştır birde.

Back
X