Yanlış anlaşılmak istemem aldatmanın hiçbir sebebi hiçbir açıklaması olamaz. Onu direk aldatmak olarak değil de şu şekilde söylemek istedim çevremde güzel giden ilişkisi olan insan sayısı çok azaldı halbuki çok güzel bulduğum karakter olarak da beğendiğim kişiler de buna dahil. Hatta böyle gördüğüm kişilerden birisi geçtiğimiz günlerde aldatıldığı için aklımda örnek olarak kaldı yoksa bunun kişiyle hiçbir alakası yok tamamen şahsiyet meselesi o konuda çok haklısınız. Aslında bu örnekte çok özgüvensiz bir duruş sergilemiş olabilirim ama inanın iç dünyam şu anda böyle olsa dahi dışarıya asla bu şekilde durmam her zaman başım dik olur bu konularda hassasım kadınlar her zaman güzeliz ben de silkelenip kendime geleceğimSiz nasıl ondaki fiziksel kusurları görmüyorsanız o da sizdekileri görmüyor.
Yalnız konuyu aldatılma mevzusuna nasıl getirdiniz onu anlamadım. Aldatma eylemi o eylemi gerçekleştiren kişiyle ilgili. Yani bir insan, hayatındaki insanı "çirkin" olduğu için onu aldatmıyor. Kendi karaktersizliğinin ve haysiyetsizliğinin bir sonucu olarak aldatıyor. Yoksa dünya güzeli kadınlar var. Eciş bücüş adamlar tarafından aldatılıyorlar.
Belki de altında bir psikolojik travma yatıyor olabilir bilemiyorum nadir de olsa ara ara bu düşüncelere istemsiz kapılıyorum iç dünyamda.Değersizlik duygunuz yoğun olmalı buda sizi bu düşüncelere sürüklüyor
Daha yeni bu konu konuşuldu forumda.yakışmıyorsanız da talih size gülmüş tadını çıkartın.yakışıklı erkeklerin çoğu kendine yakışmayan kadınlarla birlikte oluyor nedense.yakışmanıza gerek yok zaten.yani kendi güzel olmayıp bahtı güzel olan milyonlarca kadından biri de olabilirsiniz.biz linçlendik bir de bu gerçekleri dillendirince.haa bir de büyük ihtimal de yakışmıyorsunuzdur fiziksel olarak bir kadın öyle hissediyorsa öyleydir.ama sizi sevmiş işte.gerçek bu.öncelikle merhaba bu sitede yeniyimdertleşmek istiyorum biraz kızlar. 10 aydır nişanlıyım ve nişanlımla gerçekten güzel giden bir ilişkimiz var. Fakat ben son zamanlarda kendimi hiç beğenmiyorum cildim bozuldu, işimden ayrıldım işsizim evdeyim kpss çalışıyorum o da zaten tasarrufa gitti biliyorsunuz. Nişanlıma bakıyorum bana o kusursuz gibi geliyor çok güzel bi işi var kendisini çok beğeniyorum çok da seviyorum etrafıma bakıyorum brnden çok çok daha güzel kızlar ya aldatılıyor ya çok kötü giden ilişkileri var. Bense çok mutluyum ama içten içe kendimi bu duruma layık göremiyorum aynada kendimi beğenmemeye başladım bi türlü baş edemiyorum bu düşüncelerle beni bu kadar güzel seven birisi varken neden kendime bunu yapıyorumm
Bu konuyu okuyunca benim de aklıma geçenki konu geldi. Birazdan ferhans damlar konuya zaten baktım daha demin konuyu görüntülüyordu.Şu yazdiginiz kisim tam ferhans kafasi da, üyelikte yeniiiii...
Dedim 190 adamlarin 150lilerle mutlu olduguna ikna etme konusu mu actirdi.
Yani kendini begenmeyen bir kadinin "benden güzeller kotu iliskiler yasiyor ben niye mutluyum" seklinde konustugunu ilk defa goruyorum Ferhanstan sonra siz yani.ne alaka.
Haketmiyorsaniz ayrilin. Ayrica güzel kadin sirf bir donem cildi bozuldu diye cirkin olmaz. Gecenlerde başka bir sehirde gunes kremimi ve nemlendirimicim yanimda yoktu arkadasimdan kullanmistim sadece 1 gunlugune 1 defa kullandim sonra kendi urunlerimi satin almistim ama o günden sonra çenemde kocaman sivilciler cikti hâlâ tam düzelmiş değil ama geciyor. Hiçte cirkin olmadim.
