Kuzenim atti deseydin:))) bosver ben garip birsey yok bence. Sarhos olup sayfalarca garip mesajlar atmamissiniz sonuctaikimizde 30 lu yaşlardayız çocuk değiliz sonuçta nasılsın dememin bir adım olduğunu anlar diye düşündüm, ona göre görüşmek istemiyorsada usulünce cvp verir diye bekledim. ya şimdiki erkekler usul erkan bilmiyor yada ben anlamadım. yanlışlıkla msj attım yada cuma msjı attım triplerinemi girmeliydim
görüşmek istese zaten ulaşırdı sana.herkese merhaba
yaklaşık 3 hafta önce biri ile tanıştırıldım, görücü usulü 2 hafta kadar tlf ile görüştük ama beni tanımak istemiyor gibi hissettim, msjlaşlamaları seyrek aramaları seyrek.Kendisinede beni tanıma çaban yok dedim. oda tanımak istediğini ama zamana yaymak istediğini söyledi bu iki hafta içinde tekrar görüşme ile ilgili bir talebide olmadı.sürekli duyguların oluşmasından bahsetti bende karşılıklı görüşmeden duyguların oluşamayacağını bu şekilde ilerleyemeyeceğimizi söyleyip durumu sonlandırdım. Oda biraz sabır göstermem gerektiğini söylüyordu sürekli.Ama neye sabır göstermem gerektiğini bir türlü anlayamadım ve bir şekilde bitti. 1 hafta kadar iletişimde bulunmadık. ilişkide adımı hep erkeğin atmasından yana olan ben dün akşam nasıl bir cesaretse nasılsın diye msj attım.Sabahta msja dönmediğini görünce sanırım hırslandım cvp yazmak nezakettir kibar biri olduğunu düşünmüştüm yazdım.Egosuna ikiye katladımokadar kızıyorumki kendime.Oda tlf güncellemelerinden dolayı msjını görmedim vs daha yeni okudum yazmış ..ok dedim ve konuşma bu şekilde bitti. kendimi çok rezil hissediyorum sabahtan beri, arayacak soracak olan adam zaten arardı diyorum.
herkese merhaba
yaklaşık 3 hafta önce biri ile tanıştırıldım, görücü usulü 2 hafta kadar tlf ile görüştük ama beni tanımak istemiyor gibi hissettim, msjlaşlamaları seyrek aramaları seyrek.Kendisinede beni tanıma çaban yok dedim. oda tanımak istediğini ama zamana yaymak istediğini söyledi bu iki hafta içinde tekrar görüşme ile ilgili bir talebide olmadı.sürekli duyguların oluşmasından bahsetti bende karşılıklı görüşmeden duyguların oluşamayacağını bu şekilde ilerleyemeyeceğimizi söyleyip durumu sonlandırdım. Oda biraz sabır göstermem gerektiğini söylüyordu sürekli.Ama neye sabır göstermem gerektiğini bir türlü anlayamadım ve bir şekilde bitti. 1 hafta kadar iletişimde bulunmadık. ilişkide adımı hep erkeğin atmasından yana olan ben dün akşam nasıl bir cesaretse nasılsın diye msj attım.Sabahta msja dönmediğini görünce sanırım hırslandım cvp yazmak nezakettir kibar biri olduğunu düşünmüştüm yazdım.Egosuna ikiye katladımokadar kızıyorumki kendime.Oda tlf güncellemelerinden dolayı msjını görmedim vs daha yeni okudum yazmış ..ok dedim ve konuşma bu şekilde bitti. kendimi çok rezil hissediyorum sabahtan beri, arayacak soracak olan adam zaten arardı diyorum.
