Aşık olmak degil ama benim en cok aradigim seyleeden biri konusurken egleniyor olmak birlikte ayni seylere guluyor olabilmekti.bunu hissettiğim biriydi,birde ayrilirken sucu biraz bana atiyor gibi konusmasindan duzeltilebilinir belki diye dusundumAnladım . Son soruma da cevap verebilir misin?
Kendisinin kesin bir sürü görüüştüğü var. Bazılarıyla seninle olduğundan daha ileride. Arada kadroda boşluk olursa seni de upgrade edip bir üst kadroya almayı düşünüyor. O yüzden asla ters bir şey söylemiyor. Hep zaman, sabır falan diyor. Terslese, ya da ben düşünmüyorum seni dese seninle şansı bitecek.Bu saatten sonra bosverdim zaten,bir andan rezil olma hissi bi yandanda zaten bundan gercekten birsey olmayacakmsis bittigi iyi oldu hissi
Simdi.onudami yazmasaydim diyorumAmaan o ok mesaji yeter ona
Cevaptan sonra ok demeyip konusmak icin ısrar etseydin rezil olurdun bence
Ama şöyle de bir durum var sonucta ciddi bir ilişki hatta evlilik düşünülerek bir araya getirildik geldik,buna ragmen erkekler hep yedeklermi birilerini.eee o zaman kime guvenilecekKendisinin kesin bir sürü görüüştüğü var. Bazılarıyla seninle olduğundan daha ileride. Arada kadroda boşluk olursa seni de upgrade edip bir üst kadroya almayı düşünüyor. O yüzden asla ters bir şey söylemiyor. Hep zaman, sabır falan diyor. Terslese, ya da ben düşünmüyorum seni dese seninle şansı bitecek.
Erkekler hep yapar demiyorum, ya da bu usulde hep yapıyor demiyorum, bunları bilemem. Ama bence bu insan yapıyor. Öyle gibi davranıyor. Bambaşka şeyler de olabilir.Ama şöyle de bir durum var sonucta ciddi bir ilişki hatta evlilik düşünülerek bir araya getirildik geldik,buna ragmen erkekler hep yedeklermi birilerini.eee o zaman kime guvenilecek
evet o sanırım bana zaten ilgisizlikle msjı fazlasıyla verdi, ben anlamadım sanırımBence o kişinin aklında/hayatında bir başkası vardı, sizinle çok ilgilenmemiş ve hevesli değil belli ki. Keşke siz de öyle yapmasaydınız ama olmuş bir kere. Rezil olduğunuz falan yok asıl onun utanması gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?