evet çok tuhaf bir durum ama görücü usulünün bir kaidesi varmı onuda bilmiyorumki.Normalde ilişkilerde erkek kovalayan taraftır. buda son hatam olsun
sorun orada zaman geçirmek nasıl olurdu ,hafta sonu müsaitiz ikimizde bir plan yapılmazmıydı.zaten görüşme talebinde bulunmadım hiç o duygular oluşmalı deyince sadece görmediğin biri ile nasıl oluşabilir dedim.Liseli değilizki sadece msjla tlf aramaları ile tanımaya çalışalım.İşte İlişkilerdeki ölümcül günahlar:
1. Adama ısrarcı olmak. Adamı bogmak.
2. Görüşme isteginizin adamin görüşme isteğinden fazla olması.
3. Sabırsız olmak.
4. Adamı fazla takmak. Kafa surekli onunla mesgul, onun emrine amade ve her an bekliyor olmak. ("Ayy emrecim nasılsın? Ben de arkadaşlarla disardayim. Müzik sesi çok kusura bakma. Sevindim aradığına. Naber yaa" biçiminde oturup onun aramasini beklemeyen, kendi güzel hayati olan ozgur kadın olamamak)
5. Bir afra tafrayla ilişki kesmek
6. Bu ilişkiyi kestikten sonra dayanamayıp hemen mesaj atmak. Ve karizmayi yerlerde suruklemek.
7. En fenasi cevap gelmeyince iyice agresiflesip "bir adama bakarim adam mi diye..." şeklinde kezbanvari bir ikinci mesaj atmak.
Yani adamla birlikte ben de soğudum şimdi böyle yazınca.
Adam demiştir ki, şimdiden bunu yapan kiz, yarın ilişki ilerleyince evlenelim diye beni yer bitirir, tribi de bin katina cikar.
Neden sadece bir insanla güzel zaman gecirmeyi hedeflemek yerine adami bogmayi seciyorsunuz?
ilk önce resimler gösterildi, sonrasında bir defa buluştuk ve birbirimizi tanımaya devam etmeye karar verdik. bu tanıma sürecindede onun ağır aksak halleri beni biraz ikilemde bıraktı. sanki tanıma çabası yokmuş gibi. öyle olduğunu karşı tarafa dile getirdim 2 hafta msj tlf görüşmeye devam ettik. ama sabah günaydın akşam tlf görüşmesi bu şekilde. tlfla görüştüğümüzdede aldığımız elektrik bence iyiydi eğleniyor gülüyorduk. ama onun ilgisiz, buluşmaya isteksiz tavrından biraz kafam karıştı. oda sonlandırmaya karar verdiğimizde sanki benim tavırlarımdan bitti gibi davrandı.ben aslında konuyu pek anlayamadım .siz hiç görüşmediniz mi yani . madem görüşmediniz resimlerden mi sadece birbirinizi gördünüz . sizin tanıştırılmanızda falso var bence . tanıştırılma böyle olmazki . her iki tarafa da resimler gösterilir iki tarafta okeylerse tanıştıracak kişi bu insanları bir araya getirir.yani resimden beğenmeden niye konuşuluyor ki? siz nasıl tanıştırıldınız Allah aşkına . Ayrıca madem bitirdin neden tekrar yazdın ki görmedin etmedin aşık mı oldun ki senin için vazgeçilmez oldu. Yoksa sevdiğin bir insana msj atman tabiki rezillik değil . Ama sen de öyle bir şey de yok .
ilk önce resimler gösterildi, sonrasında bir defa buluştuk ve birbirimizi tanımaya devam etmeye karar verdik. bu tanıma sürecindede onun ağır aksak halleri beni biraz ikilemde bıraktı. sanki tanıma çabası yokmuş gibi. öyle olduğunu karşı tarafa dile getirdim 2 hafta msj tlf görüşmeye devam ettik. ama sabah günaydın akşam tlf görüşmesi bu şekilde. tlfla görüştüğümüzdede aldığımız elektrik bence iyiydi eğleniyor gülüyorduk. ama onun ilgisiz, buluşmaya isteksiz tavrından biraz kafam karıştı. oda sonlandırmaya karar verdiğimizde sanki benim tavırlarımdan bitti gibi davrandı.
Ayrıca madem bitirdin neden tekrar yazdın ki görmedin etmedin aşık mı oldun ki senin için vazgeçilmez oldu.
Boş ver, hepimiz yaptık böyle şeyler. Sonra unutup gidersin. Ama bu adamı boş ver sen derimherkese merhaba
yaklaşık 3 hafta önce biri ile tanıştırıldım, görücü usulü 2 hafta kadar tlf ile görüştük ama beni tanımak istemiyor gibi hissettim, msjlaşlamaları seyrek aramaları seyrek.Kendisinede beni tanıma çaban yok dedim. oda tanımak istediğini ama zamana yaymak istediğini söyledi bu iki hafta içinde tekrar görüşme ile ilgili bir talebide olmadı.sürekli duyguların oluşmasından bahsetti bende karşılıklı görüşmeden duyguların oluşamayacağını bu şekilde ilerleyemeyeceğimizi söyleyip durumu sonlandırdım. Oda biraz sabır göstermem gerektiğini söylüyordu sürekli.Ama neye sabır göstermem gerektiğini bir türlü anlayamadım ve bir şekilde bitti. 1 hafta kadar iletişimde bulunmadık. ilişkide adımı hep erkeğin atmasından yana olan ben dün akşam nasıl bir cesaretse nasılsın diye msj attım.Sabahta msja dönmediğini görünce sanırım hırslandım cvp yazmak nezakettir kibar biri olduğunu düşünmüştüm yazdım.Egosuna ikiye katladımokadar kızıyorumki kendime.Oda tlf güncellemelerinden dolayı msjını görmedim vs daha yeni okudum yazmış ..ok dedim ve konuşma bu şekilde bitti. kendimi çok rezil hissediyorum sabahtan beri, arayacak soracak olan adam zaten arardı diyorum.
Evet kesin olmuşturBen olsam ben de aynı hissederdim.
Adamda ego nall gibi olmuştur
Bu saatten sonra bosverdim zaten,bir andan rezil olma hissi bi yandanda zaten bundan gercekten birsey olmayacakmsis bittigi iyi oldu hissiBoş ver, hepimiz yaptık böyle şeyler. Sonra unutup gidersin. Ama bu adamı boş ver sen derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?