Kendimi nasıl toparlayabilirim?

Bugün Kuran-i Kerim okuduğumda bütün çocuk isteyen ve bekleyenler için dua ettim.Allah'im sen evlat isteyen hiç kimsenin kucağını boş birakma.Hayirli evlatlar nasip et,insanlığa hayırlı bireyler olsun dedim.Tesaduf bu konu çıktı önüme.Üzülmeyin.Rabbim'in bir bildiği vardır.Olmasinda da bir hayır vardır,olmamasında da.Siz,tedavisi varsa yaptırın.Tedbir kuldan,takdir Allah'tan.İnsallah en kısa sürede hayırlı haberler alırsınız

Hayırlısı olsun inşallah

Allah tez vakitte size de tatli ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah. İnsanlar bu tür soruları nasıl sorabiliyorlar hiç aklim almıyor. Ben kendi ablama bile sormam etmem, kendi anlatamadığı sürece hiç bu konu acilmaz. Ki en iyi dostumdur kendisi.

Bukadar kafanıza takarsanız çok zor bir sürece girersiniz her ilişkiyi hamile kalmak için yaşamıyorsunuzdur umarım inanın kafanız rahat olursa en kısa zamanda hamile kalırsınız tabi önce dr görünün eşinizle.

sizi çok iyi anlıyorum aynı süreçlerden geçtiğim için. ama yaşadığınız bu streste gebe kalamama nedeni. o yüzden sakin olmaya çalış kimseye kulak asma. tedavilerini aksatma gıdana dikkat et tatlım yaşın daha çok genç umudunu kaybetme. Rabbim senin ve tüm isteyenlere anneliği nasip etsin inşallah

Hepimiz için hayırlısı olsun...

Çok haklısın. 4 yildir evliyim 2.5 yıldır uğraşıyorum, son 1 yılı aşırı yıprandım. Normalde bu kadar değildi ama zaman uzayip her şey üst üste geldikçe duygularım beni zorlar oldu. Allah hepimize hayırlısı ile evlat nasip etsin...

Benim kizım var. Ve şunu soyleyebilirim. Doğurmak degil buyütmek asıl annelik. Tedavi deneyin olmazsa evlatlık seçeneğini duşünün. Komsum evlat edindi 2 yasında minik bir kizı. Süreç de 3 ay gibi kısa sürede tamamlandı. Çok mutlular

Amin. Inşallah hayırlısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…