kendimi rezil hissediyorum:( :(

evet çok tuhaf bir durum ama görücü usulünün bir kaidesi varmı onuda bilmiyorumki.Normalde ilişkilerde erkek kovalayan taraftır. buda son hatam olsun

hayır yahu ne kaidesi olacak. begenen hoşlanan erkek zaten kendini yazmaktan aramaktan alıkoyamaz. bu hödükten hiç ses çıkmamış baksana. ben de bir seferinde bir akrabamız tarafından biriyle tanıştırıldım. önce telefonla görüştük ve sonrasında facebooktan ekledik. şahsen ben onu pek beğenmedim resmini görünce. o ise konuşmamızın daha ikinci gününde görüşmek istedi. neyse görüştük. bir kafade kahve içtik. ben çok rahattım çünkü beğenmemiştim, ayy gülesim geldi hatırlayınca yani sadece fiziksel olarak değil, nedense içimde o duygu oluşmadı. ama saygılı ağırbaşlı ve düzgün biriydi. görüşmeden ben erken kalkmak istedim, hava kararmadan evde olayım dedim. bana eve varınca haber verirsen sevinirim, aklım kalmasın dedi. ben böyle daha dk bir gol bir. akşam eve gittim unuttum ( bilinçaltı) aradan 1 saat geçmiş bir sürü mesaj yazmış vardın mı diye. pes dedim. ertesi akşam nasılsın neler yapıyosun diye yazdı. tabii benim içimden konuşmak gelmiyor kısa cevaplar veriyorum. birkaç gün böyle sürdü. ve yine kahve içmeye davet edince ben o zaman çok zarıf bir şekilde onu kırmadan düşüncemi söyledim ve bana açıksözlülüğüm için teşekkür etti. beni kısa da olsa tanımaktan mutluluk duyduğunu söyledi. ve şimdi şuraya dikkat et, aradan bikaç gün geçti ve bişeyi bahane ederek tekrar yazıp nasılsın falan dedi. o zaman anladım ki evrenin bir döngüsü var. kaçan kovalanıyor evet ama ben bunu bilinçli yapmadım. gerçekten istemediğim için yaptım. şimdi düşünüyorum da keşke bir şans verseydim. belki de beni incitmeyecek biriydi. şuanda hayatımda olan insan beni o kadar yaraladı ki ama hala birlikteyim. daha doğrusu ayrılıp barıştık. belki de o çocukla mutlu olacaktım. bilmiyorum kısmet..

yani uzun sözün kısası, canını sıkmaya bile değmez. kayıp onun kaybı.

İşte İlişkilerdeki ölümcül günahlar:
1. Adama ısrarcı olmak. Adamı bogmak.
2. Görüşme isteginizin adamin görüşme isteğinden fazla olması.
3. Sabırsız olmak.
4. Adamı fazla takmak. Kafa surekli onunla mesgul, onun emrine amade ve her an bekliyor olmak. ("Ayy emrecim nasılsın? Ben de arkadaşlarla disardayim. Müzik sesi çok kusura bakma. Sevindim aradığına. Naber yaa" biçiminde oturup onun aramasini beklemeyen, kendi güzel hayati olan ozgur kadın olamamak)
5. Bir afra tafrayla ilişki kesmek
6. Bu ilişkiyi kestikten sonra dayanamayıp hemen mesaj atmak. Ve karizmayi yerlerde suruklemek.
7. En fenasi cevap gelmeyince iyice agresiflesip "bir adama bakarim adam mi diye..." şeklinde kezbanvari bir ikinci mesaj atmak.

Yani adamla birlikte ben de soğudum şimdi böyle yazınca.

Adam demiştir ki, şimdiden bunu yapan kiz, yarın ilişki ilerleyince evlenelim diye beni yer bitirir, tribi de bin katina cikar.

Neden sadece bir insanla güzel zaman gecirmeyi hedeflemek yerine adami bogmayi seciyorsunuz?

