- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
yok yok,üye problemli. gorumcesine ustunluk taslayip aileyi birbirine dusurdu ,dusman basina cinsten,eski konularında hep kendisi haksiz bulundu 19 yasindaki kızla aşık atmaya çalıştığı için, hala değişmemiş mevzu derdi kucuk gorumce ile,allah uzak tutsunAltında çok mesaj var dediğiniz nedir peki? Eşiniz sizi önemsemiyor mu, sevmiyor mu, önceliği ailesine, kardeşine mi veriyor? Bunu demek istiyorsunuz gibi anladım. Şu anlattığınız olaya bakınca bana abartıyorsunuz gibi göründü. Ha bu olayların evveliyatı varsa, aslında başka olaylardan eşinize karşı bilendiyseniz, orasını bilemem. Ama yoksa, eşiniz sizin düşmanınız değil. Böyle ufak tefek şeyleri büyük sorunlar haline getirmeyin.
bütün konularınız da haksız bulunuyorsunuz,neden problemi biraz da kendinizde aramıyorsunuz? ben olsam bi dururum bunca kadın laf diyor,hele bi nazi niyazi prensesligi iki dakika kenara bırakıp kendimi sorgulayayım derdim.
Önceki konuları bilmiyordum. Ama hep bu konudaki gibiyse, konu sahibi evliliği ve kendisi için biraz olgunlaşmalı.yok yok,üye problemli. gorumcesine ustunluk taslayip aileyi birbirine dusurdu ,dusman basina cinsten,eski konularında hep kendisi haksiz bulundu 19 yasindaki kızla aşık atmaya çalıştığı için, hala değişmemiş mevzu derdi kucuk gorumce ile,allah uzak tutsun
Bakın hala devam ediyorsunuz size diyorum ki olayı tartışmaya çevirmeyin biraz medeniyet lütfen ya lütfen beni konu açmaktan soğutmayın.Sizin gibiler yüzünden siteden zevk alamıyorum moralim daha da bozuk çıkıyorum yapmayın şunuyok yok,üye problemli. gorumcesine ustunluk taslayip aileyi birbirine dusurdu ,dusman basina cinsten,eski konularında hep kendisi haksiz bulundu 19 yasindaki kızla aşık atmaya çalıştığı için, hala değişmemiş mevzu derdi kucuk gorumce ile,allah uzak tutsun
Altında çok mesaj var dediğiniz nedir peki? Eşiniz sizi önemsemiyor mu, sevmiyor mu, önceliği ailesine, kardeşine mi veriyor? Bunu demek istiyorsunuz gibi anladım. Şu anlattığınız olaya bakınca bana abartıyorsunuz gibi göründü. Ha bu olayların evveliyatı varsa, aslında başka olaylardan eşinize karşı bilendiyseniz, orasını bilemem. Ama yoksa, eşiniz sizin düşmanınız değil. Böyle ufak tefek şeyleri büyük sorunlar haline getirmeyin.
Önceki konuları bilmiyordum. Ama hep bu konudaki gibiyse, konu sahibi evliliği ve kendisi için biraz olgunlaşmalı.
yok yok,üye problemli. gorumcesine ustunluk taslayip aileyi birbirine dusurdu ,dusman basina cinsten,eski konularında hep kendisi haksiz bulundu 19 yasindaki kızla aşık atmaya çalıştığı için, hala değişmemiş mevzu derdi kucuk gorumce ile,allah uzak tutsun
altta hicbir mesaj yok. esiniz sizin emir eriniz degil laf sizin agzinizdan cikmadan yerine getirmek zorunda degil.
insanlarin konusarak anlastigini unutmayin lutfen.
Kesinlikle öyle oluyor tepki gösterince ve erkeklerde âa bak bu beni ailemden koparacak diye bir düşünce belirtiyor hele evliliğin ilk yıllarındaHe bilemedim o kadarını, başıma gelmeyen birşey için iddia edemem . Fakat konu sahibinin ‘aramın limoni olduğunu biliyor’ demesi açıkçası çok açık geldi bana .. bence tüm mesele bu , sevmediğindensevdiği birileri olsa tepki bu olmaz .
Ben yine de çok bu konuda surat yapmamasını tavsiye ederim , hem kendi huzuru kaçar hem de nu tarz erkekler böyle yapıldıkça daha çok aileye düşüyor . Kendi bilir tabi
Zaten çok girmiyorum derdim oldukça sizinle paylaşıyorum.Başka derdimiz olmuyor çok şükür olsaydı onları paylaşırdımActiginiz iki konudan biri gorumcenizle ilgili. Gorumceniz yuzunden kendinizi onemsiz hissettiginizi soyleyip duruyorsunuz. Asaglik kompleksi yasadiginizin farkindamisiniz?Gorumcenizi takinti haline getirmissiniz bunu yenmeye calissaniz iyi olur esinizin kardesi sonucta hep yuz yuze bakacaksiniz.
Kırılgan birisiyse gorumeceniz kapatayım diyemenistir belki .Veya küçükse yaşı bilmiyorum amaBilmiyorum sabah kahvaltıda kapattı ama sonrasında beklememe rağmen kapatmadı.Annesi babası olunca böyle değil ama görümcemde bi değişiiyor eşim o kırılacak diye ödü kopuyor
Allahtan baska derdiniz yok abisiyle konusmak isteyen bir kardes yuzunden bile bu kadar strese giriyorsaniz daha buyuk dertlerde inme filan gecirirdiniz heralde.Zaten çok girmiyorum derdim oldukça sizinle paylaşıyorum.Başka derdimiz olmuyor çok şükür olsaydı onları paylaşırdım
Benim eşimde önceleri konu sahibinin eşi gibiydiHızlı hızlı hazırlanıp hadi der gibi gözünün içine bakarak beklerdim ben olsam. Erkeklerin düşünmesini beklersek ohooo.
Allahtan baska derdiniz yok abisiyle konusmak isteyen bir kardes yuzunden bile bu kadar strese giriyorsaniz daha buyuk dertlerde inme filan gecirirdiniz heralde.
Amin sağ olKonuya yorumum yok. Allah adama da ailesine de kolaylık versin demeye geldim...
Anlıyorum demek istediğinizi. Öyle yapsa daha iyi olurmuş düşüncesizlik etmis ama bu sizi önemsiz yapmaz ki.Kardeşiyle gidip geldikten sonra konuşabilirdi hatta saatlerce daha rahat konuşurdu.O an beni bekletmesine benim aç bi şekilde sinemaya girmeme ya da sinemaya koşturarak girmemize değer miydi bunu diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?