Çoğunun eli yüzü düzgün bile değil onu diyorum zatenGüzel degilsin ferhans sen kendini güzel saniyorsun sadece en fazla eli yuzu duzgun normal bir kadinsindir. Ki bu ulkede talep görmeyen kadin cok azdir.
Güzel kadinlar bir açıdan şanssiz olabiliyor evet cunku talep cok oluyor kim gercekten seviyor kim baska niyetlerde belli olmuyor iyi yönetilmezse sıkıntılı bir durum.
Bu şanssizlik senin gibi yalnizliktan kurumak, kendine baktirmak icin mini etek giyip kimse bakmiyor diye aglamak demek degil. Sonra da yok ben cok seciciyim ayagi yapiyorsun ama yasadigin ilişkilerden secici de olmadigin da gün gibi meydanda yani.
25 yaşından sonra güzelleştim ve arayı kapattım diye bağlamiştım zaten.neyse sevgili bulamamak değil istediğin kalitede sevgili bulamamak olarak ele alınabilir.mesela aman ne güzel kadınmış deyip boy boy çocukla gezen birini hayatım boyunca görmedim.ya evliliği sorunlu oluyor ya çocuğu falan olmuyor.ya da bekar kalıyor.hiç bir bir tık üstte güzel kadının herşeyi tam hayat yaşadığını bilmem.Ben yakışıklı erkekler her zaman harikulade güzel kadınlarla oluyor gibi bir şey iddia etmiyorum ki. Benim söylediğim şey senin iddia ettiğin gibi biri olmadığın. 25-26 yaşına kadar hiç sevgilin olmadığını söylememiş miydin? Ben gerçekten güzel kadınlar tanıdım. Kendi isteğiyle yalnız kalanlar hariç güzel bir kadın çok rahat sevgili bulur. Ve bunun için hiçbir şey çaba göstermesine gerek yok.
Heh bak nasıl düzeldin şimdiAnladım açıkladığınız için teşekkür ederim, bizim durum böyle değil fakat her kadının bir erkek bulabileceğini düşünüyorum dengine göre zamanı geldiğinde mutlaka bulacaktır o arkadaşı da kısmeti, kendimi de çok gömmeyeyim hep talep görmüş birisiyim şu anda bir dönemden geçiyor olabilirim ama bu demek değil ki çirkinim aaaa ne münasebo
Bana göre de kocam benden daha güzel..Hatta birkaç iş arkadasim kocamı ilk gördüklerinde "ne yakışıklı kocan var kız" demişlerdiöncelikle merhaba bu sitede yeniyimdertleşmek istiyorum biraz kızlar. 10 aydır nişanlıyım ve nişanlımla gerçekten güzel giden bir ilişkimiz var. Fakat ben son zamanlarda kendimi hiç beğenmiyorum cildim bozuldu, işimden ayrıldım işsizim evdeyim kpss çalışıyorum o da zaten tasarrufa gitti biliyorsunuz. Nişanlıma bakıyorum bana o kusursuz gibi geliyor çok güzel bi işi var kendisini çok beğeniyorum çok da seviyorum etrafıma bakıyorum brnden çok çok daha güzel kızlar ya aldatılıyor ya çok kötü giden ilişkileri var. Bense çok mutluyum ama içten içe kendimi bu duruma layık göremiyorum aynada kendimi beğenmemeye başladım bi türlü baş edemiyorum bu düşüncelerle beni bu kadar güzel seven birisi varken neden kendime bunu yapıyorumm
inan ki ikna olursun.haa bir de çok güzel olmayı geç hilkat geribesi gibi kadınlar aşırı şanslı oluyor.normal bir güzellikte olsalar gözüme batmaz zaten.dünyanın düzenini anlamak gerçekten hiç mümkün değil.ne kadar çirkinsen o kadar güzel hayat yaşıyorsun.nasıl iştir anlamadım.güzel kadın görünce millet bakar ben acıyorum artık.bir gün tümden kafayı yiyeceğim ya dur bakalım.lanet olsun genlerime ya.