[
sorun orada zaman geçirmek nasıl olurdu ,hafta sonu müsaitiz ikimizde bir plan yapılmazmıydı.zaten görüşme talebinde bulunmadım hiç o duygular oluşmalı deyince sadece görmediğin biri ile nasıl oluşabilir dedim.Liseli değilizki sadece msjla tlf aramaları ile tanımaya çalışalım.

Düşünmeye değmez takılma bence hepimizin bir şekilde yapabileceği bir hata hayata kaldığı yerden devam et

ben aslında konuyu pek anlayamadım .siz hiç görüşmediniz mi yani . madem görüşmediniz resimlerden mi sadece birbirinizi gördünüz . sizin tanıştırılmanızda falso var bence . tanıştırılma böyle olmazki . her iki tarafa da resimler gösterilir iki tarafta okeylerse tanıştıracak kişi bu insanları bir araya getirir.yani resimden beğenmeden niye konuşuluyor ki? siz nasıl tanıştırıldınız Allah aşkına . Ayrıca madem bitirdin neden tekrar yazdın ki görmedin etmedin aşık mı oldun ki senin için vazgeçilmez oldu. Yoksa sevdiğin bir insana msj atman tabiki rezillik değil . Ama sen de öyle bir şey de yok .

ilk önce resimler gösterildi, sonrasında bir defa buluştuk ve birbirimizi tanımaya devam etmeye karar verdik. bu tanıma sürecindede onun ağır aksak halleri beni biraz ikilemde bıraktı. sanki tanıma çabası yokmuş gibi. öyle olduğunu karşı tarafa dile getirdim 2 hafta msj tlf görüşmeye devam ettik. ama sabah günaydın akşam tlf görüşmesi bu şekilde. tlfla görüştüğümüzdede aldığımız elektrik bence iyiydi eğleniyor gülüyorduk. ama onun ilgisiz, buluşmaya isteksiz tavrından biraz kafam karıştı. oda sonlandırmaya karar verdiğimizde sanki benim tavırlarımdan bitti gibi davrandı.

Ayrıca madem bitirdin neden tekrar yazdın ki görmedin etmedin aşık mı oldun ki senin için vazgeçilmez oldu.

Anladım . Son soruma da cevap verebilir misin?

Düşünmene bile gerek yok bence bakarsın yazmadı yazmazsın egoist hepsi kız mesaj atınca havaya giriyolar salla gitsin

Boşver ya, bu da, ilerisi için bana tecrübe oldu deyip koy cebine..
Olan olmuş, amaan sefam olsun de...
Ayrıca adam bana mıymıntı geldi,hiç vakit kaybetme O'nunla...

Ayy bana bir görücü gelmişti , geçtik başka odaya. O yere bakıyor ben ona bakıyorum konuşsun diye.
Çocukta tık yok
En az 15 dk sessiz sessiz oturduk:)
İçeri geçtim yoluna yordamina göre istemediğimi belirttim.
Annesi aradı günlerce, benim oğlum çok cekingendir , vazgeçme falan filan.
Kabul etmedim yani..

Sen erkek olarak güzel bir muhabbet oluşturamayacaksan hiç gelme zaten..
Haksız mıyım?

Genelde bayanların bu tip hataları olmuştur küçük büyük. Büyük hata değil. Üzülme olur böyle şeyler. Sana karşı duyguları olsa idi sabırlı ol demezdi ilgi gösterirdi. Bittiği iyi olmuş üzülme. Inşallah karşına senin için doğru kişi çıksın ve mutlu ol

Amaan sallaaaaa..
Seninde dedigin gibi istese o seni arardı

Boş ver, hepimiz yaptık böyle şeyler. Sonra unutup gidersin. Ama bu adamı boş ver sen derim

Yapmasaymışsınız iyiymiş hem gorusmeyı kesıp hem msj atıyorsunuz ustune fırcalamıssınız

Rezillik degıl nerde goruceksınız zaten bidaha bosverın unutulur

Boş ver, hepimiz yaptık böyle şeyler. Sonra unutup gidersin. Ama bu adamı boş ver sen derim
Bu saatten sonra bosverdim zaten,bir andan rezil olma hissi bi yandanda zaten bundan gercekten birsey olmayacakmsis bittigi iyi oldu hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…