Kendimi önemsiz hissedip moralimi bozuyorum.Sizce abartıyor muyum?

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Dün eşimle sinemaya gitmeye karar verdik.Ben acıktığımı söyledim öncesinde yemek yeriz diye düşündüm.Sabah kahvaltıda küçük görümcem aramıştı eşim de kahvaltıdan sonra arayım demişti.Sonrasında görümceme döndü o meşgule attı bu sefer.Neyse gidecektik konuşma sesleri duydum işte ben içerdeyken konuşuyorlardı.Dedim hadi gitmiyor muyuz hazırlanayım mı ben dedim.Hazırlan dedi.Gittim hazırlanıyorum ağırdan alıyorum konuşuyor diye işte siz gitmicek misiniz diye soruyor kardeşi o da gidicez gitmeden önce seni aradım işte diyor.Neyse zaman geçti ben hazırlandım hala konuşuyor.Üstelik kardeşiyle aramız da limoni böyle olunca kendimi iyice önemsiz hissediyorum.Benim eşim hazırlanmış olsa ben sırf telefonla konuşucam diye bekletmezdim.Telefonu kapatınca da gülüyor gel sarılalım diyip duruyor.Sarılmadım ister istemez moralim bozuldu yolda da konuşmadım.Biraz gönlümü yapmaya çalıştı ama sinemaya aç girdim sayesinde sonrasında yedik.En son yemek yemeye giderken takmıyorsun beni dedim saçmalama olur mu öyle şey şimdi sana çok güzel şeyler yedircem falan dedi.Ben de artık huysuz görünmemek için uzatmadım.Ama çok içime oturdu.Sözlerde hep ben önemliyim ama davranışa gelince sırf telefon için beni bekletince moralim bozuluyor.Acıktığımı hatırlamamış sinemaya yetişiriz diye düşünmüş sinemaya da son 5 dk kala girdik bi 5 dk daha geç çıksak yetişemicektik.Çok sinirim kendi kendimi yiyorum.Küçük görünüyor ama altında cok mesaj var bence

‘Telefonu kapatınca da gülüyor ..sarılmadım..konuşmadım’ kısmından sonra okumadım .
Adam kardeşiyle de konuşamayacaksa kimle konuşacak . Siz konuşmuyorsunuz diye o niye konuşmasın kardeşiyle ?
Siz de çığ altında beklemiyorsunuz, evde bekliyorsunuz 5 dakika geç gidin nedir yani¿
bu tapulu mal gibi davranma olayını anlamıyorum . Ben bunun için kocama surat yapsam gerçekten bırak gönlümü almayı ‘kafayı mı yedin sen’ der ...

Benim eşimde başlarda böyleydi dikkat etmezdi .Birde annesi konuşmaya başladı mı en az 40 dk kapatmaz bana da öyle.Kim ne yapmis kim kiminle kavga etmiş boş boş anlatır .
Kaç defa eşimle kavga ettik bilmiyorum .Mesela yemekk yiyoruz diyo benim ailem o an kapatır ,bunda oyle bir görgü yok ,yada disardatuz eşim resim koyduysa görümce yumurtluyordu büyük ihtimal anında arardi acana kadar defalarca eşim bu sefer bişey oldu herhalde diye açardı boş boş konuşunca sonra arayayım dediği zamanda sinir krizi geçirdi filan.
Soylwye söyleye artık anladı .Şimdi en azından isimzi var sonra arayayım yada disaridayiz eve gidince aarraim.diyo .

Derdim konusmaain değil ama o an bir isim varsa ve hayati bir konu değilse kısa kessin yada az ertelesin

Telefonda uzun konuşmasına bozulduysanız, hadi beni bekletme, çıkıyoruz, deyin. Sinemaya girmeden yemek yemek istiyorsanız, onun sormasını beklemeden, yemek yiyelim deyin. Böyle sürekli gözlem modunda, açık arar gibi bir şeylerden alınıp, tavır yapmak hem ilişkinizi, hem sizi yıpratır. Altta çok mesaj var diyorsunuz da, adam sadece kardeşiyle telefonda konuşmuş. Başka ne yapmış valla anlamadım.

