Kendimi önemsiz hissedip moralimi bozuyorum.Sizce abartıyor muyum?

yok yok,üye problemli. gorumcesine ustunluk taslayip aileyi birbirine dusurdu ,dusman basina cinsten,eski konularında hep kendisi haksiz bulundu 19 yasindaki kızla aşık atmaya çalıştığı için, hala değişmemiş mevzu derdi kucuk gorumce ile,allah uzak tutsun

Actiginiz iki konudan biri gorumcenizle ilgili. Gorumceniz yuzunden kendinizi onemsiz hissettiginizi soyleyip duruyorsunuz. Asaglik kompleksi yasadiginizin farkindamisiniz?Gorumcenizi takinti haline getirmissiniz bunu yenmeye calissaniz iyi olur esinizin kardesi sonucta hep yuz yuze bakacaksiniz.

Yani bir kaç kişi beni önceki konumda haksız buldu diye ben buraya dert açmayayım mı hanımefendi.Size diyorum ki tartışma vari konuşmayalım siz devam ediyorsunuz.Sonra da soru soruyorsunuz cevap verenlere kızıyorsunuz diyorsunuz.Bırakın sakin sakin cevapları alayım siz dışında herkes güzel bir şekilde yazdı zaten.Haksız da bulanlar oldu haklı da bulanlar oldu ama sizin gibi tahrik edici şekilde konuşmadılar.Rica ediyorum siz de bana prenses tarzı imalarda bulunup rahatladıysanız uzatmayın tartışmayalım.

Önceki konuları bilmiyordum. Ama hep bu konudaki gibiyse, konu sahibi evliliği ve kendisi için biraz olgunlaşmalı.

Bakın hala devam ediyorsunuz size diyorum ki olayı tartışmaya çevirmeyin biraz medeniyet lütfen ya lütfen beni konu açmaktan soğutmayın.Sizin gibiler yüzünden siteden zevk alamıyorum moralim daha da bozuk çıkıyorum yapmayın şunu

Yani bilmiyorum sordum ya abartıyor muyum diye...dediğiniz gibi abartıyorum belki de...ama siz söyleyin gidip döndükten sonra saatlerce konuşabilirdi kardeşiyle illa o an mı konuşmalıydı çıksaydık stressiz rahat şekilde olmaz mıydı

bu gorumcesi hukuk okuyan kendisi iibf mezunu olan ve gorumceye ders notu atan uye mi?

altta hicbir mesaj yok. esiniz sizin emir eriniz degil laf sizin agzinizdan cikmadan yerine getirmek zorunda degil.

insanlarin konusarak anlastigini unutmayin lutfen.

bu emir erilik olmuyor ki.yani siz eşiniz sizi dışarı çıkmak için beklese rahat rahat telefonla mı konuşursunuz ben yapamam şahsen belki de ben fazla düşünceliyim

Kesinlikle öyle oluyor tepki gösterince ve erkeklerde âa bak bu beni ailemden koparacak diye bir düşünce belirtiyor hele evliliğin ilk yıllarında
Evet sevmediğin yada senin iyiliğini istemediğini bildiğim kişiler olunca daha çok batıyor :)

Zaten çok girmiyorum derdim oldukça sizinle paylaşıyorum.Başka derdimiz olmuyor çok şükür olsaydı onları paylaşırdım

Bilmiyorum sabah kahvaltıda kapattı ama sonrasında beklememe rağmen kapatmadı.Annesi babası olunca böyle değil ama görümcemde bi değişiiyor eşim o kırılacak diye ödü kopuyor
Kırılgan birisiyse gorumeceniz kapatayım diyemenistir belki .Veya küçükse yaşı bilmiyorum ama

Zaten çok girmiyorum derdim oldukça sizinle paylaşıyorum.Başka derdimiz olmuyor çok şükür olsaydı onları paylaşırdım
Allahtan baska derdiniz yok abisiyle konusmak isteyen bir kardes yuzunden bile bu kadar strese giriyorsaniz daha buyuk dertlerde inme filan gecirirdiniz heralde.

Hızlı hızlı hazırlanıp hadi der gibi gözünün içine bakarak beklerdim ben olsam. Erkeklerin düşünmesini beklersek ohooo.
Benim eşimde önceleri konu sahibinin eşi gibiydi
Artık bende sizin yaptıgınız gibi huzlı hızlı hazırlanıyorum.cocuklar ve ben ayakkabılarımızı giyip kapı önünde bekliyoruz:)
Mecbur bize ayak uydurmak zorunda kalıyor

Kardeşiyle gidip geldikten sonra konuşabilirdi hatta saatlerce daha rahat konuşurdu.O an beni bekletmesine benim aç bi şekilde sinemaya girmeme ya da sinemaya koşturarak girmemize değer miydi bunu diyorum ben
Anlıyorum demek istediğinizi. Öyle yapsa daha iyi olurmuş düşüncesizlik etmis ama bu sizi önemsiz yapmaz ki.
Görümce ile aranız limoni olduğu için eşiniz de mesafe koysun istiyorsunuz. Koymadığı için kendinizi önemsiz hissediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…