Hayır doğa bir şekilde bu durumu dengeliyor. Bir yerden kısıyor ki denge sağlansın.mesela sayısalı iyi olanın sözelci kötüdür.sözeli iyi olanın sayısalı kötüdür.iyi geni güzele verdiyse şansı da güzel olmayana veriyor.yoksa dünyada sadece güzel ve yakışıklı kişiler var olabilirdi.tapek fazlaymış falan değil.sanki seçmek çok mu zor?
Güzel olmasan daha çok bulurum zaten.çirkinler daha şanslı diyorum.haa bir de açılan çaresizlik dolu konuları okumuyorsun galiba.kadınlar yüzünü görmediği adamlar için aşk acısı falan çekiyor.
Ya bide türkiye gibi bi ülkede bir kadının ilgi görmemesi için ya engelli vs olması ya da Allah affetsin ama çirkin olması lazım çok çirkin.Benim fake hesabım var mesela ama sadece saçlarımın ve kolumun gözüktüğü bir foto var ona bile sürekli istek geliyor .Avda olan erkek çok bu erkek kalmadı muhabbeti çok avam ya çok itici bir kokuları konuşmaları var ya da başka bir psikopatlıkları.Hiçbir erkeğin yanlamaması bu kadar güzel kadına bana inandırıcı gelmiyor.Haha gidersin git banane. Geçenki konuyu doğru düzgün okumadım bile. Sadece merak ediyorum da sana bu kadar güzel olduğunu düşündürten ne? Sürekli erkek bulmanın zorluğundan bahsediyorsun. Hayatımda gerçekten güzel olup da erkek bulmakta zorluk yaşayan bir tane kadın görmedim. Biblo gibi dursalar, soğuk nevale olsalar bile ilgi görüyorlar. Bi boydan foto sal da siteye puanlayalım anca öyle ikna olurum.
Evet benim de anonim bir hesabım var instada foto moto yok. Ona bile kaç kere mesaj atan oldu. Ancak güzel bir kadınsa sadece sosyal medyada değil her yerde çok ilgi görüyor kadınlar. Okul yıllarımda bir sınıf arkadaşım vardı, kız çok güzeldi. Ancak dünyanın en soğuk insanlarından biriydi, sen demesen günaydın bile demezdi. Kendisine yanaşmaya çalışan birçok erkeği terslerdi. Ancak sınıfın en ilgi gören kızı da açık ara oydu.Ya bide türkiye gibi bi ülkede bir kadının ilgi görmemesi için ya engelli vs olması ya da Allah affetsin ama çirkin olması lazım çok çirkin.Benim fake hesabım var mesela ama sadece saçlarımın ve kolumun gözüktüğü bir foto var ona bile sürekli istek geliyor .Avda olan erkek çok bu erkek kalmadı muhabbeti çok avam ya çok itici bir kokuları konuşmaları var ya da başka bir psikopatlıkları.Hiçbir erkeğin yanlamaması bu kadar güzel kadına bana inandırıcı gelmiyor.
Evet sadece sosyal medya değil her yerden ilgi görürler zaten illaki çıkar birileri, olmadı aile dostu tanıdık falan olur görüşmek isteyen ama en kötü sosyal medyadan bile yazan vardır demek istedim normal bir kadına.E o da yoksa yani ne diyeceksin bunlara.Düşündüm de bir kadın güzellik algısına uymuyorsa dahi sanki tek derdi erkekmiş gibi gelipte erkek kalmadı işte onun yanında bu var bunun yanında şöylesi var diye kıskanç kıskanç konuşursa geleceği varsa da gelmez.Başkalarını alçaltmaya çalışarak hayat bize güzel şeyler sunmaz ki, önce senin kalbin temiz olacak haset olmayacak.Haset en çok insanın kendisine zarar.Evet benim de anonim bir hesabım var instada foto moto yok. Ona bile kaç kere mesaj atan oldu. Ancak güzel bir kadınsa sadece sosyal medyada değil her yerde çok ilgi görüyor kadınlar. Okul yıllarımda bir sınıf arkadaşım vardı, kız çok güzeldi. Ancak dünyanın en soğuk insanlarından biriydi, sen demesen günaydın bile demezdi. Kendisine yanaşmaya çalışan birçok erkeği terslerdi. Ancak sınıfın en ilgi gören kızı da açık ara oydu.