Bir cilt bakimina bakar.
Siz sevdiginiz icin de size abartili kusursuz geliyordur. Başkalari baksa eminim bir cok kusurunu söyler size. O kadar kusursuz üstün ırk filan degil.
Yine de bi ferhans hissi aliyorum.
Her kelimenize katılıyorum. Aslında hiç böyle bir kadın da değilim inanın. Aldatanın zaten kendi şahsiyetsizliği fakat böyle bir şey sezdiğim insanla bir dakika durmam bunu nişanlım da çok iyi bilir ben bir şey söylemesem de bir yere giderken biriyle görüşeceği zaman mutlaka bak şununla burdayım diye mutlaka haber verir rahatsız etmem asla ama olur da ararsam müsait olmasa bile iki dk bile olsa o telefonu açar ki yanlış bir düşünceye kapılmayayım. Çünkü bilir ki öyle bir şey sezersem dönüşü olmaz. Bazı kadınlarımız bağlılığını o kadar belli ediyor ki adam at koşturuyor meydanda. İç dünyam şu anda beni bi özgüvensizlik çukuruna götürüyor olsa da dışarıya asla bunu belli etmem. Bu düşüncelerden de kopmak için çabalayacağım en kısa zamanda kendime geleceğim.Etrafa araba çarpınca sizedemi çarpacak.Etrafta çok kötü giden ilişkiler varmış.Yapismasinlar efendim kocam da kocam paşam da paşam diyerek .Aklını başına alıp kendini düşünsün insanlar .Kolayına geliyor bazı şeyler sonrada bir aldatılma olunca para yok iş yok ben Napacagim.Körü Körünede değil bile bile geliyor insanın başına çoğu şey.İnsan kendi yaptığı mantıksızlıklara kader diye ağlamayacak.Hayatda herşey bitebilir önce bunu kabul edeceğiz .Ne hayat ne gençlik ne evlilik ne iliski sonsuz değil.Yaşlanacaksin bu kişiyle diye kesin birşey yok Yani olmeyeceksin bitti diye Aldatılma konusuna gelince olaki oldu yol ver gitsin.Kabul edip yutup kendini Kandıranin kendi sorunu hicde oturup aglayamam ona.Siz lütfen bırakın bu fikirleri etrafı milleti bakın keyfinize.Herkes kendi aklı çerçevesinde yaşar hayatını
Çoğu kişinin farkında olduğu bir tespit yapmış aslında.mesela gupse özay da fiziksel açıdan kocasına yakıştığını düşünmüyordur yani.illa değer problemi denemez.Değersizlik duygunuz yoğun olmalı buda sizi bu düşüncelere sürüklüyor
Evet sonuna kadar gideceğim haklı davamdaBu konuyu okuyunca benim de aklıma geçenki konu geldi. Birazdan ferhans damlar konuya zaten baktım daha demin konuyu görüntülüyordu.
Edit: gelmiş bile
Bu konuyu okuyunca benim de aklıma geçenki konu geldi. Birazdan ferhans damlar konuya zaten baktım daha demin konuyu görüntülüyordu.
Anlamıyorum konuştuklarınızı :/Bu konuyu okuyunca benim de aklıma geçenki konu geldi. Birazdan ferhans damlar konuya zaten baktım daha demin konuyu görüntülüyordu.