Çok teşekkür ederim. Allah mutluluğunuzu daim etsin.Bana göre de kocam benden daha güzel..Hatta birkaç iş arkadasim kocamı ilk gördüklerinde "ne yakışıklı kocan var kız" demişlerdiAma o beni o kadar güzel görüyor ki ben de kendimi dünyanın en güzel kadını sanıyorum Sen de öyle san.. Gönül kimi severse güzel odur demişler
Bence güzelleşmedin tamamen öyleymiş gibi davranırsam öyle olurum mottosunu uyguluyorsun. Özgüvenli davranırsam özgüvenliyim güzelmiş gibi davranırsam güzelim vs vs. Tamamen eksiklerini gidermek için yaptığına inanıyorum ki arkadaşlara katılıyorum dediğin kadar güzelsen reddedilmen çok zor. 4/10 luk kızların bile insta dmsi dolu tamamen.25 yaşından sonra güzelleştim ve arayı kapattım diye bağlamiştım zaten.neyse sevgili bulamamak değil istediğin kalitede sevgili bulamamak olarak ele alınabilir.mesela aman ne güzel kadınmış deyip boy boy çocukla gezen birini hayatım boyunca görmedim.ya evliliği sorunlu oluyor ya çocuğu falan olmuyor.ya da bekar kalıyor.hiç bir bir tık üstte güzel kadının herşeyi tam hayat yaşadığını bilmem.
Hayır doğa bir şekilde bu durumu dengeliyor. Bir yerden kısıyor ki denge sağlansın.mesela sayısalı iyi olanın sözelci kötüdür.sözeli iyi olanın sayısalı kötüdür.iyi geni güzele verdiyse şansı da güzel olmayana veriyor.yoksa dünyada sadece güzel ve yakışıklı kişiler var olabilirdi.tapek fazlaymış falan değil.sanki seçmek çok mu zor?Güzel degilsin ferhans sen kendini güzel saniyorsun sadece en fazla eli yuzu duzgun normal bir kadinsindir. Ki bu ulkede talep görmeyen kadin cok azdir.
Güzel kadinlar bir açıdan şanssiz olabiliyor evet cunku talep cok oluyor kim gercekten seviyor kim baska niyetlerde belli olmuyor iyi yönetilmezse sıkıntılı bir durum.
Bu şanssizlik senin gibi yalnizliktan kurumak, kendine baktirmak icin mini etek giyip kimse bakmiyor diye aglamak demek degil. Sonra da yok ben cok seciciyim ayagi yapiyorsun ama yasadigin ilişkilerden secici de olmadigin da gün gibi meydanda yani.
Güzel olmasan daha çok bulurum zaten.çirkinler daha şanslı diyorum.haa bir de açılan çaresizlik dolu konuları okumuyorsun galiba.kadınlar yüzünü görmediği adamlar için aşk acısı falan çekiyor.Bence güzelleşmedin tamamen öyleymiş gibi davranırsam öyle olurum mottosunu uyguluyorsun. Özgüvenli davranırsam özgüvenliyim güzelmiş gibi davranırsam güzelim vs vs. Tamamen eksiklerini gidermek için yaptığına inanıyorum ki arkadaşlara katılıyorum dediğin kadar güzelsen reddedilmen çok zor. 4/10 luk kızların bile insta dmsi dolu tamamen.
Kedisini değerli gören birisi o düşünceye girmez bence kendisini severÇoğu kişinin farkında olduğu bir tespit yapmış aslında.mesela gupse özay da fiziksel açıdan kocasına yakıştığını düşünmüyordur yani.illa değer problemi denemez.
Ya canım bak bunu bize çok basit bir fotoyla kanıtlayabilirsin ama o zamana kadar ben inanmıyorumHayır doğa bir şekilde bu durumu dengeliyor. Bir yerden kısıyor ki denge sağlansın.mesela sayısalı iyi olanın sözelci kötüdür.sözeli iyi olanın sayısalı kötüdür.iyi geni güzele verdiyse şansı da güzel olmayana veriyor.yoksa dünyada sadece güzel ve yakışıklı kişiler var olabilirdi.tapek fazlaymış falan değil.sanki seçmek çok mu zor?
Güzel olmasan daha çok bulurum zaten.çirkinler daha şanslı diyorum.haa bir de açılan çaresizlik dolu konuları okumuyorsun galiba.kadınlar yüzünü görmediği adamlar için aşk acısı falan çekiyor.
Yok kız bak bi kusurunu bulduk bile boyu 176sanırım ben kendimi güzel bulmuyorum bu sıralar cildim bozuldu ve aynada beni neden beğeniyor hissine kapıldığım için böyle düşünüyorum. Halbuki onun kusurları benim umrumda bile değil ben kusurlarıyla her şeyiyle seviyorum.