Burda bazen güzel kadınım ama erkekler ilgilenmiyor diye konular açılıyor. Muhtemelen bu hanımlar standart veya standart altı tipler. Ancak herkes kendini kaf dağında görüyor. İnsanların yalandan söylediği sen de güzel kadınsın tarzı iltifatlarını çok ciddiye alıyorlar.
Güzellikle mutluluğun alakası yok kaldı ki eminim sen de çok güzelsindir. kimseyle kendini kıyaslama boşuna üzülürsün.herkes farklı kendine sorun yaratma lütfenöncelikle merhaba bu sitede yeniyimdertleşmek istiyorum biraz kızlar. 10 aydır nişanlıyım ve nişanlımla gerçekten güzel giden bir ilişkimiz var. Fakat ben son zamanlarda kendimi hiç beğenmiyorum cildim bozuldu, işimden ayrıldım işsizim evdeyim kpss çalışıyorum o da zaten tasarrufa gitti biliyorsunuz. Nişanlıma bakıyorum bana o kusursuz gibi geliyor çok güzel bi işi var kendisini çok beğeniyorum çok da seviyorum etrafıma bakıyorum brnden çok çok daha güzel kızlar ya aldatılıyor ya çok kötü giden ilişkileri var. Bense çok mutluyum ama içten içe kendimi bu duruma layık göremiyorum aynada kendimi beğenmemeye başladım bi türlü baş edemiyorum bu düşüncelerle beni bu kadar güzel seven birisi varken neden kendime bunu yapıyorumm
Evet benim de anonim bir hesabım var instada foto moto yok. Ona bile kaç kere mesaj atan oldu. Ancak güzel bir kadınsa sadece sosyal medyada değil her yerde çok ilgi görüyor kadınlar. Okul yıllarımda bir sınıf arkadaşım vardı, kız çok güzeldi. Ancak dünyanın en soğuk insanlarından biriydi, sen demesen günaydın bile demezdi. Kendisine yanaşmaya çalışan birçok erkeği terslerdi. Ancak sınıfın en ilgi gören kızı da açık ara oydu.
Burda bazen güzel kadınım ama erkekler ilgilenmiyor diye konular açılıyor. Muhtemelen bu hanımlar standart veya standart altı tipler. Ancak herkes kendini kaf dağında görüyor. İnsanların yalandan söylediği sen de güzel kadınsın tarzı iltifatlarını çok ciddiye alıyorlar.
Günde 10 adam olduğuna göre şimdi sen çirkin oluyorsun dediğine göre düşünürsek Allah aşkına yayından alın şunu artık her konuda bi saçmalıyorHayır doğa bir şekilde bu durumu dengeliyor. Bir yerden kısıyor ki denge sağlansın.mesela sayısalı iyi olanın sözelci kötüdür.sözeli iyi olanın sayısalı kötüdür.iyi geni güzele verdiyse şansı da güzel olmayana veriyor.yoksa dünyada sadece güzel ve yakışıklı kişiler var olabilirdi.tapek fazlaymış falan değil.sanki seçmek çok mu zor?
Güzel olmasan daha çok bulurum zaten.çirkinler daha şanslı diyorum.haa bir de açılan çaresizlik dolu konuları okumuyorsun galiba.kadınlar yüzünü görmediği adamlar için aşk acısı falan çekiyor.
Şu Gupse Özayı da rahat bırakın kadını yerin dibine soktunuz yetti ya kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçekten yanındakini yüceltmek için ağzınızın suyu aka aka. gayet de hoş kadın hem her şey güzellik değil ki yüzeysel insanlardan hiç hazzetmiyorum anlaşmak sevmek bunlar önemli şeyler anlayana tabiÇoğu kişinin farkında olduğu bir tespit yapmış aslında.mesela gupse özay da fiziksel açıdan kocasına yakıştığını düşünmüyordur yani.illa değer problemi denemez.
Zaten en büyük hatayı kendimizi aşağılayıp hatta yerin dibine sokup karşı tarafı yüceltmekle yapıyoruz çoğu zaman.Şunu da söylemek ıstiyorum özgüvenini ne yerle bir etti bilmiyorum ama toparlan güzelim. kendine haksızlık etme.