Konu sahibi değilim ama gerçekten bazikari inadina.ypiyor .Mesela benim kv ve görümce dışarıda olduğumuzu anladığı an ölümüne aralardj ve kapatmamak için bütün koyun dedikodusunu yapmaya kalkardı en az 40 dk ve eşim ya banane onlardan sonra konuşuruz deyince de sinir krizi geçirdi ne karı meraklisisin diye üslup ta bu yani :/
Yoksa tabiki konuşsun ama ayda yılda bir bişey varken önemli birşey yoksa az ertelenebilir sanki:)

Bilmiyorum sabah kahvaltıda kapattı ama sonrasında beklememe rağmen kapatmadı.Annesi babası olunca böyle değil ama görümcemde bi değişiiyor eşim o kırılacak diye ödü kopuyor

Sizin aranız görümcenizle limoni diye, eşiniz kardeşiyle konuşmasın mı? Ben sinemaya aç girmektense bunu sorun ettiğinizi düşünüyorum. Okurken başbaşa gideceğiniz sinemaya kardeşini de davet etti diye bekledim. Eğer öyle olsa haklısınız derdim ama biraz abartmışsınız.

Dedim önce hazırlanıyorum dedim.Sonrasında etrafında dolaştım.Ne yapayım konuları açıyor diyor bana.Ama kız dedi yani ne zaman gideceksiniz diye eşim de gidecez öncesinde seni aradım dedi o sıra kapatabilirdi.Ben empati kuruyorum eşim hazırlanırken o kadar rahat konuşmazdım ya da hazırlandığında rahatsız olurdum

Aynen öyle sonra da konuşabilirlerdi.Kardeşi sürekli konu açtı

Büyük ihtimalle siz daha hazırlanmadığınız için konuşmayı bitirmemiş. Hızlıca hazırlanıp gitseydiniz kapatırdı. Sizde sinir olmazdınız.

Kardeşiyle gidip geldikten sonra konuşabilirdi hatta saatlerce daha rahat konuşurdu.O an beni bekletmesine benim aç bi şekilde sinemaya girmeme ya da sinemaya koşturarak girmemize değer miydi bunu diyorum ben

Altında çok mesaj var dediğiniz nedir peki? Eşiniz sizi önemsemiyor mu, sevmiyor mu, önceliği ailesine, kardeşine mi veriyor? Bunu demek istiyorsunuz gibi anladım. Şu anlattığınız olaya bakınca bana abartıyorsunuz gibi göründü. Ha bu olayların evveliyatı varsa, aslında başka olaylardan eşinize karşı bilendiyseniz, orasını bilemem. Ama yoksa, eşiniz sizin düşmanınız değil. Böyle ufak tefek şeyleri büyük sorunlar haline getirmeyin.

He bilemedim o kadarını, başıma gelmeyen birşey için iddia edemem . Fakat konu sahibinin ‘aramın limoni olduğunu biliyor’ demesi açıkçası çok açık geldi bana .. bence tüm mesele bu , sevmediğinden sevdiği birileri olsa tepki bu olmaz .
Ben yine de çok bu konuda surat yapmamasını tavsiye ederim , hem kendi huzuru kaçar hem de nu tarz erkekler böyle yapıldıkça daha çok aileye düşüyor . Kendi bilir tabi

Bakın kırıcı olmadan konuşalım sonra olay tartışmaya gidiyor.
bütün konularınız da haksız bulunuyorsunuz,neden problemi biraz da kendinizde aramıyorsunuz? ben olsam bi dururum bunca kadın laf diyor,hele bi nazi niyazi prensesligi iki dakika kenara bırakıp kendimi sorgulayayım derdim.

Büyük ihtimalle siz daha hazırlanmadığınız için konuşmayı bitirmemiş. Hızlıca hazırlanıp gitseydiniz kapatırdı. Sizde sinir olmazdınız.
Hazırlandığımda gittim yanına balkona çıktım oturdum ne bileyim pek takmadı gibi geldi.sonrasında sarılalım demesi falan da bi garip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…