kendimi rezil hissediyorum:( :(

Kuzenim atti deseydin:))) bosver ben garip birsey yok bence. Sarhos olup sayfalarca garip mesajlar atmamissiniz sonucta

görüşmek istese zaten ulaşırdı sana.
keşke sen yazmasaydın bişey.
aman boşver üzerinde durma unut gitsin.

Ben baştan içinize sinmeyen şeyler olduysa elektrik alamadıysanız uyum sorunu varsa bitirmeyi çok doğru buluyorum. Ama 1 hafta sonra mesaj atma sebebinizi anlayamadım. Eğer sizin için de oluru varsa keşke orta yolda buluşup zamana yaymak nedir anlaşsaydınız yok oluru yoksa bitirmek en mantıklısı ama o zaman da neden mesaj?

içime sinmeyen tek durum dediğim gibi ilgi anlamındaki yetersizliğiydi.Onuda çok defa sorguladım gün boyu msjlaşmaktan bahsetmiyorum. ama sabah 11 de günaydın msjı atan biri cvp verdiğimde akşam 6 da dönen biri idi.ve her dönüşündede gayet kibar nazik bir şekilde durumu izah ediyor bir şekilde inandırıyordu. ama ben haliyle kafamda kuruyordum. msj atmamda bu yüzdendi galiba benim anlayaşızlığımdan dediği gibi sabır göstermememden bitti diye düşünüp bir anlık gafletle atmış bulundum.

Olsun. Hepimiz yapıyoruz böyle bir şeyi. Her şey ideal şartlarda işlemiyor. Zamanında neler neler yapmadık. Bunu da böyle kabullenip yolunuza bakın bence.

İyi olmamış ama rezillik de değil.
En son mesajına hiç cevap vermezdim ben olsam.

İyi olmamış ama rezillik de değil.
En son mesajına hiç cevap vermezdim ben olsam.
ben nedense cvp vermeme geç yazma bu gibi durumları taktik yapıyormuş gibi hissediyorum. belkide bu yüzden kaybediyorum anlamıyorum. Biri msjıma 2 saat sonra cvp versin ama o msj attığımda müsaitsem dur o beni bekletti bende bekleteyim diyemiyorum. taktiksel geliyor, bu davranışlar ama sanırım bazılarıda bundan anlıyor.

Rezil degil de kararlarini uygulayamayan zayif bi imaj cizmissin. Isi sonlandirmissin adam yazmiyo, gidip nasilsin yazmanin bi manasi yok. Seni istemeyen adamin niye pesinden kosuyosun ki? Alti ustu gorucu usulu bi tanisma

Senden etkilenmemis, sabret demesinin sebebi de seni yedekte tutuyor, daha iyisini bulmazsa degerlendirecek gibi. Bitirmen dogru kararmis

Ben de içgüdüsel olarak öyle davranıyorum taktik yapayım diye değil de.. Enteresan oluyor biraz :) Evet en azından açıkken size cevap yazmadığını gördükten sonra konuşmayı kesebilirsiniz. Ama artık herkes yoluna olmalı bu durumda zaten

Sana abla tavsiyesi bu tür erkeklerde kışkırtıcı konuşma şekline hakim olacaksın , şirin ve rahatlatıcı konuşmayacaksın elinden geldiğince karşı tarafı sinir edeceksin ki sürekli seni kötü ansın ve sana geri dönüşü olsun acı veren kızlar kazanır sen bunu becememişsin

kesinlikle tavsiyenize uyucam birde böyle deneyelim

o kaçan kovalanır lafı sanırım baya geçmişti kaldı bende böyle düşünürdüm hep ama inanın çevremde ve kendimde son gözlemlediğim ilişkilerde şimdi erkekler kovalayanı istiyor
Kovalandikca kendilerini bi halt saniyorlar daha cok naz yapiyorlar

yazmasanız olurmuş şu durumda ama yazmayı gerçekten çok istemişsiniz demek ki.

hayatta yapmadığınız bir şeyin pişmanlığını yaşayacağınıza, yaptığınız bir şeyin yanlışlığı için pişman olmayı yeğleyin.

evet birde giderken yaptığı konuşmada benden dolayı bittiğini hissettirdi nasipse tekrar olabileceğini söyledi, benden dolayı bittiyse gerçekten adım atarsam tekrar başlayabilir diye düşündüm. Yanılmışım demekki.

Aramak mesaj atmak istese 1 haftada zaten yapardı niye nasılsın diyorsunuz ki. 3 haftada sadece telefonda görüşmeler olmuş yüz yüze görüşmek bile istememiş. Hele ki siz yazdıktan sonra güncelleme olmuş görmedim deyip sonra hala yazmadıysa vakit kaybetmeye değmez siz bir şans daha vermek istemişsiniz ama hoşlanmadı demek ki olabilir frekans tutmayabilir boşverin gitsin.

Öncelikle , hiç de bile rezillik değil. Gönlünüzü ferah tutun... Bilakis adım atmanız iyi bile olmuş sayılır. Aklınız kalmamış işte. Ne güzel...
Muhtemelen beğenisi oluşmadı size karşı ama arada tanıştıran insanlara da bir yanıt vermesi
gerektiği için, karşı taraf istemedi pozisyonuna sokup durumu gole çevirmiş... Son ana kadar ki nezaketini ben buna bağladım... Tam ohhh kurtardık derken 1 hafta sonra siz mesaj atmışsınız...
Var böyle adamlar. Aile, akraba, arkadaş baskısına dayanamayıp tanışan sonra da durumu " bak karşı taraf istemedi, beğenmedi, daha da bana ısrar etmeyin bu konuda, kimseyi çıkarmayın karşıma " potasına giren..
55 yaşındaki versiyonuna şahidim. Çok sevdiğim bir ablama yapıldı aynı şey. 3 ay sündürdü ........... adam ( noktalı yerleri siz doldurun :)))

niye bu kadar kisa surede tanidiginiz hatta taniyamadiginiz insanlari, bu kadar onemsiyorsunuz?adam sizi aramamis mesaj bile atmamis.niye bu israr..siz o adamdan daha kiymetlisiniz.birakin o sizin pesinizden kossun.mesajida atmasaydiniz iyiydi tabi ama artik olmus bitmis.unutun gitsin halen bunu dusunmeniz bile gereksiz bence..

Aman neden rezil hissediyorsun ki
Bu hayatta herşey insanlar için :)
Atmak istedin,attın ve bitti.
Kendini hiç boş yere kötü hissetme :)

Bunun nesi rezillik arkadaşım biraz duygusal yaklaşmişsin olaya.Rahat ol,boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…