Haha gidersin git banane. Geçenki konuyu doğru düzgün okumadım bile. Sadece merak ediyorum da sana bu kadar güzel olduğunu düşündürten ne? Sürekli erkek bulmanın zorluğundan bahsediyorsun. Hayatımda gerçekten güzel olup da erkek bulmakta zorluk yaşayan bir tane kadın görmedim. Biblo gibi dursalar, soğuk nevale olsalar bile ilgi görüyorlar. Bi boydan foto sal da siteye puanlayalım anca öyle ikna olurum.Evet sonuna kadar gideceğim haklı davamda.okuyun.sonra da güzeliz diye şanssız olduğumuza inanmıyorsunuz
Nişanlınız dış güzelliğe önem veren biri değil demekki. Siz de dış güzelliğe bu denli önem verip bunu yaşam felsefesi haline getirmeyin.öncelikle merhaba bu sitede yeniyimdertleşmek istiyorum biraz kızlar. 10 aydır nişanlıyım ve nişanlımla gerçekten güzel giden bir ilişkimiz var. Fakat ben son zamanlarda kendimi hiç beğenmiyorum cildim bozuldu, işimden ayrıldım işsizim evdeyim kpss çalışıyorum o da zaten tasarrufa gitti biliyorsunuz. Nişanlıma bakıyorum bana o kusursuz gibi geliyor çok güzel bi işi var kendisini çok beğeniyorum çok da seviyorum etrafıma bakıyorum brnden çok çok daha güzel kızlar ya aldatılıyor ya çok kötü giden ilişkileri var. Bense çok mutluyum ama içten içe kendimi bu duruma layık göremiyorum aynada kendimi beğenmemeye başladım bi türlü baş edemiyorum bu düşüncelerle beni bu kadar güzel seven birisi varken neden kendime bunu yapıyorumm
Konunuzun bir değişik versiyonu geçenlerde açılmıştı. Arkadaş yakışıklı ve uzun erkekleri çirkin ve kısaların kaptığını, kendisinin güzel ve uzun olduğu için bulamadığını iddia ediyor da o yüzden yazdım.Anlamıyorum konuştuklarınızı :/
inan ki ikna olursun.haa bir de çok güzel olmayı geç hilkat geribesi gibi kadınlar aşırı şanslı oluyor.normal bir güzellikte olsalar gözüme batmaz zaten.dünyanın düzenini anlamak gerçekten hiç mümkün değil.ne kadar çirkinsen o kadar güzel hayat yaşıyorsun.nasıl iştir anlamadım.güzel kadın görünce millet bakar ben acıyorum artık.bir gün tümden kafayı yiyeceğim ya dur bakalım.lanet olsun genlerime ya.Haha gidersin git banane. Geçenki konuyu doğru düzgün okumadım bile. Sadece merak ediyorum da sana bu kadar güzel olduğunu düşündürten ne? Sürekli erkek bulmanın zorluğundan bahsediyorsun. Hayatımda gerçekten güzel olup da erkek bulmakta zorluk yaşayan bir tane kadın görmedim. Biblo gibi dursalar, soğuk nevale olsalar bile ilgi görüyorlar. Bi boydan foto sal da siteye puanlayalım anca öyle ikna olurum.
Bunu söyleyen sadece ben değilim gördüğün üzere.konu sahibiyle birlikte 3 olduk.konu sahibi bile benim neyimi sevmiş diyor.ben de dışarıdan bakıp nelerini sevmiş diyorum.fark bu.o bile kendinde bir numara bulamamış.Konunuzun bir değişik versiyonu geçenlerde açılmıştı. Arkadaş yakışıklı ve uzun erkekleri çirkin ve kısaların kaptığını, kendisinin güzel ve uzun olduğu için bulamadığını iddia ediyor da o yüzden yazdım.
Evet sonuna kadar gideceğim haklı davamda.okuyun.sonra da güzeliz diye şanssız olduğumuza inanmıyorsunuz.allah çirkinler yaşasın diye yaratmış dünyayı.güzeller de çatır çatır çatlasın diye.
Anladım açıkladığınız için teşekkür ederim, bizim durum böyle değil fakat her kadının bir erkek bulabileceğini düşünüyorum dengine göre zamanı geldiğinde mutlaka bulacaktır o arkadaşı da kısmeti, kendimi de çok gömmeyeyim hep talep görmüş birisiyim şu anda bir dönemden geçiyor olabilirim ama bu demek değil ki çirkinim aaaa ne münaseboKonunuzun bir değişik versiyonu geçenlerde açılmıştı. Arkadaş yakışıklı ve uzun erkekleri çirkin ve kısaların kaptığını, kendisinin güzel ve uzun olduğu için bulamadığını iddia ediyor da o yüzden yazdım.
Bence öyleHmm nisanlinizin boyu 190 mi? Siz de 150
Ben yakışıklı erkekler her zaman harikulade güzel kadınlarla oluyor gibi bir şey iddia etmiyorum ki. Benim söylediğim şey senin iddia ettiğin gibi biri olmadığın. 25-26 yaşına kadar hiç sevgilin olmadığını söylememiş miydin? Ben gerçekten güzel kadınlar tanıdım. Kendi isteğiyle yalnız kalanlar hariç güzel bir kadın çok rahat sevgili bulur. Ve bunun için hiçbir çaba göstermesine gerek yok.Bunu söyleyen sadece ben değilim gördüğün üzere.konu sahibiyle birlikte 3 olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?