Kendimi nişanlıma layık görmüyorum?

RiverLily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
609
1.159
28
28
öncelikle merhaba bu sitede yeniyim dertleşmek istiyorum biraz kızlar. 10 aydır nişanlıyım ve nişanlımla gerçekten güzel giden bir ilişkimiz var. Fakat ben son zamanlarda kendimi hiç beğenmiyorum cildim bozuldu, işimden ayrıldım işsizim evdeyim kpss çalışıyorum o da zaten tasarrufa gitti biliyorsunuz. Nişanlıma bakıyorum bana o kusursuz gibi geliyor çok güzel bi işi var kendisini çok beğeniyorum çok da seviyorum etrafıma bakıyorum brnden çok çok daha güzel kızlar ya aldatılıyor ya çok kötü giden ilişkileri var. Bense çok mutluyum ama içten içe kendimi bu duruma layık göremiyorum aynada kendimi beğenmemeye başladım bi türlü baş edemiyorum bu düşüncelerle beni bu kadar güzel seven birisi varken neden kendime bunu yapıyorumm

Belki siz sevdiğiniz için onu öyle görüyorsunuzdur kimse mükemmel değil, eminim o da sizi öyle kusursuz görüyordur sevdiğinden. Kendinize haksızlık yapmayın, bazen modumuz düşebilir ama böyle şeyler hissettiğinizde değerinizin farkına varmaya çalışın. Nişanlınoza da bu durumu asla söylemeyin, üstün hissettirmeyin. (Değer vermek anlamında değil, layık görmeme anlamında)

Suan aşırı aşıksın nisanlini mukemmel görüyorsun hani guzel bi laf vardir ya gonul kimi severse guzel odur diye leyla cok cirkin bir kadinmis ama mecnun onun icin cöllere düşmüş padisah sormus bunun icin mi çöllere dustun diye mecnun padisahim siz onu birde benim gozumle gorun demis aslinda hicbirsey düşündüğün gibi degil umarım bunun bi an once farkina varirsin

Nişanlınız niye kusursuz olsun ki onu anlamadım ?
Niye bu kadar yücelttiniz.
Belki de böyle olmasını istiyorsunuzdur.
Aslında kusursuz değil ben kusurlarıyla onu mükemmel görebiliyorum sevmek de bu sanırım. Kendimin ise kusurlarını görüyorum halbuki her insan da kusurlarıyla güzel olmalı zaten insanız. Bilmiyorum kendime neden bu haksızlığı yapıyorum son günlerde sanırım bu sıralar güzel bulmuyorum kendimi bundan kaynaklı

Hmm nisanlinizin boyu 190 mi? Siz de 150
Yok kız bak bi kusurunu bulduk bile boyu 176 sanırım ben kendimi güzel bulmuyorum bu sıralar cildim bozuldu ve aynada beni neden beğeniyor hissine kapıldığım için böyle düşünüyorum. Halbuki onun kusurları benim umrumda bile değil ben kusurlarıyla her şeyiyle seviyorum.

Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş derler ya bence sizinkisi de o misal

Müge anlı diyordu ya kadına sen sevdiğin için sana güzel geliyor. Biz hiç beğenmiyoruz senin kocanı o misal. İnşallah bu kafa yapısından kurtulursun. Nişanlın bu durumu sezerse vay haline
Aynen ya kadınlar eşlerini seviyor diye ilahlastiriyorlar halbuki çoğu bir halta benzemiyor herkesin kocasının bir kendine çekici geldiğini kabullenseler rahatlarlar. Ben gördüğüm çoğu erkeğe bu nasıl evlenmiş hayret gözüyle bakıyorum.

Aslında haklısınız. İnsanız Allah kimseyi başka dertlerle sınamasın. Çevremde çok beğendiğim güzel bulduğum kızların ilişkilerinde sorunları gördükçe sanırım bir anda kendimi sorguladım herkesin kendiyle barışık olmadığı dönemler olabilir önemli olan zaten kalbinin kafa yapının uyuştuğu o insanı bulmak. Düğünüme 3 ay var buna odaklanıp kendime yatırım yapmamın da tam vakti

Hiç kimse mükemmel değil hele erkek milleti hiç değil
Siz nişanlınızı boşverin ve kendinizi mutlu edecek şeylere odaklanın rutin oluşturun.
Kpss çalışmanın yanı sıra part time bir işe girebilirsiniz.
Her gün biraz spor veya yürüyüş yapın.
Kitap okuyun.
Örgü örün.
Belki kurslar vardır ücretsiz onlara katılın.
Cildinize ne iyi gelecek onları araştırın ve uygulayın.
Önce siz kendiniz iyi hissedin. Sonrası sonra.

brnden çok çok daha güzel kızlar ya aldatılıyor ya çok kötü giden ilişkileri var. Bense çok mutluyum ama içten içe kendimi bu duruma layık göremiyorum

Şu yazdiginiz kisim tam ferhans kafasi da, üyelikte yeniiiii...
Dedim 190 adamlarin 150lilerle mutlu olduguna ikna etme konusu mu actirdi.
Yani kendini begenmeyen bir kadinin "benden güzeller kotu iliskiler yasiyor ben niye mutluyum" seklinde konustugunu ilk defa goruyorum Ferhanstan sonra siz yani. ne alaka.

Haketmiyorsaniz ayrilin. Ayrica güzel kadin sirf bir donem cildi bozuldu diye cirkin olmaz. Gecenlerde başka bir sehirde gunes kremimi ve nemlendirimicim yanimda yoktu arkadasimdan kullanmistim sadece 1 gunlugune 1 defa kullandim sonra kendi urunlerimi satin almistim ama o günden sonra çenemde kocaman sivilciler cikti hâlâ tam düzelmiş değil ama geciyor. Hiçte cirkin olmadim.
Bir cilt bakimina bakar.

Siz sevdiginiz icin de size abartili kusursuz geliyordur. Başkalari baksa eminim bir cok kusurunu söyler size. O kadar kusursuz üstün ırk filan degil.
Yine de bi ferhans hissi aliyorum.

Siz nasıl ondaki fiziksel kusurları görmüyorsanız o da sizdekileri görmüyor.

Yalnız konuyu aldatılma mevzusuna nasıl getirdiniz onu anlamadım. Aldatma eylemi o eylemi gerçekleştiren kişiyle ilgili. Yani bir insan, hayatındaki insanı "çirkin" olduğu için onu aldatmıyor. Kendi karaktersizliğinin ve haysiyetsizliğinin bir sonucu olarak aldatıyor. Yoksa dünya güzeli kadınlar var. Eciş bücüş adamlar tarafından aldatılıyorlar.

Ben de kendime bi rutin oluşturmanın bana iyi geleceğini düşünüyordum haklısınız biz kadınlar değerliyiz erkekler bize layık olmak için çabalamalı her zaman gaflete düştüm sanırım bugünlerde yalnızca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…