Çok teşekkür ederim güzel kalbinizeGüzellikle mutluluğun alakası yok kaldı ki eminim sen de çok güzelsindir. kimseyle kendini kıyaslama boşuna üzülürsün.herkes farklı kendine sorun yaratma lütfen
Eminim çok da güzelsin sen. kendine haksızlık etme gereksiz sorun çıkarma kendine olur mu canım. Allah güzel kalbine göre vermiş zaten tadını çıkarÇok teşekkür ederim güzel kalbinize
Saçmalama kendine gelöncelikle merhaba bu sitede yeniyimdertleşmek istiyorum biraz kızlar. 10 aydır nişanlıyım ve nişanlımla gerçekten güzel giden bir ilişkimiz var. Fakat ben son zamanlarda kendimi hiç beğenmiyorum cildim bozuldu, işimden ayrıldım işsizim evdeyim kpss çalışıyorum o da zaten tasarrufa gitti biliyorsunuz. Nişanlıma bakıyorum bana o kusursuz gibi geliyor çok güzel bi işi var kendisini çok beğeniyorum çok da seviyorum etrafıma bakıyorum brnden çok çok daha güzel kızlar ya aldatılıyor ya çok kötü giden ilişkileri var. Bense çok mutluyum ama içten içe kendimi bu duruma layık göremiyorum aynada kendimi beğenmemeye başladım bi türlü baş edemiyorum bu düşüncelerle beni bu kadar güzel seven birisi varken neden kendime bunu yapıyorumm
Bu yazdığınız o kadar iyi geldi ki. Biz böyle düşünürken dışarıdan bize imrenerek bakanları görmüyoruz belki de. Örneğin o gün saçında beyaz görüp tüm gün kendimi yaşlanmış hissediyorsun ama yanındaki kimse o beyazı görmüyor bile. Çok güzel bir kadın olduğunuzdan şüphem yok fakat bu hayatta size kazandıracak olan şeyin güzel kalbiniz olduğuna eminim. Bazen birilerinin kalbine dokunabilmek dünya güzeli olmaya bedel.Bende de var bu huy. Erkek arkadaşımı gözümde fazla yüceltiyorum bende mesela. O yüzden seni anlıyorum. Ama bunu asla karşıya hissettirmemek lazım. Hayat zaman zaman dikenli yollardan ibaret. Herkesin hikayesi de bir olmuyor. Bende yönümü bulmaya çalışıyorum. Yalnız değilsin,değiliz. Bizler gibi bir çok insan var. Nişanlın eğer seni gerçekten seviyorsa bunları sorun etmemeli zaten. Önemli olan kötü günde birlik olabilmek çünkü. İyi günde herkes olur.
Belkide henüz zamanın gelmemiştir. Kendini hırpalama.
Çok doğru bu bak çocukken travma yaşadıysan hayat boyu sürebiliyorPsikolojik bir uzmanlığım yok ama çok çocukla ilgili kitap okuduğumdan hep şuna denk geliyorum küçükken çocuğa kızınca söylediğimiz sözler bilinçaltına işlermis ve büyüyünce ben zaten sevgiyi hak etmiyorum gibi çıkarımlar yapabiliyormuş. Bunu zaman zaman bende yaşıyorum . Yani annenin küçukken sende ne baş belasisin . Şunu yapmazsan seni artık sevmeyecegim gibi anlık sinirle soyledigi şeyler mesela . Ya da anne babanın ilişkisi koşullu sevgiye dayaliysa veya babanın sevgisi yeterli gelmiyorsa gibi gibi ..
Dediğim gibi uzmanlık alanım değil ama buna yogunlasabilirsin belki buralarda bir şeyleri çözersen duzelir
Nerden biliyorum kendimden.Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı işte.Çocukken yaşadıklarım yüzünden sosyal fobim var ve özgüvenim bir türlü olamıyor benimki çok ağırdı tabi.Ama küçükken küçümseyen aşağılayan olduysa bütük etkisi oluyor yetişkinlikteÇok doğru bu bak çocukken travma yaşadıysan hayat boyu sürebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?