Aslında kusursuz değil ben kusurlarıyla onu mükemmel görebiliyorum sevmek de bu sanırım. Kendimin ise kusurlarını görüyorum halbuki her insan da kusurlarıyla güzel olmalı zaten insanız. Bilmiyorum kendime neden bu haksızlığı yapıyorum son günlerde sanırım bu sıralar güzel bulmuyorum kendimi bundan kaynaklıNişanlınız niye kusursuz olsun ki onu anlamadım ?
Niye bu kadar yücelttiniz.
Belki de böyle olmasını istiyorsunuzdur.
Belki siz sevdiğiniz için onu öyle görüyorsunuzdur kimse mükemmel değil, eminim o da sizi öyle kusursuz görüyordur sevdiğinden. Kendinize haksızlık yapmayın, bazen modumuz düşebilir ama böyle şeyler hissettiğinizde değerinizin farkına varmaya çalışın. Nişanlınoza da bu durumu asla söylemeyin, üstün hissettirmeyin. (Değer vermek anlamında değil, layık görmeme anlamın
Yok kız bak bi kusurunu bulduk bile boyu 176Hmm nisanlinizin boyu 190 mi? Siz de 150
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş derler ya bence sizinkisi de o misalöncelikle merhaba bu sitede yeniyimdertleşmek istiyorum biraz kızlar. 10 aydır nişanlıyım ve nişanlımla gerçekten güzel giden bir ilişkimiz var. Fakat ben son zamanlarda kendimi hiç beğenmiyorum cildim bozuldu, işimden ayrıldım işsizim evdeyim kpss çalışıyorum o da zaten tasarrufa gitti biliyorsunuz. Nişanlıma bakıyorum bana o kusursuz gibi geliyor çok güzel bi işi var kendisini çok beğeniyorum çok da seviyorum etrafıma bakıyorum brnden çok çok daha güzel kızlar ya aldatılıyor ya çok kötü giden ilişkileri var. Bense çok mutluyum ama içten içe kendimi bu duruma layık göremiyorum aynada kendimi beğenmemeye başladım bi türlü baş edemiyorum bu düşüncelerle beni bu kadar güzel seven birisi varken neden kendime bunu yapıyorumm
Aynen ya kadınlar eşlerini seviyor diye ilahlastiriyorlar halbuki çoğu bir halta benzemiyor herkesin kocasının bir kendine çekici geldiğini kabullenseler rahatlarlar. Ben gördüğüm çoğu erkeğe bu nasıl evlenmiş hayret gözüyle bakıyorum.Müge anlı diyordu ya kadına sen sevdiğin için sana güzel geliyor. Biz hiç beğenmiyoruz senin kocanı o misal. İnşallah bu kafa yapısından kurtulursun. Nişanlın bu durumu sezerse vay haline
Aslında haklısınız. İnsanız Allah kimseyi başka dertlerle sınamasın. Çevremde çok beğendiğim güzel bulduğum kızların ilişkilerinde sorunları gördükçe sanırım bir anda kendimi sorguladım herkesin kendiyle barışık olmadığı dönemler olabilir önemli olan zaten kalbinin kafa yapının uyuştuğu o insanı bulmak. Düğünüme 3 ay var buna odaklanıp kendime yatırım yapmamın da tam vaktiKendi kendine özdeğerini düşürüyorsun. Çözüm odaklı düşün. Cildin bozulduysa, cilt bakımı yap. İşsizsen de ömür boyu işsiz kalacak değilsin sonuçta.
Spor olsun bakım olsun bir uğraşın olursa kafan dağılır.
öncelikle merhaba bu sitede yeniyimdertleşmek istiyorum biraz kızlar. 10 aydır nişanlıyım ve nişanlımla gerçekten güzel giden bir ilişkimiz var. Fakat ben son zamanlarda kendimi hiç beğenmiyorum cildim bozuldu, işimden ayrıldım işsizim evdeyim kpss çalışıyorum o da zaten tasarrufa gitti biliyorsunuz. Nişanlıma bakıyorum bana o kusursuz gibi geliyor çok güzel bi işi var kendisini çok beğeniyorum çok da seviyorum etrafıma bakıyorum brnden çok çok daha güzel kızlar ya aldatılıyor ya çok kötü giden ilişkileri var. Bense çok mutluyum ama içten içe kendimi bu duruma layık göremiyorum aynada kendimi beğenmemeye başladım bi türlü baş edemiyorum bu düşüncelerle beni bu kadar güzel seven birisi varken neden kendime bunu yapıyorumm
Yok kız bak bi kusurunu bulduk bile boyu 176sanırım ben kendimi güzel bulmuyorum bu sıralar cildim bozuldu ve aynada beni neden beğeniyor hissine kapıldığım için böyle düşünüyorum. Halbuki onun kusurları benim umrumda bile değil ben kusurlarıyla her şeyiyle seviyorum.
brnden çok çok daha güzel kızlar ya aldatılıyor ya çok kötü giden ilişkileri var. Bense çok mutluyum ama içten içe kendimi bu duruma layık göremiyorum
Ben de kendime bi rutin oluşturmanın bana iyi geleceğini düşünüyordum haklısınız biz kadınlar değerliyiz erkekler bize layık olmak için çabalamalı her zamanHiç kimse mükemmel değil hele erkek milleti hiç değil
Siz nişanlınızı boşverin ve kendinizi mutlu edecek şeylere odaklanın rutin oluşturun.
Kpss çalışmanın yanı sıra part time bir işe girebilirsiniz.
Her gün biraz spor veya yürüyüş yapın.
Kitap okuyun.
Örgü örün.
Belki kurslar vardır ücretsiz onlara katılın.
Cildinize ne iyi gelecek onları araştırın ve uygulayın.
Önce siz kendiniz iyi hissedin. Sonrası sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?