içime sinmeyen tek durum dediğim gibi ilgi anlamındaki yetersizliğiydi.Onuda çok defa sorguladım gün boyu msjlaşmaktan bahsetmiyorum. ama sabah 11 de günaydın msjı atan biri cvp verdiğimde akşam 6 da dönen biri idi.ve her dönüşündede gayet kibar nazik bir şekilde durumu izah ediyor bir şekilde inandırıyordu. ama ben haliyle kafamda kuruyordum. msj atmamda bu yüzdendi galiba benim anlayaşızlığımdan dediği gibi sabır göstermememden bitti diye düşünüp bir anlık gafletle atmış bulundum.Ben baştan içinize sinmeyen şeyler olduysa elektrik alamadıysanız uyum sorunu varsa bitirmeyi çok doğru buluyorum. Ama 1 hafta sonra mesaj atma sebebinizi anlayamadım. Eğer sizin için de oluru varsa keşke orta yolda buluşup zamana yaymak nedir anlaşsaydınız yok oluru yoksa bitirmek en mantıklısı ama o zaman da neden mesaj?
içime sinmeyen tek durum dediğim gibi ilgi anlamındaki yetersizliğiydi.Onuda çok defa sorguladım gün boyu msjlaşmaktan bahsetmiyorum. ama sabah 11 de günaydın msjı atan biri cvp verdiğimde akşam 6 da dönen biri idi.ve her dönüşündede gayet kibar nazik bir şekilde durumu izah ediyor bir şekilde inandırıyordu. ama ben haliyle kafamda kuruyordum. msj atmamda bu yüzdendi galiba benim anlayaşızlığımdan dediği gibi sabır göstermememden bitti diye düşünüp bir anlık gafletle atmış bulundum.
ben nedense cvp vermeme geç yazma bu gibi durumları taktik yapıyormuş gibi hissediyorum. belkide bu yüzden kaybediyorum anlamıyorum. Biri msjıma 2 saat sonra cvp versin ama o msj attığımda müsaitsem dur o beni bekletti bende bekleteyim diyemiyorum. taktiksel geliyor, bu davranışlar ama sanırım bazılarıda bundan anlıyor.İyi olmamış ama rezillik de değil.
En son mesajına hiç cevap vermezdim ben olsam.
Ben de içgüdüsel olarak öyle davranıyorum taktik yapayım diye değil de.. Enteresan oluyor biraz :) Evet en azından açıkken size cevap yazmadığını gördükten sonra konuşmayı kesebilirsiniz. Ama artık herkes yoluna olmalı bu durumda zatenben nedense cvp vermeme geç yazma bu gibi durumları taktik yapıyormuş gibi hissediyorum. belkide bu yüzden kaybediyorum anlamıyorum. Biri msjıma 2 saat sonra cvp versin ama o msj attığımda müsaitsem dur o beni bekletti bende bekleteyim diyemiyorum. taktiksel geliyor, bu davranışlar ama sanırım bazılarıda bundan anlıyor.
bazen sorun bendemiydi diye düşündüm, 2 haftada insan görüşmek istemezmi , bir hafta kar yağdı bir hafta hasta oldu hep bir bahaneler.Ama hep kusura bakma demeler istiyormu istemiyormu kestiremedim inanın. aradığındada konuşmadan keyif alıyordum onunda aldığını hissediyordum. banada ya duygusal anlamda unutamadığı biri olduğu yada başka yedekleri olduğunu hissettirdi bu durum
kesinlikle tavsiyenize uyucamSana abla tavsiyesi bu tür erkeklerde kışkırtıcı konuşma şekline hakim olacaksın , şirin ve rahatlatıcı konuşmayacaksın elinden geldiğince karşı tarafı sinir edeceksin ki sürekli seni kötü ansın ve sana geri dönüşü olsun acı veren kızlar kazanır sen bunu becememişsin
Kovalandikca kendilerini bi halt saniyorlar daha cok naz yapiyorlaro kaçan kovalanır lafı sanırım baya geçmişti kaldı bende böyle düşünürdüm hep ama inanın çevremde ve kendimde son gözlemlediğim ilişkilerde şimdi erkekler kovalayanı istiyor
evet birde giderken yaptığı konuşmada benden dolayı bittiğini hissettirdi nasipse tekrar olabileceğini söyledi, benden dolayı bittiyse gerçekten adım atarsam tekrar başlayabilir diye düşündüm. Yanılmışım demekki.yazmasanız olurmuş şu durumda ama yazmayı gerçekten çok istemişsiniz demek ki.
hayatta yapmadığınız bir şeyin pişmanlığını yaşayacağınıza, yaptığınız bir şeyin yanlışlığı için pişman olmayı yeğleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?