Yazdıklarınıza bakılırsa birisini bulamama sebebimiz ‘güzel’ olmanız değil. Ben de çirkin bir kadın değilim. Daha ilkokulda bile mahallede adımı ağaçlara kazırlardı hala da o ağaçlar duruyor :) dershanede yüzük verenden tutun masama mektup koyup gidenler, üniversitede 2 sene çabalayan arkadaşım ve daha niceleri. Bunların hiçbiri beni dünya güzeli yapmaz tabiki. Çirkin iddianızdan dolayı açıkladım. Ha diyelim ki çirkinim çok zengin çok yakışıklı ve sürekli çok güzelsin diye iltifatlar eden bir nişanlım var çok mutluyum. Fakat 25 yaşından sonra erkekler sadece güzelliğe bakmıyor bulamayışınız bundan kaynaklı olabilir. Ben bir kadın olarak işimden ayrıldım boşluğa düştüm bi buhran yaşıyor olabilirim. Çok güzelim bu yüzden sevgilim yokBunu söyleyen sadece ben değilim gördüğün üzere.konu sahibiyle birlikte 3 olduk.konu sahibi bile benim neyimi sevmiş diyor.ben de dışarıdan bakıp nelerini sevmiş diyorum.fark bu.o bile kendinde bir numara bulamamış.
Ay güldürdünüz beni teşekkür ederim yaEvladım sen bu güvenlerde güvenin yerlerde olduğu için Shrek gelse kendinden fazla görürsün. İşe gir derim, KPSS işlerini pek bilmiyorum hem çalışıp hem hazırlansan olmuyor mu?
Eminim öyle ahım şahım bir şey değildir zaten cücükmüş ben görsem kesin beğenmem boşuna gözünde büyütüyorsun sıkma canınıı
Bende ferhans sandım başta kullanıcı adına tekrar baktım yanlış görmüşüm şok oldum çünkü aynı onun sözlerine benziyorŞu yazdiginiz kisim tam ferhans kafasi da, üyelikte yeniiiii...
Dedim 190 adamlarin 150lilerle mutlu olduguna ikna etme konusu mu actirdi.
Yani kendini begenmeyen bir kadinin "benden güzeller kotu iliskiler yasiyor ben niye mutluyum" seklinde konustugunu ilk defa goruyorum Ferhanstan sonra siz yani.ne alaka.
Haketmiyorsaniz ayrilin. Ayrica güzel kadin sirf bir donem cildi bozuldu diye cirkin olmaz. Gecenlerde başka bir sehirde gunes kremimi ve nemlendirimicim yanimda yoktu arkadasimdan kullanmistim sadece 1 gunlugune 1 defa kullandim sonra kendi urunlerimi satin almistim ama o günden sonra çenemde kocaman sivilciler cikti hâlâ tam düzelmiş değil ama geciyor. Hiçte cirkin olmadim.
Bir cilt bakimina bakar.
Siz sevdiginiz icin de size abartili kusursuz geliyordur. Başkalari baksa eminim bir cok kusurunu söyler size. O kadar kusursuz üstün ırk filan degil.
Yine de bi ferhans hissi aliyorum.
Evet, ben de buna çok şaşırıyorum. Yüz yüze gelmedikleri veya çok kısa bir süre görüştükleri adamlar için ölüp bitiyorlar ve üstelik her söylediklerine inanıyorlar. Yani ülkede acaba gerçekten de hiç erkek kalmadı mı da bu ipsiz sapsız tipler bile yüceltiliyor..Kendine değer ver desek şu adamlara verdikleri değerin onda birini kendilerine vermezler..Yazık ve üzücü!Hayır doğa bir şekilde bu durumu dengeliyor. Bir yerden kısıyor ki denge sağlansın.mesela sayısalı iyi olanın sözelci kötüdür.sözeli iyi olanın sayısalı kötüdür.iyi geni güzele verdiyse şansı da güzel olmayana veriyor.yoksa dünyada sadece güzel ve yakışıklı kişiler var olabilirdi.tapek fazlaymış falan değil.sanki seçmek çok mu zor?
Güzel olmasan daha çok bulurum zaten.çirkinler daha şanslı diyorum.haa bir de açılan çaresizlik dolu konuları okumuyorsun galiba.kadınlar yüzünü görmediği adamlar için aşk acısı falan çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?