- 15 Nisan 2017
- 3.535
- 9.172
- 158
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Sorunuza cevap istiyorsaniz bakin samimi soyluyorum gercekten abartiyorsunuz. Yani esiniz telefondayken gercekten sohbete dalmis olup sizi beklettiginin farkinda olmamis olabilir. Yada bir kac dakika gec gitmekten ne cikar diye dusunmustur. Yani bu kadar buyutelecek bir mevzu degil. Insaniz her daim ince dusunceli olamiyoruz karsidakine. Gorumcenize gelincede bir konunuzda onu kiskandigindan bahsetmissiniz digerinde onun yuzunden kendinizi degersiz hissediyor olusunuzdan. Yani sorun gorumcede veyaz esinizde degil sizde. Gorumce alt tarafi kardes yani bu, kuma degil rakip degil. Komplekslerinizi biraz olsun yenmeye calisin.Ben kardeşiyle konuştu diye demiyorum ki ama.Galba ben anlatamıyorum
Anlıyorum demek istediğinizi. Öyle yapsa daha iyi olurmuş düşüncesizlik etmis ama bu sizi önemsiz yapmaz ki.
Görümce ile aranız limoni olduğu için eşiniz de mesafe koysun istiyorsunuz. Koymadığı için kendinizi önemsiz hissediyorsunuz.
aynen aynen, kizcagizin gelinden cekecegi cilesi varmisbu gorumcesi hukuk okuyan kendisi iibf mezunu olan ve gorumceye ders notu atan uye mi?
15 yaşında mısınız?Dün eşimle sinemaya gitmeye karar verdik.Ben acıktığımı söyledim öncesinde yemek yeriz diye düşündüm.Sabah kahvaltıda küçük görümcem aramıştı eşim de kahvaltıdan sonra arayım demişti.Sonrasında görümceme döndü o meşgule attı bu sefer.Neyse gidecektik konuşma sesleri duydum işte ben içerdeyken konuşuyorlardı.Dedim hadi gitmiyor muyuz hazırlanayım mı ben dedim.Hazırlan dedi.Gittim hazırlanıyorum ağırdan alıyorum konuşuyor diye işte siz gitmicek misiniz diye soruyor kardeşi o da gidicez gitmeden önce seni aradım işte diyor.Neyse zaman geçti ben hazırlandım hala konuşuyor.Üstelik kardeşiyle aramız da limoni böyle olunca kendimi iyice önemsiz hissediyorum.Benim eşim hazırlanmış olsa ben sırf telefonla konuşucam diye bekletmezdim.Telefonu kapatınca da gülüyor gel sarılalım diyip duruyor.Sarılmadım ister istemez moralim bozuldu yolda da konuşmadım.Biraz gönlümü yapmaya çalıştı ama sinemaya aç girdim sayesinde sonrasında yedik.En son yemek yemeye giderken takmıyorsun beni dedim saçmalama olur mu öyle şey şimdi sana çok güzel şeyler yedircem falan dedi.Ben de artık huysuz görünmemek için uzatmadım.Ama çok içime oturdu.Sözlerde hep ben önemliyim ama davranışa gelince sırf telefon için beni bekletince moralim bozuluyor.Acıktığımı hatırlamamış sinemaya yetişiriz diye düşünmüş sinemaya da son 5 dk kala girdik bi 5 dk daha geç çıksak yetişemicektik.Çok sinirim kendi kendimi yiyorum.Küçük görünüyor ama altında cok mesaj var bence
Kardeşiyle gidip geldikten sonra konuşabilirdi hatta saatlerce daha rahat konuşurdu.O an beni bekletmesine benim aç bi şekilde sinemaya girmeme ya da sinemaya koşturarak girmemize değer miydi bunu diyorum ben
Bu cümle ile ne kadar doğru düşündüğümü anlamış oldum. Eşinizin sizi bekletmesi konusunda anlıyorum ama o telefonda gorumceniz değil bir başkası olsaydı kendinizi önemsiz hissetmeyecektiniz. Konuyu sadece " eşim telefonda konuşurken beni bekletti" şeklinde açmış olsanız yüzde yüz haklıydınız ama "gorumcemle aram limoni, onunla konuşurken bekletti" dediginiz için çoğumuz abarttiginizi düşündük.ama benim de gözüme sokmasın en azından
