Kendimi önemsiz hissedip moralimi bozuyorum.Sizce abartıyor muyum?

Ben kardeşiyle konuştu diye demiyorum ki ama.Galba ben anlatamıyorum
Sorunuza cevap istiyorsaniz bakin samimi soyluyorum gercekten abartiyorsunuz. Yani esiniz telefondayken gercekten sohbete dalmis olup sizi beklettiginin farkinda olmamis olabilir. Yada bir kac dakika gec gitmekten ne cikar diye dusunmustur. Yani bu kadar buyutelecek bir mevzu degil. Insaniz her daim ince dusunceli olamiyoruz karsidakine. Gorumcenize gelincede bir konunuzda onu kiskandigindan bahsetmissiniz digerinde onun yuzunden kendinizi degersiz hissediyor olusunuzdan. Yani sorun gorumcede veyaz esinizde degil sizde. Gorumce alt tarafi kardes yani bu, kuma degil rakip degil. Komplekslerinizi biraz olsun yenmeye calisin.

Hayır mesafe koymasın ama benim de gözüme sokmasın en azından onunla telefonda konuşurken beni bir yandan bekletmesin.Yani bir tarafı yaparken bir tarafı kırmasın.

Siz yengeler hep böyle kıskançmısınız? Mutlu,huzurlu,tartışmasız bir ortam olmasın mı ? Sizin derhal kendinize bir çözüm bulmanız gerekiyor bence. Eşinizede yazık.. Adam nerden anlasın sizin takıntınızı. Kardeşiyle konuşmaktan doğal ne olabilir.. Geç kaldığınızı düşünüyosan eğer eşini uyarabilirsin nerden anlasın adam konuşmaya dalmış olamaz mı ? Ya cidden dertsiz başınıza dert açıyorsunuz ..

İçinde bulunduğunuz durum aleni şekilde kıskançlık.

Sürekli birarada olduğunuz eşiniz kardeşiyle konuşurken ona ekstra önem verse ne olur ki?

Kardeşine verdiği değer niye sizi değersiz hissettiriyor, çünkü kıskanıyorsunuz takıntı haline getirmişsiniz görümcenizi.

Şu olayda kendini haklı görmek imkansıza yakın ama siz onuda başarıyorsunuz.

Allah eşinize sabır versin.

15 yaşında mısınız?
ay yazacak çok şey var da değişmiyor ki anacım böyle kişililker.

Kardeşiyle gidip geldikten sonra konuşabilirdi hatta saatlerce daha rahat konuşurdu.O an beni bekletmesine benim aç bi şekilde sinemaya girmeme ya da sinemaya koşturarak girmemize değer miydi bunu diyorum ben

Sınırlarınızı siz belirlemek zorundasiniz.
Benim karnim ac- yemek yemek istiyorum demeniz gerekir.
Niye yavaş yavaş hazirlaniyorsunuz?

bence fazla büyütmüşsünüz. öyle küserek, alttan mesaj vererek kendinizi, eşinizi ve evliliğinizi yıpratırsınız.
benim de kayınpeder eşimi arayınca aynı cümleleri 10 farklı şekilde kurup, aynı konuyu uzattıkça uzatır. birkeresinde sizin gibi sıkışık zamandaydık eşim telefondayken 'vaktimiz az, lütfen kapat, uygun bir zamanda konuşun' dedim. o da kapattı. ne diye küsüp tepki yapıp aç kalıyorsun ki.

ama benim de gözüme sokmasın en azından
Bu cümle ile ne kadar doğru düşündüğümü anlamış oldum. Eşinizin sizi bekletmesi konusunda anlıyorum ama o telefonda gorumceniz değil bir başkası olsaydı kendinizi önemsiz hissetmeyecektiniz. Konuyu sadece " eşim telefonda konuşurken beni bekletti" şeklinde açmış olsanız yüzde yüz haklıydınız ama "gorumcemle aram limoni, onunla konuşurken bekletti" dediginiz için çoğumuz abarttiginizi düşündük.

"Aç kaldım" nedir allah aşkına? Kocaman kadınsınız, açsanız ve o an yemek yemek istiyorsanız eşinize"canım ben çok acıktım, sinemadan önce yemek yemek istiyorum çıkıyorum orda buluşuruz "dersiniz. Tahminime göre eşinizde telefonu kapatıp gelir zaten. Ayrıca eşiniz sonrasında gönlünüzü de almaya çalışmış ki bence hiç gerek yok. Ben olsam, kardeşimle konuştum diye triplenen adamı hiiiççç umursamam.Evlendiğimizde çekirdek ailemiz elbette ön planda olmalı ama kimsenin hayatının merkezinde olamazsınız. Kusura bakmayın ama anlattıklarınız çol şımarık ve bencilce.

erkekler o kadar ince düşünemiyor,bence uzatmazsın

Ya sen sinema için diyorsun, eski eşime ben bir gün sürpriz yaptım tam onun sevdiği gibi jartiyer mini etek cart curt adam yarım saat telefonda konuştu, süs bebeği gibi bekledim ...

Eşin gönlünü almış işte daha ne istiyorsun?

Ya var ya sizin gibi memnuniyetsiz kadınlar yüzünden tüm kadınları böyle zannediyor erkekler.

Erkeklerin bir önemi yok ki artık.Senin de eşin var benim de eşim.Onu bekar kadınlar düşünsün

Kocaman kadın mıyım gençliğimin baharındayım

Senin eşinin yaptığı çok trajik sanırım çok etkilenememiş

Ben buna trip atsam eşim buna trip attığımı bile anlamaz, bu manyak gene astral seyahate çıktı herhalde diye düşünür. Öylesine takılmayacak bir konu bence sevgili konu sahibi.

Eşim de muhtemelen öyle düşünmüştür...bence benim üzerime küçüklükten beri çok düşüldüğü için ben böyle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…