erkekler o kadar ince düşünemiyor,bence uzatmazsınDedim önce hazırlanıyorum dedim.Sonrasında etrafında dolaştım.Ne yapayım konuları açıyor diyor bana.Ama kız dedi yani ne zaman gideceksiniz diye eşim de gidecez öncesinde seni aradım dedi o sıra kapatabilirdi.Ben empati kuruyorum eşim hazırlanırken o kadar rahat konuşmazdım ya da hazırlandığında rahatsız olurdum
Dün eşimle sinemaya gitmeye karar verdik.Ben acıktığımı söyledim öncesinde yemek yeriz diye düşündüm.Sabah kahvaltıda küçük görümcem aramıştı eşim de kahvaltıdan sonra arayım demişti.Sonrasında görümceme döndü o meşgule attı bu sefer.Neyse gidecektik konuşma sesleri duydum işte ben içerdeyken konuşuyorlardı.Dedim hadi gitmiyor muyuz hazırlanayım mı ben dedim.Hazırlan dedi.Gittim hazırlanıyorum ağırdan alıyorum konuşuyor diye işte siz gitmicek misiniz diye soruyor kardeşi o da gidicez gitmeden önce seni aradım işte diyor.Neyse zaman geçti ben hazırlandım hala konuşuyor.Üstelik kardeşiyle aramız da limoni böyle olunca kendimi iyice önemsiz hissediyorum.Benim eşim hazırlanmış olsa ben sırf telefonla konuşucam diye bekletmezdim.Telefonu kapatınca da gülüyor gel sarılalım diyip duruyor.Sarılmadım ister istemez moralim bozuldu yolda da konuşmadım.Biraz gönlümü yapmaya çalıştı ama sinemaya aç girdim sayesinde sonrasında yedik.En son yemek yemeye giderken takmıyorsun beni dedim saçmalama olur mu öyle şey şimdi sana çok güzel şeyler yedircem falan dedi.Ben de artık huysuz görünmemek için uzatmadım.Ama çok içime oturdu.Sözlerde hep ben önemliyim ama davranışa gelince sırf telefon için beni bekletince moralim bozuluyor.Acıktığımı hatırlamamış sinemaya yetişiriz diye düşünmüş sinemaya da son 5 dk kala girdik bi 5 dk daha geç çıksak yetişemicektik.Çok sinirim kendi kendimi yiyorum.Küçük görünüyor ama altında cok mesaj var bence
Ya sen sinema için diyorsun, eski eşime ben bir gün sürpriz yaptım tam onun sevdiği gibi jartiyer mini etek cart curt adam yarım saat telefonda konuştu, süs bebeği gibi bekledim ...
Eşin gönlünü almış işte daha ne istiyorsun?
Ya var ya sizin gibi memnuniyetsiz kadınlar yüzünden tüm kadınları böyle zannediyor erkekler.
"Aç kaldım" nedir allah aşkına? Kocaman kadınsınız, açsanız ve o an yemek yemek istiyorsanız eşinize"canım ben çok acıktım, sinemadan önce yemek yemek istiyorum çıkıyorum orda buluşuruz "dersiniz. Tahminime göre eşinizde telefonu kapatıp gelir zaten. Ayrıca eşiniz sonrasında gönlünüzü de almaya çalışmış ki bence hiç gerek yok. Ben olsam, kardeşimle konuştum diye triplenen adamı hiiiççç umursamam.Evlendiğimizde çekirdek ailemiz elbette ön planda olmalı ama kimsenin hayatının merkezinde olamazsınız. Kusura bakmayın ama anlattıklarınız çol şımarık ve bencilce.
Ya sen sinema için diyorsun, eski eşime ben bir gün sürpriz yaptım tam onun sevdiği gibi jartiyer mini etek cart curt adam yarım saat telefonda konuştu, süs bebeği gibi bekledim ...
Eşin gönlünü almış işte daha ne istiyorsun?
Ya var ya sizin gibi memnuniyetsiz kadınlar yüzünden tüm kadınları böyle zannediyor erkekler.
Ben buna trip atsam eşim buna trip attığımı bile anlamaz, bu manyak gene astral seyahate çıktı herhalde diye düşünür. Öylesine takılmayacak bir konu bence sevgili konu sahibi.
Sinemaya Aç aç koşturarak girmişsiniz zaten . Dert büyük malum allah eşinize sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?